• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar
39.haftamın ilk gününden selamlar olsun :KK73:
Şafak 1 yarın sabah 07:00 de yatışım yapılıyor muhtemelen en geç 09.00a kadar bebeğimi kucağıma alırım inşallah hayırlısıyla:nazar:
9aylık serüvenin sonuna geldim çok şükür çok kötü bir hamilelik geçirmedim :KK200:
Asıl serüven şimdi başlıyor bir yandan 7yaşına girecek kızım bir yandan küçük kızım inşallah
Velhasıl kafamda deli sorular :KK75:
Günaydın Can'ım bişi dicem yarın 38+1 oluyorsun erken değil mi sezaryen için :KK64: dün paylaştığım yazıda da söylüyor ultrason bebekleri 2-3 hafta önde gösterebiliyor diye. Yani 35-36 haftalık da olabilir bebiş. Görümcem yeni oldu sezaryen, 39 dolunca aldılar devlette.

Kizlar ben dogurmadim daha dun gece cok agrilarim cok oldu ama gece gitti o agrilar o yuzden gitmedim doktora bugunde pek iyi sayilmam yurumekte zorluk cekiyorum sanki asagidan bicak saplanio gibi oluyo napsam bilemedim

Herkese günaydın :anneadayı: dün ilk kez karın ağrısı sızısı gibi bişiler oldu 1-2 saat ara ara, inşallah benimde yalancı sancılarım başlamıştır :confused: ama sonra tık yok, akşam yemeğinden mi oldu acaba dedim. Of ya beklemek kolay değil :rolleyes:
Canim sen ilk defa mi yasadin o agrilari bebis kanala indimi senin

Canim sen ilk defa mi yasadin o agrilari bebis kanala indimi senin
Evet Can'ım bende hiç bişi yok, ilk kez oldu. Nstde bi kaç gözüken bişiler var onları da hissetmiyorum, Ağrı eşiğim yüksek belki de. Kanala indi mi bilmiyorum, sormayı unuttum en son, sadece yumuşama var dedi 1 cm açıklıkla. Pazartesiye kadar doğmazsa kontrolümüz var o Zaman öğrenirim artık :confused:

ben de tam tersi suni sancı verilirde açılma olmazsa acil sezeryan yaparlarsa diye korkuyorum.
Çatı yaptılar mi cnm hiç açılma yokmuymuş.. İnsanın aklına her türlü olumsuzluk geliyor bu dönemde.. Allah yardımcımız olsun
Haklısın canım sağlıklı olsunlarda alırlar kilo ama insan kilo aldıklarında mutlu oluyor :) kanala indimi senin canım açılsada inmedikçe normal olmuyormuş yaa
Karnım biraz aşağı düşmüş görünüyor ama kanala indi demedi dr. Yürüyüş yap dedi demekki hala yukarda.. Sancı açılma kanal kg derken düşünecek kafaya takacak ne çok şey varmış günler azaldikca onlar çoğalıyor
Ya valla ben o gecikmeyi goze almistim cunku merak ediyordum nasil bir sey diye, o yüzden normalde doguma yakin yapmamalarina ragmen ben 8 cm iken falan yaptilar,agrilar yavaş yavas azaldi ve kayboldu,gule oynaya dogurdum cok sukur,belki bi miktar uzatmistir bilmiyorum ama degerdi valla:) düşün ne epizyo actiklarini hissettim,ne de diktiklerini. Dogum sonrasi psikolojime bile olumlu etki ettigini soylesem abartmis olmam. Ki ben yine hastaneye gec gittigim icin bi miktar sanci cektim. 9 cm falanken epidural yapildi,normalde 5 cm iken falan yapiyorlarmis, ben o aradaki agrilari cektim yine. Ama esas vurucu agrilar son bi iki saatteki oldugu icin deneyelim istedim.
Hastanenin eğitimine gitmiştim de anestezi uzmanı 7cmden sonra epidural yapmayız demişti cnm senin 9da yapmışlar hiç duymamıştım bu kadar geç.. Ama ne güzel etki etmiş rahatlamışsın.. Epiduralden ne kadar zaman sonra bebiş doğdu
herşey normal ken bebegin kalbi çok yavasladi diye sezeeyana aldilar gece bebek kuvesde.. Daha görmedim hic ya
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm allah yavrucuğuna sağlık versin :nazar:

Evet Can'ım bende hiç bişi yok, ilk kez oldu. Nstde bi kaç gözüken bişiler var onları da hissetmiyorum, Ağrı eşiğim yüksek belki de. Kanala indi mi bilmiyorum, sormayı unuttum en son, sadece yumuşama var dedi 1 cm açıklıkla. Pazartesiye kadar doğmazsa kontrolümüz var o Zaman öğrenirim artık :confused:
Cnm seninle durumumuz aynı.. Bende de hiç ağrı sancı yok yumuşama açılma var.. Nerdeyse şu yalancı sancıları dört gözle bekler oldum :confused:

