- 11 Ekim 2009
- 1.474
- 1.299
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.021
Hurdunya eğer kabarıksa ürtiker. Bir anlık sıkıntıdan, yediği bir şeyden, ilaçtan... Her şeyden olabilir. Daha önce tepki göstermediği bir şeye vücut şimdi tepki veriyor olabilir özellikle tropikallere . ürtiker de en çok korkulan beneklerin soluk yolunda dilinde çıkıp nefes alışını güçleştirmesi daha doğrusu ürtikere anjioödemin eşlik etmesi. Doktor başlangıç bu ise hemen ilerleyebilir senin görmediğin kabartmalar şişlikler olabilir diye endişelenip acilen gidin demiştir.
Bazen bir besin bir toz da sebep olabilir ama bazen de sebebi bilinmeden oluyor. Şu an geçmiştir diye düşünüyorum. Sabaha geçer çünkü. Ama akşam aynı saatlerde yine çıkabilir. Çıktığında bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etme. Bir de o beneklerin üstüne parmağınla bastır elini çektiğinde beyaz olup tekrar kızarıyorsa ürtikerdir. Doktor üstüne basınca beyazlıyor mu, gibi bir soru sorabilir çünkü. Çok geçmiş olsun, inşallah bir daha olmaz
Ben geçtiği için bu denli üzerinde durmadım ama vallahi göZümü korkuttu yazdıkların..
Birkaç saat içinde geçti hepsi, hiç anlayamadım, sabah doktora da yazdım, buna rağmen gelelim mi, yapmamız gereken birşey var mı diye. Tekrarlarsa bakarız demiş sadece.. neden oldu diye hala içim içimi yiyor.. yemekten değil o net ama birşeye mi üzüldü acaba