- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.181
AmiiinnnHayırlı sonuçlar gelsin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiinnnHayırlı sonuçlar gelsin inşallah canım
Aleyküm selam canım sanada hayırlı cumalarSelamün aleyküm arkadaşlar.hayirli cumalar
Aleyküm selam hayırlı cumalar canımSelamün aleyküm arkadaşlar.hayirli cumalar
Canım antibiyotik yazdı doktor birde krem verdi.. banyoda masaj yapıp sağdım.ada çayı bol bol içtim bir gecede haşlanmış maydanoz sardım göğsüme iyi geldi geçmiş olsun ama sevindim adınızaEl_Em canım mastit işini nasıl çözdün? Benim sıpada seninki gibi kendi bıraktı emmeyi hala şoklardayım. Ama göğsüm çok fena oldu pompayla bi sağdım ama yine doldu nasıl olacak bilmiyorum.
Emmeyi bırakmadan önce mastit miydin yoksa bırakınca mı oldun ? Ben öncesinde mastittim ısırdığı için.Sütün tadı değiştiğinden bıraktığına inandım bendeEl_Em canım mastit işini nasıl çözdün? Benim sıpada seninki gibi kendi bıraktı emmeyi hala şoklardayım. Ama göğsüm çok fena oldu pompayla bi sağdım ama yine doldu nasıl olacak bilmiyorum.
Emmeyince oldu canımEmmeyi bırakmadan önce mastit miydin yoksa bırakınca mı oldun ? Ben öncesinde mastittim ısırdığı için.Sütün tadı değiştiğinden bıraktığına inandım bende
Nasıl gidiyor canımBen gece beslenmesini kesmeye calisiyorum
Neyse sıkma canını bizimki bıraktıda noldu yine uyanıyor 7 kere falan
Nazar değdi cocugaNeyse sıkma canını bizimki bıraktıda noldu yine uyanıyor 7 kere falan
bee alışkanlık ve sica etkiliyo senin yavruyu cnm zamanla kaybolur o durumNeyse sıkma canını bizimki bıraktıda noldu yine uyanıyor 7 kere falan
Nasıl oldu sizin durum cnm birden kendi mi biraktiEl_Em canım mastit işini nasıl çözdün? Benim sıpada seninki gibi kendi bıraktı emmeyi hala şoklardayım. Ama göğsüm çok fena oldu pompayla bi sağdım ama yine doldu nasıl olacak bilmiyorum.
Evet canım kendi bıraktı emmiyo gece uykuluyken memmem dedi ağzını değdirdi ama emmedi yine 3 gün oldu bıraktık heralde ben alışamadım daNasıl oldu sizin durum cnm birden kendi mi birakti
İkiz çocuklar çok daha zordur . Senin bu kadar sabırlı kalabilmeni çok taktir ediyorum. Maşallah sana.rabbim daha da sabır versin inşallahÇocuk büyütmek aşırı sabır işi normalde de sabırlı insandım ama sabrımın taştığı zamanlar oluyor içimden hemen sabır diyorum okuduğum kitaptaki cümleleri aklıma getiriyorum
Yaa sen de çok tatlısın ya hep pozitif yönünü görüyorsun herkese moral veriyorsun Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın hiç üzülme senİkiz çocuklar çok daha zordur . Senin bu kadar sabırlı kalabilmeni çok taktir ediyorum. Maşallah sana.rabbim daha da sabır versin inşallah
Aminnnnnn aminnnnn aminnnnn Allah razı olsun hiç birimiz uzulmeyelim insallahYaa sen de çok tatlısın ya hep pozitif yönünü görüyorsun herkese moral veriyorsun Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın hiç üzülme sen