Bakiyorum ayni gundeyiz
Cnm seninle durumumuz aynı.. Bende de hiç ağrı sancı yok yumuşama açılma var.. Nerdeyse şu yalancı sancıları dört gözle bekler oldum :confused:
Seninle ayni gundeyiz ama benim bebis kanala nerdeyse uc hafta once indi cok agrilarim oluyo cok rahatsizim yurumekte zorluk cekiyorum hep bekliyorum ama benim pasamin gelmeye niyeti yok su kesem saglam galba nisanda gelmedi daha dun gece dogurucam artik sandim ama gece gitti sancilar

Günaydın kızlar.Dün akşam ara 15-20-25 dk gibi sancılar olunca doğum zannettim :( Gece boyunca ağrılardan uyuyamadım.Karnım,belim,sağ bacağım çok kötüydü.Sabaha kadar ağlattı uyutmadı beni :( Doğurayım artık ya.Bugün kontrolüm var 2de.Bakalım nst de ne çıkacak:KK22:

Canim gecmis olsun..
Bizde 5 gunluk iken degerimiz 13.5 idi...
O degerde yatirmamiz lazim aslinda dedi doktor....
Fakat benim oglumun masaallah emmesi hareketleri gayet iyiydi diye yatirmadi....
Bebegini gozlemle canim cok uyursa emmezse hic vakit kaybetmeden git...
Ilk oglum sarilik nedeniyle hic emmezdi hemen yatirmislardi...
10 gunlugu gectiginde bebeklerin beynine zarar vermezmis bu hastalik....
teşekkür ederim canım, çok uyuyor ama uyanıp emiyor. 1 buçuk 2 saate bir emziriyorum, saat başı emzirdiğimde çok geldiği için olsa gerek kusmuştu. kan aldırıp ölçtürmeye korkuyorum, 5 yerinden delmişlerdi damarı bulamayınca :( dün götürdüm dr a, rh uyuşmazlığından kaynaklanıyor dedi,2. bebekte daha yüksek olabiliyormuş, emiyorsa atlatır dedi. bugün 8 günlük oluyor, umarım dediğin gibi 10 günlüğü geçince zarar vermiyordur...

11.8 benim di. 3 gün sonra da 15.8 e yükseldi. Şimdi kaç bilmiyorum :KK43: 17 de alıyolar. Ama korkma ve en son çare olarak ışın tedavisini düşün. Bol bol emzir. Uyusa bile uyandır saat başı.
saat başı değil de 1 buçuk 2 saatte bir anca emiyor. yükselirse mecburen ışın tedavisi görür. umarım gerek kalmaz:110:

Aaaa canim daha biz variz sirada acelen nereyeeee :KK70: neyse allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimize bebek kanaldami canim nasil agrilarin varki
bebek kanaldamı bılmıyorum ama alt tarafımın kemıklerı cok agrıyo uzun zamndır yanı.kıyafet gıyıp cıkarırıken yatakta donerken.oturup kalkarken.kımısı kız bebek farklı olur ondan dıyor.cunku oglumda hıc agrım sızım olmamıstı son gune kadar.ebe de ıkıncı gebelık kaslar zayıfladı oyuzden oluyor dedı.o bıcak saplanmaları falan bende 6.aydan berı var malesef.acelem ondan galıba ama sızı beklıycem canım:KK39:
kızlar oğullarınıza ne isim vereceksiniz ya da verdiniz kutay sizce nasıl?
cok guzel bı ısım bence.komsumun oglunun adı kutay dıger oglu cagatay kızıda nilay cok hosuma gıttı.uyumlu kardes ısımlerını pek sevmem ama bu ucleme guzel olmus :KK39:
Selam olsun kızlar , dün gelen jelimsi akıtıntıdan sonra tık yok bende.Ama galiba depresyona mı giriyrum canım hiçbişey yapmak istemiyor.Ev deseniz aldı başını gtti eşime temizlikçi tututalım diyorum ben yparım diyip oyalıyo.Hafta sonu kaynanamlr gelecek annemler gelince yapar diyor.Bilmiyor ki kadınların ne kadar dedikoducu olduğunu ben açık vermek istemiyorum.Bide hemeroid problemi var af edersiniz büyük tuvaletim geldimi kontrol edemiyorum hemen tuvalete gitmem lazım.Doktorada sinir oldum kaç haftadr bakmıyo ultrasyon , nede altan bakıldı bana.Normal doğumda hemeroid sorun olur mu acaba?İştahımda azaldı ,ne bilim sanki iyi bir anne olamayacak mısın bakamayackmışım gibi geliyor.Yada sanki bebiğim engelli olacakmış doğurken görmemeyecekmişim işte canınızı sıkmak istemem ama bir sürü negatif düşünce , içimde kötü bir his var.:mad:
ay bende dunden berı gıremedım arya dogum yaptımı acaba dıye aklım burdaydı.hayırlısı olsun canım.o kotu dusunceler hepımızde var sanırım.allah saglıkla kavustrsun hepımızı

