2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın :anneadayı: dün ilk kez karın ağrısı sızısı gibi bişiler oldu 1-2 saat ara ara, inşallah benimde yalancı sancılarım başlamıştır :confused: ama sonra tık yok, akşam yemeğinden mi oldu acaba dedim. Of ya beklemek kolay değil :rolleyes:
Ben de değişik bi sıkıntı yasadim canım ne olduğunu anlamadım hatta hic gecmiyecek sandım ama simdi daha iyiyim olabilir herşey olabili r bebek kanala iniyor olabilir doğuma hazırlık olabilir hiç biri değilse psikolojik olabilir yanlız benim daha iki haftası var bana ne oluyorsa :)

Çatı yaptılar mi cnm hiç açılma yokmuymuş.. İnsanın aklına her türlü olumsuzluk geliyor bu dönemde.. Allah yardımcımız olsun

Karnım biraz aşağı düşmüş görünüyor ama kanala indi demedi dr. Yürüyüş yap dedi demekki hala yukarda.. Sancı açılma kanal kg derken düşünecek kafaya takacak ne çok şey varmış günler azaldikca onlar çoğalıyor

Hastanenin eğitimine gitmiştim de anestezi uzmanı 7cmden sonra epidural yapmayız demişti cnm senin 9da yapmışlar hiç duymamıştım bu kadar geç.. Ama ne güzel etki etmiş rahatlamışsın.. Epiduralden ne kadar zaman sonra bebiş doğdu

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm allah yavrucuğuna sağlık versin :nazar:
Çatı muayenesi oldum 37 de bi oldum 38 de de bebek 39 haftalık görününce sanırım doktor bi kez daha yaptı ama hala yukarda zamanın var dedi sadece açılmadan bahsetmedi daha zamanım var benimde ama 40 haftaya kadar gelmezse suni sancı konusu gündeme gelicek o zaman için korkuyorum açılma olmazsa diye inş gerek de kalmadan kendiliğinden aciliriz kolayca çıkarırız

Günaydın kızlar.Dün akşam ara 15-20-25 dk gibi sancılar olunca doğum zannettim :KK43: Gece boyunca ağrılardan uyuyamadım.Karnım,belim,sağ bacağım çok kötüydü.Sabaha kadar ağlattı uyutmadı beni :KK43: Doğurayım artık ya.Bugün kontrolüm var 2de.Bakalım nst de ne çıkacak:KK22:
Hayırlısı canım güzel haberler verirsin inş bize

teşekkür ederim canım, çok uyuyor ama uyanıp emiyor. 1 buçuk 2 saate bir emziriyorum, saat başı emzirdiğimde çok geldiği için olsa gerek kusmuştu. kan aldırıp ölçtürmeye korkuyorum, 5 yerinden delmişlerdi damarı bulamayınca :KK43: dün götürdüm dr a, rh uyuşmazlığından kaynaklanıyor dedi,2. bebekte daha yüksek olabiliyormuş, emiyorsa atlatır dedi. bugün 8 günlük oluyor, umarım dediğin gibi 10 günlüğü geçince zarar vermiyordur...
Eşimle bende var kan uyuşmazlığı, eşim 0rh+ ,ben0 rh- .Şimdi benim oğluşum sarılık olayı uzun mu sürecek .İnşallah atlatır.

Günaydın kızlar bişey merak ediyorum suni sanci verilirse doğum kanalina girer mi bebek ya da doğum kanalinda degilse suni sanciya gerek yok sezeryan mi olmali kafamda deli sorular doğuma son 5 beklemek çok zor :KK43:
Girebilir doktorun sabrederse. Benim doğumhanede karnıma bastırdılar hemen girdi. Saatlerce bekledik açılmadan sonra bir türlü girmemişti

Slm arkadaşım benimde aynı mama takviyesi yaptık oda gaz sancısı yapıyo allah yardımcımız olsun. Ben kayınvalidemle birlikte yaşıyorum sürekli ye iç süt olsun diye ağzıma bişeyler tıkıp duruyo yemediğim için süt az geliyormuş falan filan fenalık geldi yelek ve çetik olayı bende de var bide gelen giden insanlar sinir bozucu habersiz gelmeler gelince akşama kadar oturmalar kendi doğumlarını anlatmalar geçmiş olsun hayırlı olsun de yarım saat otur git millet meraklı bide emziricem yatak odama gidiyorum demezlermi bizim yanımızda emzir benim derdim çok :KK43:
Bizde de gelen misafire gün gb ikram yapılıyor afedersiniz bir yerlerim uyuşuyor yanlarında oturmaktan :KK53:

