2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Ben de ara ara bakıyorum ama yazamıyorum. Facede bir grup var ara sıra oraya bakıyorum.

Çok şükür iyiyim, oğlum 16 aylık oldu ve ben 5 aydır çalışıyorum. Büyüyüp gidiyor konuşuyor yavaş yavaş, koşarak yürüyor, düşüyor kalkıyor, oyunlar oynuyoruz, kitap okumayı çok seviyor kitaplarını getirip anlatmamızı istiyor resimleri anlatıyoruz, çizim yapıyoruz beraber.

Yeme içmesinde BLW usulü ilerlerik, çatal kaşık kullanıyor şükür.

Ben de idare ediyorum işte kilolarımı hala tam veremedim 5 kilo fazlam var onlardan kurtulmaya çalışıyorum, hala emzirdiğim için çok katı diyet yapamıyorum ve gıdım gidiyorlar. Bir de hala adet olmadım doktora gidicem :/

Herkes iyidir inşallah, bizden şimdilik bu kadar.

Sevgiler :)
 
because of you because of you sen unuttun bızı galıba.
Ben sizinle hiç yüzünüzü görmeden hayatımın en güzel en ilginç günlerini paylaştım gönülüm hiç unutur muyum sizi.. sadece biraz sıkıntılı bi dönemden geçiyorum burda size de çok fazla yansıtmak istemedim.. herkesler iyidir inşallah nasıl kuzular??
 
Kızlar oğlumla birlikte bir grip olduk ki sormayın hiç bu kadar kötü olduğumu bilmiyorum emzirme olduğu için ilaç da kullanamadım 1hafta geçti anca gözümüz açıldı sormayın artık griplerde bir garip çok ağır dikkat edin kendinize cenaze evi kalabalık orda virüs kaptık sanırım yarın Ankara'ya dönüş var oğlumun 10günde çekmediği çile kalmadı kusma ishal göz mikrobu grip cocuk ne olduğunu şaşırdı İstanbul maalesef bu sefer bize hiç iyi gelmedi :KK43:
Geçmiş olsun kuzum :KK43: iyi misiniz şimdi??
 
Oyy geçmiş olsun, kız doğru diyorsun biz de geçen 2 hafta oluyor bir grip atlattı oğlan 7 iğne yedi geçmedi yine götürdük ayriyetten 7 gün yine antibiyotik kullandı öyle geçti bildigin büyük insan gribi atlattı çocuk :/ neler çektiğini tahmin edebiliyorum ama Allah'tan ben hasta olmadım olsam hiç daha fenaa
Sana da geçmiş olsun yağmurum :/ ya dikkat ettiniz mi ssenin alpercikle @emnis imizin mehmet emresi hep yakın zamanlarda hasta oluyo :/
 
Ben sizinle hiç yüzünüzü görmeden hayatımın en güzel en ilginç günlerini paylaştım gönülüm hiç unutur muyum sizi.. sadece biraz sıkıntılı bi dönemden geçiyorum burda size de çok fazla yansıtmak istemedim.. herkesler iyidir inşallah nasıl kuzular??
Bızler ıyıyız çok şükür de senin neyın var. Özel bırsey değilse anlat canım. Derdıne derman olmaya çalışırız. Üzüldüm bak şimdi. İyimisn sen.
 
X