2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Bızler ıyıyız çok şükür de senin neyın var. Özel bırsey değilse anlat canım. Derdıne derman olmaya çalışırız. Üzüldüm bak şimdi. İyimisn sen.
İyiyim gönülüm iyiyim geçici sıkıntılar yoğunluk öyle işte. belki ben 3 çocukla napayım diyebilirsin o da doğru :/ ne biliim ya kendi karakterimden yapımdan kaynaklanan sorunlar yaşıyorum biliyorum ama engel olamıyorum bunaldım..
 
Yeni bir sağlık sorusu ile karşınızdayım.
Su çiçeği aşısı yapıldıktan ne kadar sonra koruyuculuğu başlar yani ne zaman tamam ya aşısı var sıkıntı değil, diyebilirim.
25 ocakta 1 yaş aşısı oldu ve bugün yanağında su çiçeği olmasından şüphelendiğim bir benek var. Çok endişelendim. Yeğenlerim hep çiçek olmuş da.
TaeYang cım yine seni etiketledim bak
 
Ay ben yüzünüzü görsem paylaşamazdım mesela. :) zira size anlattıklarımı tanıdığım kimseyle paylaşmam. Her insan birgün farklı yüzünü gösterebilir .
 
Ayy yok sen yine pimpiriklendin bence sivilce olmasın takip et bakalım canim aşı konusunda bilgim Yok ama ne kadar geç yaptırmışsınız 1yaşı
 
Kızlar bugün kontrolümüz vardı simdilik herşey yolunda gözüküyor 30+5 günlük olduk kilosuna 1800 dedi.onun sisam da sol taraftaki rahmi besleyen damar sağdakine gore kan akışı biraz az gibi geldi doktora bikac defa baktı sonra tehlike yaratacak bir durum yok dedi karaciğer enzimlerini kontrol için tahlil yazdı onlarda iyi çıkarsa bi sıkıntımız yok inş bakalım
 
Ayyyy maşallah maşallah maşallah rabbim sağlık sıhhat la kucagina almayı nasip etsin inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…