2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Y yilfasa canımsın merak etmışsın beni sağol ıyıyız hamdolsun buralardayım ben aslında. Duzenlı okuyorum ama sohbetlere col dahıl olamadıgım ıcın yazmıyorum genelde
 
@emnis lütfen sıkma canını canim benim.ben de bazen milletinki uslu benimki niye boyle diyorum sonra da utanıyorum sukursuzlugume.evet cok zor asiri2 hareketli olması gece sürekli memede olması.inan ayni durumdayım ve hatta eşimle bu bunalim sonrası ayrılma noktasına geldik... Ama geçecek o anlarda bu gunlerde geçecek de va sabret. Ilerleyen yıllarda emin ol zor hatırlayacaksın yaptıklarını ve ilerde gulerek anlatacaksin belki de... Yalniz olmadigini unutma olur mu
 
Annem ablam gorumcem kv ve esim dahil herkes bıraktır memeyi diyor benim de halimi gördükleri icin.su diş sıkıntımız biraz azalsa ben de istiyorum çünkü cunku her seyi yiyor artık ve memeyi dudak tiryakiligi icin kullanıyor.gece yatakta bi saga bi sola derken hem uyuamıyorum hem süt olmuyor hem de göğüslerim açıyor artık.ve sabah gergin uyanma gun icinde uyumak zaten yok ve oglan da yarım saat belki uyuyor 1saati bulmaz genelde.rutin monoton bir hayat.dışarı çıkma zaten oldukca kısıtlı... Tum yuk üstümde sanki yoruluyorum ciddi anlamda ama gececek insallah diyorum.allahim saglik huzur versin
 
Selam Kızlar nasılsınız?
Valla benimki de özellikle sabaha karşı çok uyanıyor. Çişi geldiğini için uyandığını düşünüyorum
En az 5-6 defa kalkıyor uyuduktan sonra.
Bir de sıpa ilk uykuya dalarken sadece emerek değil bir de kucakta gezinerek dalıyor ve dalması uzun sürüyor, kol-bacak-bel kalmıyor bende.
Ama napalım daha kötüsü De olabilirdi diye avutuyorum kendimi :)
 
Canım yazık daha çok küçükler ya. Meme sadece süt değil ki. Bunun daha atakları var, köpek dişleri azı dişleri var, 2 yaş sendromu var, kabus görmeye başlamaları var da var. Bırakalım da memeyle avunsunlar bari.
 
Erkek cocukları daha bı duskun oluyorlar memeye. Oglumda neler cektim. Oglum kendılıgınden 22 aylık bıraktı. Bıyuk kızım emdı ama 16 aylıkken bıraktırmak zorunda kaldım. Mınıgım 5 ay sut almıs oldu ona cok uzuluyorum. Suan emıyor olcaktı ne guzel. Bırde mamayıda bıraktı. Normal sut ıcıyor.
Diş cıkarma donemınde yemedıklerınde en aZından emıyor dıyorsun avunuyorsun. Daha sımdıden yemek secıyorlar resmen emerken bızlerden o vıtamınlerı aldıkları ıcın rahat oluyor ıcın.
Benım yavruya ben kofte et yedıremıyorum. Sadece kıymalı yumurta yıyor onuda yenı kesfettım. Onuda az yıyor. Haftada bı kac defa yapmaya calısıyorum bıktırmadan.
L Larendee en aZından kısı atlatın yazın bırakın su hastalık mevsımı gecsın. Zaten sık hasta oluyor yavru.
 
Beni özetledin canım Allah razı olsun.kendi gözüyle görmeyen abarttigimi sanıyor ama görünce Allah yardımcın olsun diyor.butun bina benim kızımı konuşuyor.neden bukdar çok ağlıyor geceleri diye.hic uyumasını çocuk diyenler bile var (
 
Yazın kesin diyince aklıma geldi gonulll ramazanda sen oruç tutmuş tun diye hatırlıyorum zor olmusmuydu emzirirken
 
Yazın kesin diyince aklıma geldi gonulll ramazanda sen oruç tutmuş tun diye hatırlıyorum zor olmusmuydu emzirirken
Tutdum canım. Cok kucuk oldugu donem gun asırı tuttum 1 yas sonrasındakı ramazanda da hergun tuttum neredeyse. Hem daha da sıcaktı hava o zamn. Zorlamadı benı.
Oglumda tutmadım cahıldım o zman. Aslında sutu cok etkılemıyor sahura kadar yeterınce beslenıp sıvı gıayıda aldınmı rahat gecıyor.
 
Kızlar koltuktan cay lekesı nasıl cıkar. Her zaman basıma gelır ama kesın cozum nedır bılmem. Gecen sene de kızım dokmustu cayı koltuga benım ustume hatırlarmısınız bılmıyorum ama yıne aynısını yasadık bugun.
 
Canım koltukta hıc denemedım ama halıdan bulaşık makıne parlatıcısı anında cıkarıyo bı dene ıstersen
 
Y yilfasa aynen canım bızım çocuklar ıkız sankı karadenızın havasından mı suyundan mı kız :) ama @emnis ın bebişi de bizimkilere üçüz olabılır bı yakınlık hıssedıyorum ona da :)
 
İnşallah bu Ramazan'da bende tutacağım inşallah.ben 44 kiloyum ya Ramazan'a kadar 50 olsam çok iyi olacak.bana dua edin ne olur kilo alayım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…