2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Çok sağol canım iyiyiz çok şükür
Bizim sıpalar yavaştan 2 yaş sendromuma girmeye başladılar herhalde.
 
Selam çok yorucu günler geçiriyorum malum annem hala hastanede bende başında babamla nöbetleşe kalıyoruz eve gelip sadece uyuyorum ev evlikten çıktı inşaallah bir an önce toparlarsadoktor eve çıkarır tabi benim evime getircem hastaneden daha kolay olur benim için miniğimide bir kez görmeye gidebildim 9. Haftadayız ama annem böyle olunca gidemiyorum
 
Zamanla herşey daha ıyı olcak buna emın ol.
Oncelıkle oglun uyandığında kızınla beraber bakımını yapmaya çalış. Beraber sevın beraber gıydırın. Annen degılde sen ılgılen küçüğün herseyıyle.
Alışsın kabullensın kızın.
Azıcık daha büyüdüğünde cok güzel oyunlar oynayacaksınız sana abla dıyecek senı cok sevecek beraber parka gıdecegız gıbı güzel seyler anlat.
Hadı gel sırayla bezını degıstıreyım. Sırayla gıydıreyım. Kardesını gıydırırken bana yardım edermısının gıbı sözler söyleyerek kardesıne alışmasını sağla.
Oğlun uyandığında karşıdan bakıyorum dıyorsun ya asla onu yapma. Anlatman lazım bıkmadan usanmadan güzelce onun kardesı olduğunu ve onunlada ılgılenmen gerektıgını anlatman lazım. Cok sakın ol kızına karşı. Inan zamanla degısecek. Senın ıkısını bır arada tutup ıkısıylede gerekırse aynı anda ılgılenırsen kardesını daha çabuk kabullenır. Az bıraz daha sabret.
 
Sen evı bosver ev toparlanır.
Kendıne dıkkat et canım. Nasıl annenın durumu Perşembe günü ameliyat oldumu.
 
Amin geçmiş olsun canım bu arada düşürme bizdede oldu park yataktan düştü sıpa:/ ama iyi çok şükür
 
 
Sen evı bosver ev toparlanır.
Kendıne dıkkat et canım. Nasıl annenın durumu Perşembe günü ameliyat oldumu.
Oldu canım uzun sürdü ameliyat telaşlandık çıktıktan sonra iki gün genel durumu kötüye gitti sonra yavaş yavaş açıldı kan takviyesi oksijen düzeldi şükür ama ara ara kusmaları var
Eve çıksa benim evime gelecek zaten
Ben de hiç iyi değilim çok yıprandım pansuman yapılırken annemin çamaşırını tutuyordum bayılmışım oysa ki bakmamıştım ama işte içime atmışım kaç gündür üzüntümü öyle çıktı hemşire annemi bırakıp benimle ilgilendi birde karnım sanki 5-6 aylık hamile gibi sen bilirsin üçüncü olunca mı böyle oldu ikisinde de hiç karnım çıkmamıştı 5. Aya kadar kimse anlamadı ama şimdi kocaman bir karnım var sanki aşırı kilo almış gibi oldum
 
Lif mi koptu canım. Ins öyle degıldır bıraz zor ıyıleşir. Sana yardım edebılcek bırılerı varmı çevrende. Yoksa zor ıyılesır kolun.
 
Zamanlama kötü oldu ama vardır bunda da bı hayır. Annene acıl şifalar ınsallah bıran öncem ıyılessın.
Sen kendını fazla yıpratmışsın yapma böyle dıkkat et. Bırı karnında 2 si de yanında sana muhtaç yavruları düşün topla kendını.
2. Dogumun kılosunu veremeden 3. Ye hamıle kalınca benımde cok çabuk karnım belırmıstı.
 

Çok sağol cnm ya Allah razı olsn. Çok güzel yazmşsn. Dediğin gibi yapmaya çalışıyrm. Birlkte sevyrz öpüyrz. Zaten miniğimle de benden başka kimse ilgilenmio gibi. Kızım alıştı benm onunla ilgilenmeme ama annem falan kucağına alsın izin vermio hemen onunla ilgilenmesni istio.

Kızımda böyle olmamştm ama lohusa depresyonuna giriyrm galiba. Arada çok şiddetli gelio. Msjı yazdğm andaki gibi hissedyrm. Bazen çok güçlü hissedyrm. Bu aralar biran önce lohusalğm bitsin diye dua etmektn başka bişey Yapamyrm. İnşallah herşey daha da güzel olacak
 
Kendını ne kadar güçlü hıssedersen o kadar mutlu da olursun.
Gün ıcınde ınan bı bakıyorum bazen ona kızıyorum buna kızıyorum bunalmış hıssedıyorum kendımı nefsime yenık düşüyorum.
Hemen toparlıyorum kendımı öyle olmak ıstemıyorum çocuklara karşı daha hosgurulu oluyorum o zaman omlar da mutlu bende mutlu oluyorum. Hoşgörülü olmak her zaman zor ama çocuklar ıcın lazım gerekli gerçekten.
Depresyona giriyorum deme gırmıyorsun gırmeyeceksınde.
Olumlu güzel seyler düşünmeli depresyon senden uzak olsun. Kokla mınıklerını kızının gülüşüne koşmasına sana anne dıyısıne bak bakkı guzellıklerı gör. Onlar evın neşe kaynağı.
Suan evet ıkısyle bıraz zorluk olcak helekı mınıgın gündüz bakınma süreçleri uzadıkça sen bıraz fazla yorulacaksın ama onlar ıcın değer. Onların gülüşü mutluluğu ıcın değer. Inan sağlıklı olsunlarda isterse mızmızlansın.
Bütün gün ben çocuklarımı ızlıyorum. Oğlumun kahkaha atışı kızımın kıbrlıgı kucumenımın yenı yenı kesıflerı hoşuma gıdıyor onları ızlıyorum koşmasını oyun oynamasını. Onların nesesı Benım gücüme güç katıyor.
 

Doğru diosn cnm. Mutluluk elimZde. Zaten çocuklrn ihtiyacnn olması daha da yaralıo. Gülmem lazım toparlanmam lazımı daha da çok hissediosn. Beni bu aralar en çok yoran uykusuzlk belki de bilmyrm. Enerjim mi yok ne. Bi de annem bizmle. Ondan mı tam adapte olamyrm bilmyrm. Bu arada annem bizde ama iki çocukla birlkte yatyrm. Gündüz de uyumyrm. Bi dün ilk defa anne ben yataym biraz diyip uyudum. Oğlanı alıp odaya geçtim. Bu gece yine uykusuzuz. Sırayla uyandılar bile diyemiicm hiç uyumadılr gibi. Bi biri bi öbürü. Allah m Van sağlğı versn de oğlannda gazlı günleri daha yeni başlıo galiba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…