2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Günaydın anneler bizim bıdık 2-3 gündür bir iki hapşırık bir iki öksürükle sinyal veriyordu. Bu sabah sanki artıyor öksürük havalar da malum bi an terli bi an soğuk. İlerlememesi için ne yapabilirim
 
valla bende oyle bekliyordum ama malesef tek tek cikiyolar bizimki abisi gibi 2 3 yada 4 diş birden cikaracak galiba doktor oyle dedi 3 diş birden geliyormuş Allah size dr kolayliklar versij belkide en zor donem diş dönemi soguk yemekler yogurt falan rahatlatiyor galiba çünkü az ılık yemekleri yemiyolar diş döneminde
 
Gecmis olsun canim.
Dis donemi baya sıkintili surec.
Kolaylikla atlatirsiniz.
1.sinifami basladi oglun.
Okul hayatinda basarilar minik abiye.
Bizimde yarin basliyor okul maratonu 2.sinif oldu bizim abimizde.
tesekkur ederim canim sizede başarılar zor ve uzun bi okul donemi bizi bekliyor malum artik annelerde okuyor cocuklarla beraber sünneti atlatmissiniz ne guzel kolayca geçmiş ben öyle zorlandim ki benden cok oglum zorlandi sargi dusmedi en son hastanede 5 kişi kuzumu tutup cikardilar sargiyi dokunmamiza bile izin vermiyordu o sarginin ciktigi gun sabaha kadar agladim yavrumun cani nasil yandi yaninda da degildim. Sargi cikarken bi daha tovbe kucugu de yaptiracaktikta babasi bahari bekleyelim dedi bekliyoz bakalim
 
Ayy maşallah oğlusuna darısı bizim başımıza gönül bizimkide geç olcak malum ins böyle bir sünnet yaşarız
 
Canım gerçekten çok sevdikleri için birde kadinlarda annelik ic güdüsü var.yavru kedi bile gorsek bazen annem kıyamam sana demiyirmuyuz.benim oğlum babanesinden süt emdigini sanıyor hala :))
 
Canım ya geçti neyse ki .Allah damatliginida göstersin
 
Anaâ ben bugün sanıyordum sünneti canım maşallah oğluna damatliginida gör inşallah
 
gonulll canım hayırlı olsun düğününü de Allah görmeyi nasip etsin. Aslan paşa ne güzel geçirmiş sünneti maşallah maşallah abiliğini göstermiş :)
 
Yagmur8991 canım günaydın Alper paşam yürümeye mi başladı :)) maşallah ona o da hızlı çıktı :)) bunlar hep yaramazlıktannn :)) ne var yani kıçlarının üstünde az daha otursalar
 
Yagmur8991 canım sen diş için karanfil yağı kullanıyordun değil mi? ne kadar zeytinyağı ile karıştırmak lazım nette 2 çorba kaşığına 1 damla demişler ama o kadar zeytinyağı içinde karanfilin hükmü kalmıyor. 1 tatlı kaşığına karıştırdım :) sen nasıl yapıyorsun?
 
Hahaa onun üstüne kaç defa kocacim oldu odun ama işte bir ole bir böyle yuvarlanıp gidiyoruz :)
 
Evet canım ben söyledim 2 kere anneme 1 kere kayomvalideme uygun dille kirmadan dolaylı olarak söyledim ama devam ediyorlar artık oğlum konuşunca sen babanemsin annem değilsin diye söyler:)
 
Evet canım ben söyledim 2 kere anneme 1 kere kayomvalideme uygun dille kirmadan dolaylı olarak söyledim ama devam ediyorlar artık oğlum konuşunca sen babanemsin annem değilsin diye söyler:)
 
Bugun aklima geldin bayadir seni gormedigimi farkettim.nasilsiniz yavrucakla iyimisiniz.

Tünaydınlar olsun, iyiyiz tatlım.. ara ara giriyorum, bazen yazıyorum da denk gelmemişiz demek ki
Damatlığını görmek nasip olsun oğluşun..
bebekle zaman çok hızlı geçiyormuş, yedi yemedi, uyudu uyumadı, parkı yürümesi, dişi kuşu derken gün bitiyor başka hiçbirşey yapamadan.. :/ bu ara çok uykusuz, az uykuyla yaşıyorum, du bakalım ne olacak :)
 
Nasıl yani canım emzirdi mi bebeğini
Hayır canım olurmu hic.ben calistigim icin babanesi bakti ogluma.babanesibabanı amcanı emzirdim demiş oğlumda beni niye emzirmedin demis oda kiyamamis senide emzirdim demiş okadar küçüktü ki bunu sorduğunda .ondan beri öyle sanıyor.
 
ay aslında öyle diyeceğine herkesi annesi emziririr seni de annen emzirdi falan deseymiş kötü olmuş :) hani bazen çocuk nasılsa unutur falan diye sallama cevaplar veriliyor ama yanlış oluyor maalesef.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…