- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #101.181
Yiyor yiyor azda olsa :)) her akşam muhallebiye devam :)Hahaha o ne kız kombo muhallebi :)) yok yok yiyor mu Alper paşa Mehmet Emre ek gıda süreci dahil hiç muhallebi yemedi yA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyor yiyor azda olsa :)) her akşam muhallebiye devam :)Hahaha o ne kız kombo muhallebi :)) yok yok yiyor mu Alper paşa Mehmet Emre ek gıda süreci dahil hiç muhallebi yemedi yA
geçmiş olsun cnm simdi sana bakacak biri lazım dimi cocuklara daan kalkmadan lazım o operasyondan sonra dimiSelam kızlar perşembe günü serklajımı yaptırdım. Operasyon kısmı değil de narkozdan çıkma kısmı çok zor geçti. 1 saat uğraşmışlar uyandırmak için. Benim hatırladığım nefes alamayıp vücudumun sudan çıkmış balık gibi sarsıldığı ve ağzımdan köpükler çıktığı Çok korkunçtu Allah kimseye yaşatmasın. Operasyon sonrası da sıkı sıkı tembihlediler nereye gidersen git genel anesteziden uyanamadığını söyle diye. Neyse şükür şimdi iyiyim evdeyim 1 ay heyet raporu verdi doktor. Bu seneyi de kapatmış oldum yani zaten ikinci dönem başlamıştım iyice unuttum mesleği Sizde ne var ne yok? Geçmiş çok birikmiş okuyamadım. Herkes iyidir inşallah
Amannn gecmis olsun canım en korktugum şeydir anestezi inşallah hiç ihtayac duymam. Oğlum ve ben iyiyiz akşama kadar sürekli bir koşturma halindeyiz havalar çok isindi hep dışarıdayiz dışarı çıkmazsa evde sıkılıyor oyuncak ve oyunlar kesmiyor beyefendi yi cizgi film izlemek istiyor bende TV ye sarmasin diye sürekli dışarıda gezdiriyorum onuSelam kızlar perşembe günü serklajımı yaptırdım. Operasyon kısmı değil de narkozdan çıkma kısmı çok zor geçti. 1 saat uğraşmışlar uyandırmak için. Benim hatırladığım nefes alamayıp vücudumun sudan çıkmış balık gibi sarsıldığı ve ağzımdan köpükler çıktığı Çok korkunçtu Allah kimseye yaşatmasın. Operasyon sonrası da sıkı sıkı tembihlediler nereye gidersen git genel anesteziden uyanamadığını söyle diye. Neyse şükür şimdi iyiyim evdeyim 1 ay heyet raporu verdi doktor. Bu seneyi de kapatmış oldum yani zaten ikinci dönem başlamıştım iyice unuttum mesleği Sizde ne var ne yok? Geçmiş çok birikmiş okuyamadım. Herkes iyidir inşallah
geçmiş olsun cnm simdi sana bakacak biri lazım dimi cocuklara daan kalkmadan lazım o operasyondan sonra dimi
Amannn gecmis olsun canım en korktugum şeydir anestezi inşallah hiç ihtayac duymam. Oğlum ve ben iyiyiz akşama kadar sürekli bir koşturma halindeyiz havalar çok isindi hep dışarıdayiz dışarı çıkmazsa evde sıkılıyor oyuncak ve oyunlar kesmiyor beyefendi yi cizgi film izlemek istiyor bende TV ye sarmasin diye sürekli dışarıda gezdiriyorum onu
Emzirirken oruç tutmanın ileride zararları ortaya çıkıyormuş benim gibi bilmeyenler varsa buyrun https://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com/2016/06/gebelik-ve-emzirme-doneminde-oruc.html?m=1
TaeYang hocam bilgi verir misiniz?
benim defneyle başım fena halde sıkıntıda kızlar herşeye ağlıyo mızmızlanıyor hep bi ağlama nodu kardeşi ağlayinca da ağlamaya devam sanki korkuyo gibi geliyo bana napcam bilmem vallaNerelerdesin iz kızlar herkesler nasıl acaba :))
Kıyamam alışamadı daha kardeşe. Cok da küçük suan. Babaannede kalmıyor degılmı. Izın verme kalmasına. Onlar senın yanında dursun gunduzlerı en azından. Evınden ayrılmasın. Bı ara sankı babaannesınde kalıyor dıye okuduğumu hatırlıyorum. Anneden ayrılması ıcın cok küçük daha. Senınle vakıt gecırdıkce duzelır ıns. Boyama bıseyler yapın gunduzlerı.benim defneyle başım fena halde sıkıntıda kızlar herşeye ağlıyo mızmızlanıyor hep bi ağlama nodu kardeşi ağlayinca da ağlamaya devam sanki korkuyo gibi geliyo bana napcam bilmem valla
kalmıştı ben hastanedeyken sonra da 1 hafta ben toparlayama kadar ama uzun zamandır kalmiyo.ama sanki kardeş yüzünden değil gibi geliyo huyu değişti hastaneden geldikten sonra ama illa ki etkisi vardır ilgilenemiyorum yavruyla hicKıyamam alışamadı daha kardeşe. Cok da küçük suan. Babaannede kalmıyor degılmı. Izın verme kalmasına. Onlar senın yanında dursun gunduzlerı en azından. Evınden ayrılmasın. Bı ara sankı babaannesınde kalıyor dıye okuduğumu hatırlıyorum. Anneden ayrılması ıcın cok küçük daha. Senınle vakıt gecırdıkce duzelır ıns. Boyama bıseyler yapın gunduzlerı.