- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.161
Sabahın 5 ınde de yemek yemeğe alıştırma hep ıster onu zor olur. Su ver bı sekılde de uyutmaya çalış.Süt hiç içmior canım ya hepsini de denedim içmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahın 5 ınde de yemek yemeğe alıştırma hep ıster onu zor olur. Su ver bı sekılde de uyutmaya çalış.Süt hiç içmior canım ya hepsini de denedim içmedi
O can bende uzun zamandır yok. Çok uzuuunnn zamandır hemde.Bazen banada oluyor ama ne yaptığımı anladım yazarken sağ altta kırmızı çan çıkıyor ona yanlışlıkla basarsanız bildirimler gelmiyor :) insanın elide değiyor sinir bişey
Evet çok içiyor zaten bugün ara ara camı açtık daha iyi uyudu dmeek sıcaktan uyanıyordu,cadde üzerinde oturuyoruz gece yarıları motorlar falan geçiyor ses olduğu için gece devamlı açık bırakamıyorım maalesef çocukta pişiyorAlışmaz. Yazın terledıklerı ıcın gece su içme ıhtıyacı doguyor. Kısın terleme vs olmayınca su ıstemek akıllarına gelmez.
Mınıgım gece uyanıyor hemen kalk kalk dıye emır verıyor bana. Kalk kalk su su 1 subardagına yakın ıcıyor. Kısa da unuturlar yıne.
Hadi ya nasıl gidiyor acaba :))))O can bende uzun zamandır yok. Çok uzuuunnn zamandır hemde.
Eh işte kuzum 5 kere falan uyandı eskiye göre iyi :)El_Em bu gecemiz nasıldı kuzum
Sıcaktan uyuyamıyorlar evet. Gülsüm’de uyanıyor sonra yanımızda yatıyor dalınca tekrar yatağına. Zeynep bıle uyanıp yanımıza gelıyor gece geçen senekı sıcaklar YÖK daha. Akşam 9 39 dereceyı görüyorduk bu sene daha öyle aşırı sıcak olmadı.Evet çok içiyor zaten bugün ara ara camı açtık daha iyi uyudu dmeek sıcaktan uyanıyordu,cadde üzerinde oturuyoruz gece yarıları motorlar falan geçiyor ses olduğu için gece devamlı açık bırakamıyorım maalesef çocukta pişiyor
Gttım sadece keseyı gordu kan ve ıdrar tahlılı verdım bakalım öğlnden sonra cıkacak klp atsları içinde 15 gn snraya faln gel dedıBenimde 6ydı rahimden duymuştu diye hatırlıyorum.boşuna olmaz en azından . Keseye bakar kesenin yerine bakar dış gebelik falan da oluyor ya Allah korusun. Git git :) güzel haberlerle gel inş
Bnmki gec döllenme demkkki duyulmaz dedı dktrBen 4.haftada öğrendim 6da kalbi atıyordu hatta ikiz olduğunu kalp atışında öğrenmiştik
Amiinn çok sagol inşallahhTakvımı yaptığına göre hamılesın. Istıyordun hadı gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın ıns.
Allah yardımcısı olsun inşallah ve şu ara namazları zor kılıyorum yasin söz vermiyim kendime güvenemedim namaz sonraları arkadaşa dualarımı gönderirimSelamün aleyküm arkadaşlar. Çocuk sahibi olabilmek için ugrasan Sevcan adında bir arkadaşımız yasin dağıtıyor. Okuyabilecek olan varmı. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun rabbim okumuş gibi kabul etsin inşallahAllah yardımcısı olsun inşallah ve şu ara namazları zor kılıyorum yasin söz vermiyim kendime güvenemedim namaz sonraları arkadaşa dualarımı gönderirim
Ben de aynen canım dualarımdaAllah razı olsun rabbim okumuş gibi kabul etsin inşallah
Allah razı olsun inşallah arkadaşlarBen de aynen canım dualarımda
Allah Allah ilk defa duydum tedavisi neymiş ki madem öyle iyi bir hastaneye gidin canım haber edersin bize de geçmişler olsun şimdidenTahlıl sonuclarımda enfeksıyon cıkmıs doktor demskı bız burda bakmıoruz ya özele gıdın yada sehır hastanesıne gıdın dems bebekten sonramı oldu öncemı oldu dıe onu ogrenmemz lazm dems böyle bişeyle karsılasanınıx oldmu
Doktor bılgı vermems tam emın olalım oyle soylerım demıs ben nette arastrdımda düşük yeni doğan ölümü sakatlık faln dıodu da bılmıorum bakalım ne cıkacak Ankaradan gelen snucu beklıoruzAllah Allah ilk defa duydum tedavisi neymiş ki madem öyle iyi bir hastaneye gidin canım haber edersin bize de geçmişler olsun şimdiden
Özele gttım kan verdım ankaraya gnderdıler bırıde burda sonuclandı burdakıne gore temz cıkmıs ama bakalım ankaradakınden ne sonuc gelecekAllah Allah ilk defa duydum tedavisi neymiş ki madem öyle iyi bir hastaneye gidin canım haber edersin bize de geçmişler olsun şimdiden
Hayırlı sonuçlar gelsin inşallah canımÖzele gttım kan verdım ankaraya gnderdıler bırıde burda sonuclandı burdakıne gore temz cıkmıs ama bakalım ankaradakınden ne sonuc gelecek