• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben su anda 36+2 yim hala cati muayenesi olmadm.ben de normal dogum düşünüyorum ama bebisim kilolu biraz.doktorum sorun olmaz dedi.bi de 2hafta falan önden gidiyo.neye göre dogacak cok merak ediyorum.
Doktorlar belli bir kiloya kadar izin veriyor. Benim de bebeğim başından beri önde gidiyordu son kontrolüm de haftasıyla uyumlu gitmeye başladı. Su anda uyumlu gidiyoruz. Bi de ultrasyondaki kilo gerçek kilo ile çok farkediyor. Geçen hafta arkadaşım doğum yaptı; son kontrolden 400 gr eksik doğdu bebek.
Bi de duyduğuma göre kilolu bebeklerin doğması daha kolay oluyormuş, kendini daha kolay itiyormus

Selam kizlar Benim gibi kendini kurbanlik koyun gibi hisseden,gunum gelsede naparlarsa yapsinlar yeterki bebegimi disari cikarsinlar deyip evde hicbisey yapmadan oturan var mi?Geceleri hiiic uyuyamiyorum Son 1 haftadirda pelvis kemiklerinde agri oluyo ozellikle gece donerken bacaklarim birbirinden ayrilcak gibi hissediyorum ve surekli bi yerlerimde biseyler cikiyor Kabizlik cekmeme rağmen basur olustu Bi de gece 10 kerr abartisiz tuvalete gidiyorum Mesaneye cok baski yapiyo bebis He bi de garip kabuslar goruyorum Artik dayanamiyorum sanirim :( ama daha 3 haftamiz fln var Cok sikayet ettim kusuruma bakmayin Çoğunuz benle ayni durumda anlarsiniz diye dertlesmek istedim

son adet tarihine göre söylemesi lazım canım belki kafası karışmıştır doktorun
Son adet tarihine gore 3mart da dogmasi lazimdi.. Geç döllenmiş dediydi..ondan dolayi 10 mart demişti.. Gecen haftada37,deyince kafam karisti.. Bide geçen hafta ultrason cihazinda sorunluydu başka cihazdan baknisti.. Kafam çok karisik bu hafta sorcam.. Doktorumdan asiri derecede memnunum rapor isleri yüzünden aklim doluydu soramamistim bu hafta sorcam sormadan bile günüm bitiyor..

Selam kizlar Benim gibi kendini kurbanlik koyun gibi hisseden,gunum gelsede naparlarsa yapsinlar yeterki bebegimi disari cikarsinlar deyip evde hicbisey yapmadan oturan var mi?Geceleri hiiic uyuyamiyorum Son 1 haftadirda pelvis kemiklerinde agri oluyo ozellikle gece donerken bacaklarim birbirinden ayrilcak gibi hissediyorum ve surekli bi yerlerimde biseyler cikiyor Kabizlik cekmeme rağmen basur olustu Bi de gece 10 kerr abartisiz tuvalete gidiyorum Mesaneye cok baski yapiyo bebis He bi de garip kabuslar goruyorum Artik dayanamiyorum sanirim :KK43: ama daha 3 haftamiz fln var Cok sikayet ettim kusuruma bakmayin Çoğunuz benle ayni durumda anlarsiniz diye dertlesmek istedim
Iyi yaptin canim ne kusuru, haklısın çoğumuz öyleyiz, anlattıklarının tamamı ve daha fazlası en az 3-4 haftadır var bende.. Dediğin gibi kurbanlık koyun gibi günüm ve bebeğim gelsin diye bekliyorum, çok şükür gelişimi önde ya o sayede gelmesini isteyebiliyorum vicdan azabı çekmeden :KK53::KK53: ama éssek sıpası gelmek istemiyo:KK48:

Bendede çatlaklar yoktu bebeğimi kucagima aldim eve gelince farkkettim catlamisim ayol komik duruo :KK51:
Ben de bazen acaba ben mi göremiyorum diye aynaya iyice aşağılara bakıyorum ama yok göremiyorum, inşallah gerçekten yoktur :KK14:

Kızlar dün gece yarısı normal doğum ile bebeğimi aldım. 5 cm açılmam vardı bekledik ama sancim gelmedi mecbur suni sanci aldım. Açılmam oldu ve normal doğurdum. Açıkcasi çok zordu ama sezeryan olmadığıma seviniyorum. Şu an biraz ağrım var ama bebek de ben de çok iyiyiz çok şükür. Cok yakisikli bir oğlum var artık. :KK46:

[OTE="drygs, post: 45502520, member: 248307"]doğurduk doğurcaz kız hazırlasana çantanı . ne olur ne olmaz[/QUOTE]

Bebisin ki tam diye rahatim sanirim :) çarşamba günü son kontrolum var yarin carsiya cikicam son eksikleri alip hazirliycam inşallah :)

Kızlar bugün kuafor isimi hallettim geldim :) evde yapacaktim ama beceremedim bir suru şekle girdim bsktim cok zor oluyo koyuldum yola :) ahhh şu koca gobisim :)

merhaba hanımlar doğum yapanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum henüz bebeğini bekleyen hanımlar sizde allah bir avazda kurtarsın inş. benim de en son kontrolüm de rahim ağzında yumuşama var dedi ama daha gelmeye niyeti yok çok yukarıda dedi ve bana hurma yememi ve çekirdeğini birkaç dakika ağzımda tutmamı önerdi merak ettim araştırdım ve doğumu kolaylaştırıcı etkisi olduğunu öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.

Normal doğumu kolaylaştıran başka şeyler var mı ? Yürüyüş, hurma yemek ve tuvalete oturur pozisyonda durup kalkmaktan başka ????

Kızlar dün gece yarısı normal doğum ile bebeğimi aldım. 5 cm açılmam vardı bekledik ama sancim gelmedi mecbur suni sanci aldım. Açılmam oldu ve normal doğurdum. Açıkcasi çok zordu ama sezeryan olmadığıma seviniyorum. Şu an biraz ağrım var ama bebek de ben de çok iyiyiz çok şükür. Cok yakisikli bir oğlum var artık. :KK46:
Gozun aydin kurtuldun darisi basimiza 5 cm acilma olana kadar hic sancin olmadi mi onu merak ettim Bazilari 2 cm acilana kadar bile felaket sanci cektiklerini soyluyoda

Selam arkadaslar
En gerinizden ben geliyorum galiba ne guzel herkes bebeklerini kucagına alıyor bir bir darısı benim başıma olsun dualarım hepinizle. Bu ara sanki bebek yan taraftan yol bulup cıkacak gibi aşırı bir baskı yapıyor son zamanlarda böyle mi oluyor ki
günümüz aynı seninle canım nasıl durumlar sende ben yarın nst ye ikinci kez gireceğim geçen hafta hiçbir belirti yoktu bakalım ne olacak

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, suyun mu geldi ve gittin hastaneye? 5 cm açılman da varmış zaten maşallah, yakışıklı oğlunu öperimm:)

Iyi yaptin canim ne kusuru, haklısın çoğumuz öyleyiz, anlattıklarının tamamı ve daha fazlası en az 3-4 haftadır var bende.. Dediğin gibi kurbanlık koyun gibi günüm ve bebeğim gelsin diye bekliyorum, çok şükür gelişimi önde ya o sayede gelmesini isteyebiliyorum vicdan azabı çekmeden :KK53::KK53: ama éssek sıpası gelmek istemiyo:KK48:

Ben de bazen acaba ben mi göremiyorum diye aynaya iyice aşağılara bakıyorum ama yok göremiyorum, inşallah gerçekten yoktur :KK14:
İnşallah bende seviniyodum yok diye amaa malesef oluştu kacinilmaz illa biyerden patlar verir:KK45:

Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun bol bol sütün olsun inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başıma:anneadayı:

Back