herşey normal ken bebegin kalbi çok yavasladi diye sezeeyana aldilar gece bebek kuvesde.. Daha görmedim hic ya
Gözun aydın canım allah analı babalı buyutsun saglıklı uzun omurlerı olsun.moralını bozma sütünü etkileyebilir cunku.ınsallah kısa zamnda bebişini kollarına alırsın.öpuyorum mınık serçeyi:KK68::KK68:

bebek kanaldamı bılmıyorum ama alt tarafımın kemıklerı cok agrıyo uzun zamndır yanı.kıyafet gıyıp cıkarırıken yatakta donerken.oturup kalkarken.kımısı kız bebek farklı olur ondan dıyor.cunku oglumda hıc agrım sızım olmamıstı son gune kadar.ebe de ıkıncı gebelık kaslar zayıfladı oyuzden oluyor dedı.o bıcak saplanmaları falan bende 6.aydan berı var malesef.acelem ondan galıba ama sızı beklıycem canım:KK39:

cok guzel bı ısım bence.komsumun oglunun adı kutay dıger oglu cagatay kızıda nilay cok hosuma gıttı.uyumlu kardes ısımlerını pek sevmem ama bu ucleme guzel olmus :KK39:

ay bende dunden berı gıremedım arya dogum yaptımı acaba dıye aklım burdaydı.hayırlısı olsun canım.o kotu dusunceler hepımızde var sanırım.allah saglıkla kavustrsun hepımızı

Gözun aydın canım allah analı babalı buyutsun saglıklı uzun omurlerı olsun.moralını bozma sütünü etkileyebilir cunku.ınsallah kısa zamnda bebişini kollarına alırsın.öpuyorum mınık serçeyi:KK68::KK68:
Yok canım doğum belirtisi falan , sadece işte jel gibi bir parça geldi peçete dolusu ben nişan sandım ama değil sanırım , beklemedeyim.

Günaydın kızlar, evde olduğumdan sütyen takmıyorum .Gögüslerim altı fırın gibi sanırım süte hazırlıyor.Aacaba sütyen takmamam göğüslerim için sıkıntı yaratır mı ?Daha öncedende beyaz iç çamaşırı sevmezdim . bir sürü beyaz çamarşır aldım onları giyiyorum , günde 2 defa veya gerektiçe değiştiriyorum .Beyazda lekeler hemen fark ediliyor diye hamilelikte tercih ettim.

benim de ilk bebeğim erkekti, onda çok rahat geçirmiştim hamileliği, şimdi 2. yi doğurdum, kız dı bu. son haftalarda hep aşağıya baskı yapıyordu, sağa sola dönemiyordum. bana da kız bebek farklı olur demişlerdi

Günaydın Can'ım bişi dicem yarın 38+1 oluyorsun erken değil mi sezaryen için :KK64: dün paylaştığım yazıda da söylüyor ultrason bebekleri 2-3 hafta önde gösterebiliyor diye. Yani 35-36 haftalık da olabilir bebiş. Görümcem yeni oldu sezaryen, 39 dolunca aldılar devlette.

Yarın 38+2 oluyorum benim bebeğim haftasıyla uyumlu başından beri
Özel bir hastaneye gidiyorum cihazlarda son sistem doktorumda alanında iyi güveniyorum açıkçası Çok bekletmekte de sakınca var kaka yapıp yemesi gibi bebeğin,suyu azalması vs gibi

Günaydın kızlar, evde olduğumdan sütyen takmıyorum .Gögüslerim altı fırın gibi sanırım süte hazırlıyor.Aacaba sütyen takmamam göğüslerim için sıkıntı yaratır mı ?Daha öncedende beyaz iç çamaşırı sevmezdim . bir sürü beyaz çamarşır aldım onları giyiyorum , günde 2 defa veya gerektiçe değiştiriyorum .Beyazda lekeler hemen fark ediliyor diye hamilelikte tercih ettim.
ben de son haftalarımda sutyen takmamıştım, emzirme atletlerim vardı, onları giymiştim. sıkıntı olacağını sanmıyorum

Canım allah kavuştursun sağlıcakla doktorlar bilir en iyisini. İnşallah bebişini alacaksın kucağına az kalmış dışarıya çıkmış ya çok şükür.gözünüz aydın tebrikelr

Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar
39.haftamın ilk gününden selamlar olsun :KK73:
Şafak 1 yarın sabah 07:00 de yatışım yapılıyor muhtemelen en geç 09.00a kadar bebeğimi kucağıma alırım inşallah hayırlısıyla:nazar:
9aylık serüvenin sonuna geldim çok şükür çok kötü bir hamilelik geçirmedim :KK200:
Asıl serüven şimdi başlıyor bir yandan 7yaşına girecek kızım bir yandan küçük kızım inşallah
Velhasıl kafamda deli sorular :KK75:
Hadi allah kolaylık versin. Sağlıcakla kavuşun canim

Back