• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın :) zaman yaklasiyor heyecan stres artiyor. Hala hastane cantami hazirlamadim :) bebisinki hazir. Benimkini yerleştiresim yok hala terlik almadim :) :)

herkese günaydınlar :) bizde yarın 38+5de spinal sezeryanla doğuma giriyoruz.. Normal doğumu çok istememe rağmen mümkün olamıcak malesef :( Kızım makat geliş ve bir türlü dönmedi :( herkese hayırlı doğumlar diliyorum,sağ salim gelsin bebişlerimiz inşallah :) ilk kez anne olacak arkadaşlar sessiz ve sakin son günlerimiz tadını çıkaralım bol bol :)

Kizlar hicbir belirti yokken su gelmesi sanci nisan accilma vs suni sanci deneniyor mu deneyen var mi nasil sonuc aldniz

Annem ben ve ablam da sancılanmamis suni sancı ile doğum yapmış ama abimlerde çok sancısı olmuş. Kuzenim bir ay evvel doğum yaptı o da aynı 7 cm açıklığı var ama öyle bir sancı yok sizi şeklinde diyodu kiminde sancı da olmuyor olmaya yüzden korkuyorum acaba anlayabilecekmiyim diye çat muayenesine gittiniz mi siz

Doktora gidince tuhaf bi durum oldu gecen hafta.. Devlet hastanesine gidiyorum ben normalde bi önceki hafta 37 haftalik demişti.. En son gittiğimde de 37 dedi.. Boyle şeyler yasayan varmi.. Mesela bu hafta artik normalde 39 u doldurmamız gerek bakalım bu hafta gidince ne dicek yine
canım her gıttıgınde aynı doktor takıp etmıyomu senı.son adet tarıhıne gore kacıncı haftada oldugunu bılmıyomu.uşltrason olcumune goremı 37 haftalık dıyor.bıde sen soylemedınmı 39 oldum ne 37 sı neden oyle dedınız falan dıye.ben yasamadım canım boyle bı durum.

benımde cumartesı kontrolum vardı.bebek ırı oldugu ıcın korkuyorum dedım son haftalara kalmamak ıcın ne yapabılırım duş,yürüyüş gibi...???nıye acele eedıyosun dıyo erken dogurma dedı,psıkolojık bı durum dedı sen kendını su haftaya ayarlarsan o hafta dogurursun dedı.39 dan ıtıbaren dogurabılırısn kendını ona gore ayarla dedı gelır bebişin dedi.dalgamı gectı anlamadım:KK48::KK48:
bende 38 de gelsın ıstıyorum ayarladım kendımı 38 e:KK55::KK55::KK51::KK51:gel kızım geeel gelll:KK46:

Kızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı. :KK61:Sizde durumlarnedir

Kızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı. :KK61:Sizde durumlarnedir
Günaydın canım ,ooo ben çoktan çatır çatır çatladım göbek çok kötü oldu .Bugün duştan sonra fark ettim kasıklarda da başlamış .Gelse bebişim artık .Kilo artışımda devam ediyor.Aslında eksta bişey yemiyorum neden bu kadar kilo aldım.Hamilelik zormuş özellikle son haftaları.Kilodan ayak bileklerim ağrıyor, ayakkabı desen hiç biri olmuyo rezil haldeyim.

Günaydın kizlarr şu an hastanedeyim öğlen 12 gibi sezeryana alinicam dualarinizi eksik etmeyin buldugum ilk fırsatta yazarım...
dualarımız senınle sağlıkla al kucagına ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz .. : )

Günaydın
Son haftama girdim cumartesi günü kısmetse kızımı kucağıma alacağım inşallah
Kim bilir nasıl heycanlısındır şimdi ya :) Benim Normal doğum beklendiği için günü belli değil sizlerin gününün belli oldugunu gorunce ben bıle heycan yapıyorum ki sizi düşünemiyorum .. Kızında durumlar nasıl Kardeşim gelsin artık diyormu o da seninle birlikte 9 ay bekledi baya heycanlıdır

çatlamaya basladıysa önünü almak pek mümkün olmuyor ama sen yine de en aza indirmek hiç her banyoya gittiğinde krem sür sürekli nemlendir. Benim hamilelikten önce vardı zaten kg alıp vermekten bacaklarımda o yüzden catlayacagımı bılıyordum önlem aldım bol su ıctım kremler vs ama sonuc catır catır catladım :D Nabalım sağlık olsun bebeklerimize değer hiç birini gözüm görmüyor :)

Herkese iyi geceler.Kizlar mucbir sebeplerden uzun suredir giremedim topige.Ama cok merak ediyorum dogum yapan oldu mu?simdi hemen gecmişe dönüp okiycam.Hepinizi opuyorum.
ben seni doğum yaptın sanmıstım ..uzun süredir görmeyince .. Sağlıkla kucagına al inşallah canım

herkese günaydınlar :) bizde yarın 38+5de spinal sezeryanla doğuma giriyoruz.. Normal doğumu çok istememe rağmen mümkün olamıcak malesef :KK43: Kızım makat geliş ve bir türlü dönmedi :KK43: herkese hayırlı doğumlar diliyorum,sağ salim gelsin bebişlerimiz inşallah :) ilk kez anne olacak arkadaşlar sessiz ve sakin son günlerimiz tadını çıkaralım bol bol :)
Ayyy benim kizim da makat geliss donmedi☺ ve bizde allah in izniyle yarin sezaryen oluyoruzz ne tesaduf 39+0 da☺insallah sag salim kavusuruz onlara

herkese günaydınlar :) bizde yarın 38+5de spinal sezeryanla doğuma giriyoruz.. Normal doğumu çok istememe rağmen mümkün olamıcak malesef :KK43: Kızım makat geliş ve bir türlü dönmedi :KK43: herkese hayırlı doğumlar diliyorum,sağ salim gelsin bebişlerimiz inşallah :) ilk kez anne olacak arkadaşlar sessiz ve sakin son günlerimiz tadını çıkaralım bol bol :)
Sağlıkla kucağina al insallah :)

Günaydın kizlarr şu an hastanedeyim öğlen 12 gibi sezeryana alinicam dualarinizi eksik etmeyin buldugum ilk fırsatta yazarım...
Hadi bakalım azıcık kalmış, sağlıkla al inşallah kucağına :)

Teyzeleeer biz doktor amcamızdan geldiiik, çatı muayenemizi olduk. Doktorum ohoo sen çok rahat doğurursun dedi :KK48: rahimde yumuşama varmış, açılma yok henüz. Bebişim normal doğum pozisyonunu almış, 3150 ye 51 cm olmuş uslu uslu bekliyor :KK51: maşallah, inşallah diye diye çıktık hastaneden :KK53: her an başlayabilir doğum dedi doktorum, kanama ya da su gelmesinde hemen gelin dedi. Allah normal doğum isteyen herkesin gönlüne göre versin diyorum :KK37:

Back