- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #101.141
Iyo bakmisin cnm 2 kilo dogmus 10 kilo masallahhhh prensese2 kılo dogunca halıyle 5 katladı kıloyu 10 kıloyuz suan tombık degıliz yanı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyo bakmisin cnm 2 kilo dogmus 10 kilo masallahhhh prensese2 kılo dogunca halıyle 5 katladı kıloyu 10 kıloyuz suan tombık degıliz yanı.
Yok canim olmamıştı ne kızımda ne de oglumun diger aşılarında.insallah bir sey yoktur da geçer hemen
Yaşıtlarına yaklaştı evet. Arayı kapattık. Cok da yıyen bır çocuk degıl. Evet kıloyu 5 e katladığı ıcın ıyı duruyor ama ayına göre zayıf.Iyo bakmisin cnm 2 kilo dogmus 10 kilo masallahhhh prensese
Oylemı bılmıyordum canım. Senınde Doğum günün kutlu olsun. Nıce senelere ıns.Dunde benim doğum gunumdu :))
Bızımde oyleydı ıkı kolu sonra kendılıgınden gectı.
Benim ilk dogan ikra prenses 13 kilo boy 88 meyrosda 11.500 boy 85 ikra hala emiyor meyraya emzik biraktirdim uyku duzeldi yemesi duzeldi sukur artik anlasiyorlar bir biriyle vakit geciriyorlar cok guzel goruntuleri var beni taklit ediyorlar abi arda gel diyorlar anne baba öcü mamma diyorlar ikra meyrayi yonetiyor ablalik yapiyor :)
Mama vermiyorum sut cicibebe sabah oglensonu yatmadan once veriyorum diger ognler yemek var kahvalti var meyve yada yogurt varMaşallah cnm çok iyiymş boy kiloları. Mama takviyesi yapmş mydn. Kaçıncı aya kadar yaptın
Kızıma inek sütü içiremyrm 2 aydır neredyse. Çok dA önemli diye biliyrm. Bu ara biberondan uzaklaştı son 2 aydır. Kardeşinde biberon görüyor diye mi acaba bilemedm. Sizinkilerde de oldu mu böyle bişey. Emzik ve beni emio ama biberonda emmio. İlk bıraktğnda uyurken veriodm tutuodu. Artık uyurkende tutmuo.
Kızın gormesın canım oğlun aşı atılırken. 2 koldan bırde ağızdan damla oluyor. Kolda baya bı kızarıklık oluyor elleme sonra yavaş yavaş gecıyor.18. Ay aşısı 2 koldan mı oluo. Çok stres yapıyrm şu aşı dönemleri. Çok harektlilr ya nasıl tutcm diye stres yapyrm. Yarın oğlanı salı kızı götürcm bakalm. Aşı haftamz resmen
Pıpetlı bardak veya normal bardakla dene sutu. Belkı o sekılde içer.Maşallah cnm çok iyiymş boy kiloları. Mama takviyesi yapmş mydn. Kaçıncı aya kadar yaptın
Kızıma inek sütü içiremyrm 2 aydır neredyse. Çok dA önemli diye biliyrm. Bu ara biberondan uzaklaştı son 2 aydır. Kardeşinde biberon görüyor diye mi acaba bilemedm. Sizinkilerde de oldu mu böyle bişey. Emzik ve beni emio ama biberonda emmio. İlk bıraktğnda uyurken veriodm tutuodu. Artık uyurkende tutmuo.
Aşıdan geldik 2 bacak 1 ağız canım bende çok stres yapiyordum ama çok ağlamadi şükür18. Ay aşısı 2 koldan mı oluo. Çok stres yapıyrm şu aşı dönemleri. Çok harektlilr ya nasıl tutcm diye stres yapyrm. Yarın oğlanı salı kızı götürcm bakalm. Aşı haftamz resmen
Allah razı olsunOylemı bılmıyordum canım. Senınde Doğum günün kutlu olsun. Nıce senelere ıns.
yaren92 Doğum günün kutlu olsun canım. Bu sene 2 si bır arada oldu. Hem anneler günü hem de Doğum günün.
Ne renk leke var. Sarımtırak mı yok kahverengimsi mı. Bılmıyorum hıc basıma gelmedı nedenı tam olarak bellı degıl mi. Bazı çocuklarda görüyorum kahverengi oluyor çürük gıbı ama degıl dımı.Kızlar dün kızımın disindeki lekeleri dış doktoru na gösterdik bir cok nedeni var dedi. Karbonatlı suya batirilmis bezle silinebilir dedi.ama ben onu yapıyorsun bir işe yaramadı dedim.bu aylarda dış fircalamayi cok omermiyorlarmis diş eti ve dişler com hahass diye ama bizim lekelerden dolayı fırçalayin dedi ama maalesef ben kızımın dişlerinin fırçalayordum ama oda ise yaramiyor . Sizlerde tavsiye silin bebeklerin dislerini