2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Ben uyuyamiyorum canım oğlanı uyuttum ortalığı topladım 3 gibi uykum gelir bu ozmana kadar tabi oğluşum bi kaç kere uyanır benm uyku açılır bu şekilde sabahı ederim.
 
Günaydın kızlar. Nasılsınız girip bakıyorum arada. Bizim oğlan pek iyi değil dişler çok fena sürekli bağırıyor. Annemlere gidecektim ama üşendim. Minik oğlumla evde sarılıp oturalım dedim. Parka gidiyoruz arada bizimki kızları kovalayıp sarılıyor :)
 
Vay vay vayyy daha sımdıden başlamış capkınlıklara... yakışıklıya bak sen.
Bızde de o bağırma huyu var çığlık ata ata aglıyor. Çınlatıyor evı resmen.
 
Günaydınlar kızlar nasılsınız??@Larendee tekrar geçmiş olsun kuzu inşallah çabuk atlatırsın sanki içine doğmuş bakıcıyla bizim balığın arasını sormuşsun:/ niye bilmiyorum çok ağlıyo bırakırken bazen. acaba yarıyıl tatilinde benleydi sonra bir ay da annemler burdaydı şimdi ondan mı zor geliyo ayrılmak ?? Off içim parçalanıyo çok üzülüyorum ilk aldığımda bi süre öpmüyo beni sıpa öff bak yazarken bile gözlerim doldu.. neyse geçicek inşallah bu günler de..
 
Yasemin sen yandın anacım seninki çapkın çıktı:)) bizimkini de bu nazla istemeye gelirler galiba bu hayatta mabadını kaldırıp da gitmez kızı istemeye :)))
 
He anladım yağmurcum evet tehlikeliymiş önceki hali.hele ki alpercik hareketli bi çocuk maşallah
 
Bi dk ya azılar köpeklerden önce mi çıkıyo ki
 
Vay vay vayyy daha sımdıden başlamış capkınlıklara... yakışıklıya bak sen.
Bızde de o bağırma huyu var çığlık ata ata aglıyor. Çınlatıyor evı resmen.
Evet ya zaten oğlumu kim görse bu çok çapkın olacak diyor oğlumda utaniyor saklaniyor öyle bağırıyo ki komşular biz kötü davranıyoruz sanıyordur :)
 
Bağırma ve çığlık bütün çocuklar da var sanırım bizdede 3 gündür çıktı kulaklarım çınlıyor bağırınca
Benimde kulaklarım çınlıyor 2 gündür çok fazla bağırıyordu önceki gün kızmıştım çok pişman oldum. Ilk çıkan azısı büyümüş yavrum ondan bağırıyormuş dün akşam kalpolü verince rahatladı sonrada uyudu zaten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…