allah yardımcın olsun canım inş herşey gönlünce olurKızlar çarşamba gününden beri karnımda sertlesmeler oluyodu.5dkda bir falan.o gün devlet hast.gittim iğrenç bir muayene oldum acilmam yoktu sancı da çıkmıyordu.ama ben ağridan duramıyor dum adet ağrısı gaz sancısı gibi bişey ama zor gerçekten.bugun dra gittim yine sancıdan duramayinca yarın sezaryene alıncam lütfen dualarinizi esirgemeyin.dua edin sabaha kadar dayanıyim çok sancim var.ve sizden ricam tek drla yetinmeyin eğer agriniz var ve nstde çıkmıyorsa.bu arada sabah nişan geldi.msji zor yazdım kızlar ne olur dua edin
Ben istemiyorum kiiiiieşimin de isteklerini dikkate almaya çalışıyorum ama gerçekten çok zıt anlamlı isimler olcak yana yana ayh ben ne yapayım edeyim vazgeçireyim adamı
Bu çocuk internetten playstore sen inmiyor muDur kiz sirada biz variz:):)
Ben istemiyorum kiiiiieşimin de isteklerini dikkate almaya çalışıyorum ama gerçekten çok zıt anlamlı isimler olcak yana yana ayh ben ne yapayım edeyim vazgeçireyim adamı
Ayy sen mi ben mi vallaBiz de 40. Haftamıza girdik bugün . Her gece rüyamda doğura doğura tecrübe kazandım
Temizlik yapErken doğurma yöntemi var mi ki.. Sureci biraz hizlandirsak
Temizlik yap
Kimi duysam temizlik yaptım ertesi gün doğurdum diyor. Eh bende önceli gün yapmıştım ertesi gün doğurdum :)
Merdiven çıkma, platrs topunda hareket yapmak, ananas yemek(şubat annelerinde birisi bir bütün ananası yedi :) ve doğuma gittiBen temizlik yapmiyorum ama oglum sagolsun oturamiyorum hic:) o sayilmaz mi:)bana onerin ne?:):) hurma yemek,cinsel iliski,meme başı stimulasyonu vs bunlar da benim bildiğim seyler ama simdilik ise yaramiyor hicbiri:)
Merdiven çıkma, platrs topunda hareket yapmak, ananas yemek(şubat annelerinde birisi bir bütün ananası yedi :) ve doğuma gitti40.ı dolmuştu onunda)
Birde bu bilgiler var
İşte siz dedim ben de, hani bu çocuğu ikiniz birlikte yaptinız ya, kocanın da gönlü olsun diye düşünürsün belki diyeBen istemiyorum kiiiiieşimin de isteklerini dikkate almaya çalışıyorum ama gerçekten çok zıt anlamlı isimler olcak yana yana ayh ben ne yapayım edeyim vazgeçireyim adamı
Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemekbu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu
Ananas mıııMerdiven çıkma, platrs topunda hareket yapmak, ananas yemek(şubat annelerinde birisi bir bütün ananası yedi :) ve doğuma gitti40.ı dolmuştu onunda)
Birde bu bilgiler var
:) :) :) sen de benim gibisin valla :) ben de hep eşime kurban olurum diyorum :) komik bir şey anlatayım da gül :Gunaydin kizlar bi arkadasimiz vardı @ceylo 44 muydu doğum yapıcakti ondan haber var mi.ben mi kaçırdım acaba
Bide sabah karnima hafif batmalar oldu kızlar sanırım mutlu sona yaklaşıyoruz ayin 4une kadar beklicezz bakalim dr teyzemiz neler dicek eşim sağolsun sabah yarim saat masaj yapti karnima kahvalti hazirlayamadim agridan kurban olurum ya seviyorum bu adamıAllah basimizdan eksik etmesin
Doğum yapacak arkadaşlar gözünüz aydin meleklerinizi koklayin yerime
hadi hayırlısı olsun canım belki her an gelir senin minik. sona gelmişsiniz artık. sağlıkla kavuşuun herşey istediğin gibi olsun inşallah[/QUOTE]Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemekbu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu
hadi hayırlısı olsun canım belki her an gelir senin minik. sona gelmişsiniz artık. sağlıkla kavuşuun herşey istediğin gibi olsun inşallah[/QUOTE]Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemekbu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu
Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemekbu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu
İşte siz dedim ben de, hani bu çocuğu ikiniz birlikte yaptinız ya, kocanın da gönlü olsun diye düşünürsün belki diyeama bence de sen vazgeçir onu tatlı tatlı, devrimden başka bi isme ısınsın
Hadi bakalım haftasonu nolcak
Ananas mıııbikaç saat önce kocama mesaj attım, aksam çilekle ananas alalım mı canım yaz meyvesi çekiyo diye, hatta o da 'karıcım doğurmak üzeresin ilk defa canın bişey çekti hayret' dedi bakalım nolucak yarın
Canim ananas çekti ya.. Uf mmm.. Hamileligim de ilk defa hayretİşte siz dedim ben de, hani bu çocuğu ikiniz birlikte yaptinız ya, kocanın da gönlü olsun diye düşünürsün belki diyeama bence de sen vazgeçir onu tatlı tatlı, devrimden başka bi isme ısınsın
Hadi bakalım haftasonu nolcak
Ananas mıııbikaç saat önce kocama mesaj attım, aksam çilekle ananas alalım mı canım yaz meyvesi çekiyo diye, hatta o da 'karıcım doğurmak üzeresin ilk defa canın bişey çekti hayret' dedi bakalım nolucak yarın
Aaa ben hiç temizlik de yapmıyorum ben doğuramayabilirim bi yürüyüş bari yapayım da geleyimTemizlik yap
Kimi duysam temizlik yaptım ertesi gün doğurdum diyor. Eh bende önceli gün yapmıştım ertesi gün doğurdum :)
Ayy derya heyecanlandirdin beni kız.kasilmalarimi gördü derken nst ye mj baglandin?[/QUOTE]hadi hayırlısı olsun canım belki her an gelir senin minik. sona gelmişsiniz artık. sağlıkla kavuşuun herşey istediğin gibi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?