Slm kızlar nasılsnz. Ben yine bi koptum bayadr giremedm. Malum iki çocuk. Maşallah tatil planları başlamış. Hepimiz için güzel bi yaz olur inşallah
Kızım uykusu gelince elimden tutar beni yatak odasına götürürdü. Bu akşam kendi odasına götürdü. Ve orda her zamanki gibi emerek uyudu. Odasını nasıl ayırcm diye düşünürken kendisi yaptı galiba. Daha önce bikere daha götürmüştü ama o zaman uyuyamayıp geri dönmştk. Bu gece uyudu. Şimdi ne yapmam gerekiyor onun odasnda mı yatsam yoksa kendi odamda mı yatsam. Bu arada uzun zamandır uyandğnda kendisi yataktan kalkıp yanımıza geliodu. Kendi odamda yatsam da gelmek isteynce gelir gibime gelio. Ama kıyamyrm da yanında olmak istyrm. Biraz araştrym dedm. Odası ayrıldktn sonra gece yanınıza geldğnde yatağnza almayn odasına geri götürüp yatırın sürekli yanınıza gelip uyumak ister yazıodu. Şimdi bende yannda yatarsam beni o odada sürekli görmek isteyeblr mi. Yoksa güven açısndn yatmam mı lazım. Çok karıştım. Ama kendi odamda yatcm ama uyuyamııcm galiba. Bütün kapılar ve Işık’lar açık bişekilde