- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.961
Offf o kadar iyi anlıyorum ki... Ne yapacağız peki bu durumu... Önceleri ben olmadan asla uyumayan çocuk şimdi ben varsam araba istiyor uyumak için. Huysuz mızmız öfkeli... Bambaşka bir insana dönüşüyor. 7 buçukta uyanmaya devam yoksa annemde de hiç uyumuyor. Uyku eğitimi baktım, evet baktım en hasarsız ne olabilir diye. Onlar da hep 2 yaşa kadar anlatmışlar. 2 yaş atağından sonra bozulan düzeni sağlamak iöş tavsiyeler var. Ama o da desteksiz uyuyan emmeyen odası ayrı çocuklar için hep.... Doğal olalım derken hata mı yaptık: (Çooook fenalardayım hiç açma o konuyu..
Dün çıkmadık zorlamadım da uyumadı, akşam erken yattı buraya kadar süper ama bugün öğlen saat 1 den sonra başına vurdu resmen, söyleneni yapmayan, vuran kıran bişeye dönüşüyor, şu vurma işi krize döndü zaten iki katır kuvvetinde ve benim de canım azaldı
Eşim önce gelmeyecekti, yemeğe yetişirim diyince dün de görüşmemişlerdi, saat 4 te attım arabaya, kontağı çevirmeden uyudu , buz gibi hava, sıcacık evden çıkıp araba ısıtmaya çalışıyoruz :/