Girebilir doktorun sabrederse. Benim doğumhanede karnıma bastırdılar hemen girdi. Saatlerce bekledik açılmadan sonra bir türlü girmemişti
Eger kendiliğinden gelmezse ayin 22 23une kadar bekleriz suni sanci veririz dedi canim doktorum umarim gerek kalmaz kendi girer paşa paşa kanala hayırlısı inşallah hakkimizda :anneadayı: pazartesi açılmaya bakilacak tekrar :KK17:

Kizlar doktordan geldik.bugun gunum doldu ama halen acilmam yokmus.sancimda yok geri geldik.ya niye hic belirti yok bende.saliya kadar beklicez dedi dr.normal dogum olmasi icin elimizden geleni yapicz olmazsa son care sezeryan dedi.ne olacak cok merak ediyorum.insallah normal sancim gelir ve normal dogar bebegim.

Kizlar doktordan geldik.bugun gunum doldu ama halen acilmam yokmus.sancimda yok geri geldik.ya niye hic belirti yok bende.saliya kadar beklicez dedi dr.normal dogum olmasi icin elimizden geleni yapicz olmazsa son care sezeryan dedi.ne olacak cok merak ediyorum.insallah normal sancim gelir ve normal dogar bebegim.
hayılısı olsun canım sağkla kavuşun da önemli olan o

Her zaman yüksek çıkan sancım bugün nst de çok az çıktı. Oğluşumun rahatı yerinde bekletecek bizi galiba:KK37: Açılma hala 1.5 cm. Normal doğum için bol bol yürü merdiven çık Gelmezse 41. Haftada yatışını yaparız dedi. Düzenli yürüyüşe başlamam lazım:KK6:

Merhaba kizlar nasilsiniz... Bizde kontroldeydik bugun son bir haftamiz kaldi acilma sanci falan bisi cikmadi ama ben geceleri artan kasik agrilari ve sizilardan uyuyamiyorum doktor normal deyip duruyor.. Beyefendi gelmezse suni sanci deneyebiliriz yada sezeryan icin gun vericez artik dedi. Bebegim 3140 gr 51 cmmis yani geride birazcik doktor onemli degil normal dogum icin iyi dedi.. Bizde durumlar boyle haftada 2 gun kontrole gidiyoruz cok bunaldm artik dogsun diye sabirsizlaniyorum...

Merhaba hanımlar, martın sonuna doğru doğum yapacağım bebeğimizin yatağını henüz almadık.Yardımcı olur musunuz www.wellmatt.com diye bir site buldum fiyatlarıda uygun geldi bize.Sizinde fikirlerinizi alıyım dedim şimdiden çok teşekkürler

Merhaba hanımlar, martın sonuna doğru doğum yapacağım bebeğimizin yatağını henüz almadık.Yardımcı olur musunuz www.wellmatt.com diye bir site buldum fiyatlarıda uygun geldi bize.Sizinde fikirlerinizi alıyım dedim şimdiden çok teşekkürler
Açıkçası martın sonuna ya da başka bir zamana doğum yapacağınızı düşünmüyorum, siteye üye olup iki mesaj atmışsınız ikisi de aynı. Reklam yaptığınız açıkça ortada. İnsanları salak yerine koymayın.

Kızlar ben değil miydim burada kasılmalardan ağrılardan erken doğum korkusundan ağlayan sızlayan? Noldu şimdi hiçbir belirti kalmadı. Gün geçtikçe daha fena çatlayan göbeğim haricinde her şey aynı. Kasılmalar bile azaldı ya. Doğmicak herhalde çok moralim bozulmaya başladı gerçekten zorlanıyorum artık ): bu arada çok sayfa birikmiş okuyabildiğimi okuyucam eminim çok doğum yapan arkadaşlarımız vardır hepsini tebrik ediyorum ve artık darısı başımıza inşallah :)

Kızlarrr simdik doktordan geldik biz sancılarım başlamış:)) drum işin bitmiş 2 güne sıklaşır doğum olur evine git duşunu al dinlen istediğini ye iç Dedi. Ama ben cok bişey hissetmiyorum gerçi hastaneden cıktığımdan beri psikolojik midir nedir ağrılarım hissettirmeye başladı. Bana dua edin heyecan bastı:))

Kızlarrr simdik doktordan geldik biz sancılarım başlamış:)) drum işin bitmiş 2 güne sıklaşır doğum olur evine git duşunu al dinlen istediğini ye iç Dedi. Ama ben cok bişey hissetmiyorum gerçi hastaneden cıktığımdan beri psikolojik midir nedir ağrılarım hissettirmeye başladı. Bana dua edin heyecan bastı:))
hadi hayırkısıyla sağlıcakla güzrl haberlerini duyarız canım

X