- 24 Şubat 2013
- 6.835
- 9.887
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.041
Yeni yılın ilk mesajını ben atayım :)
Herkese güzel, mutlu, sağlıklı seneler :)
Herkese güzel, mutlu, sağlıklı seneler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin amin inşallahHep birlikte güzel bi yıl olsun inşallah
Merhaba siz Osman beyden memnun kaldını mı acabaOsman şevket
Hosgeldin nasılsın epeydir yoktum evet. Ara ara gir özletme kendiniSelammm ben geldim bayadır girmıyordum nasılsınız.bide sitede bıldırımlerın hepsi niye yok ki ya
Yeniden çocuk dsnmeye başladım girerim artıkHosgeldin nasılsın epeydir yoktum evet. Ara ara gir özletme kendini
Ayy ne tatlısın yaaa.tepkin bile cok şekerAman yaaaaaa yine kayboldunuz kızlar nerelerdesiniz
Ama kuscem bende artık GIRMIYCEM (Ayy ne tatlısın yaaa.tepkin bile cok şeker
Yeni gelin evi drrkenSelam kızlar ciddi anlamda ev bakmaya başladık bulduk 1 tane yarın tutacağız inşallah yeni gelin evimi
Sagol canım amin .3 . Müzde erkek oldu hatta koca adam oldu 2 yasını bitirdik bile cok Sükür.abileri okuldayken bizde evde egleniyoruz . Allahım esirgesin hepimizin yavrularını insallah3 bebisin neydi cinsiyeti cnm 2 oglun vardi galiba saglikla buyusun minnoslarin
Masallah ogluslarina saglikla buyusunlerSagol canım amin .3 . Müzde erkek oldu hatta koca adam oldu 2 yasını bitirdik bile cok Sükür.abileri okuldayken bizde evde egleniyoruz . Allahım esirgesin hepimizin yavrularını insallah
Çok sevindim Allah huzurla oturacak ev nasip etsin inşallahSelam kızlar ciddi anlamda ev bakmaya başladık bulduk 1 tane yarın tutacağız inşallah yeni gelin evimi
İnsan bazen böyle bir kargaşanın içinde buluyor kendini. En ufak şey bile batıyor insana. Hepimize dönem dönem bu durumlar oluyorOff off evmde huzr klmadı esımle hergun tartsyruz bazen kzmdan dolayı da olabılıyor az önce mesela
Rabbım senin yuvanada hepimizin yuvasında huzur bereket versin inşallah tez zamanda yoluna koyarsınız sikintilariniziOff off evmde huzr klmadı esımle hergun tartsyruz bazen kzmdan dolayı da olabılıyor az önce mesela
Tayinciyiz diye geçici kurmuştuk evi şimdi eşimin memlekete geldik burda evi kuruyoruz inşallah yoksa ikinciye asla evlenmemYeni gelin evi drrken
Sorma canım çocuklar doğunca acayip soğudum ondan şimdi de anlaşmaya çalışıyorum işte olursa olur artıkİnsan bazen böyle bir kargaşanın içinde buluyor kendini. En ufak şey bile batıyor insana. Hepimize dönem dönem bu durumlar oluyor