2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Canim bugun bi uzman soyledi yagi direk vucuda surmek iyi degilmis.bir olcu su bir olcu yag karistirilip surulmesi gerekiyormus cildin hava alabilmesi icin bu onemliymis.
Ben Vaselin badem sütü bazen de havuç yağı sürdüm. Tek bir çatlağım yok. Bildiğin bir şey de en pahalı kremleri de sürsen çatlak olacaksa önüne geçilmiyor. Biraz genetik bu durum.
 
Merhaba hanimlar, 10 hafta ve uzeri olanlar , hala folik asit almaya devam ediyor musunuz acaba? Doktorunuz ne dedi bu konuyla ilgili?
Ben devam ediyorum cnm doktor kullanma gibi bisey demedi. 12 hafta oldugunda yeniden doktora gidicem belki o zaman biraktirabilir 3 ay kullanilio die duymustum
 
Cnm ben dwvam ediyorum folikasite 10+2 yken kontrolum vardi doktor devam et dedi. Yanina da vitamin olarak decavit verdi. Decaviti bi gun ic bi gun icme dedi
 
kesinlikle minikten önce bizimde sağlımız önemli biz sağlıklı olalım ki onları daha iyi şartlarda taşıyalım :) valla canım d Vitamini eksikliğinden her tarafım tutuluyor valla bükülüp kalıyorum sanırsın ki 50 yaşında kadınım sağlık önemli
Keşke öyle olsaydı canım İnan bunu o kadar çok isterdim ki... Ben 36 haftalık ölü doğum yaptım maalesef Daha doğrusu doğuramadım, sezaryenle alındı...

canımmmmm çok özür dilerim bilseydim öyle şeyler dermiydim... Yarana dokunduğumu hissettim.. Kendimi çok kötü hissettim... hakkını helal et.. Zor bir dönemden geçmişsin... ay şuan ne desem bilemedim kendimi çok kötü hissettim..
 
amannn 9 kilo mu ne guzell ben 19 kilo almistim ama sukur normal olduda eski halime geri dönmüştüm 8 ayda
Ben aşırı zayıftım canım o yüzden normal halime dönmek istemedim şuan 60 kiloyum boyumda 170 düşün oğlumda doğuma 64 kiloyla gitmiştim.. Benim gördüğüm çok kilo aldık diye kimse takmasın gerçekten isteyince veriliyor kilolar
 

evet şimdilik izin verdi ama müdürü bir görmen lazm 5 karıs surat birde triplerde hiç iş için bile olsa konusmuyor.
o kdr cins işte.. sanki paramı o veriyor ona ne oluyorsa.

işten de direk çıkarsın demedi ama doğumdan snra da gelicek misin diye de sormadı patron..
yani muhtemelen gelmemi istemicekler ama benım de kendi kararım ile gelmeme durumum olursa diye şimdilik ses etmiyorlar ben gidersem tazminat vermicek çnkü.
ama mecburum çalışmaya ev kredisi ödüyorum en az 5 sene daha dişimi sıkmam gerekicek.
aklımda bi ihtimal daha var. lisans mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyor muşuz.
olmazsa ona başvururum. ne öğretmeni olacağına onlar karar veriyor. asgari ücret veriyorlarmış ama günde 5 saat çalışıyorsun. hem bebekle ilgilenirim hemde kredi parasını çıkarırım diye düşünüyorum. borcumu karsılasa fazlasını istemiyorm :)
 
Kolay gelsin canım işin zor çalışan anne olmak daha zor. Lisans ne mezunusun canım nereye başvurcan nasıl öğretmen olcaksın bana anlatırsınız aklımda bulunsun.
 

Yok canım benim kendini kötü hissetme. Nereden bileceksin ki... Senin yerinde ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.
 
Günaydın kısslar
Folikasit hakkında konusmssnz.benm doktorum 12.haftabitene kadar demişti.son kontrolumde de yeni bi vitamin yazdı.imom omega Die bi hap.12.hafta sonunda basliicksn hamilelik sonuna kadar dvm etceksn dedi.içeriğine baktım.folikasitte dahil birçok vitamin desteği var .burdan da anladım ki hamilelik bitene kadar folikasite dvm ediicm.
Herkese bulantısız sıkıntısız günler haftalar diliyorum
 

Doktorun anlattığına göre anlık bir şey de olabiliyormuş. Bir anda vücut pıhtı oluşturup o da bebeği besleyen damarları tıkayabiliyormuş. Bir de gebeyken vücut kendini korumak için yapıyormuş. Doğumda çok kan kaybedilecek o nedenle ben önlemimi alayım, pıhtılaşmayı hızlandırayım diyormuş... Rabbim kuzucuklarımızı sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
 
Kolay gelsin canım işin zor çalışan anne olmak daha zor. Lisans ne mezunusun canım nereye başvurcan nasıl öğretmen olcaksın bana anlatırsınız aklımda bulunsun.

İşletme lisans tekstil olarak ta ön lisans mezunuyum.

ya ön lisans diplomam ile halk egitim de öğretmenlik yapıcam

yada lisans diploması ile sözleşmeli öğretmen olabiliyorsun. ama böle dönemsel. 4-5 saat çalışıyorsun asgari ücret alıyorsun.
 
Yok canım benim kendini kötü hissetme. Nereden bileceksin ki... Senin yerinde ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.
anlayışın için gerçekten çok teşekkür ederim bgün nasılsın kendini nasıl hissediyorsun ?
benim doktorum öyle herhangi bir şey söylmedi 12. hafta bitmedi benim belki o yüzdendir 11+3 olduk bende zaten okuduğum kadarıyla anne ne kadar sütte içse peynir et yesede çocuğun ihtiyacı olanı karşılayamıyormuşuz.. o yüzden çocuk bizden alıyormuş...

Maşallah canım Allah kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin... Benimde 8+5 iken 9+3'e çıkmıştık sanırım çoğu gebelikte bi atak dönemi oluyor bu şekilde biz anneleride bebişlerimizin büyümesi gururlandıroyr :)
 
Günaydin kizlar hayirli cumalar

uzun süredir takip edemiyorum topigi

tüm derdi olanlara rabbim dermanini versin insallah ve hepmizin saglikli bir sekilde yavrusunu kucagina almayi nasib etsin.

benim mide bulantilarim gecmek bilmiyor üzerine bide bas dönmesi ve uykusuzluk eklenince iyice enerjisiz kaliyorum
Ise gelirken ve isyerinde cok zorlaniyorum

Sizler nasilsiniz?
 
Hayırlı cumalar kızlar bulantıdan ağlayacak duruma geldim artık hiç bişeyin faydası yok.
aslında akıl vermek gibi düşünme çünkü ben yaşamadığım için bana düşmez ama duyduğum kadarıyla sakız çiğnemek iyi geliyormuş ama tatsız olan falım sakız gibiler
 
canım iş yerinde çalışma saatlerini ayarladın mı bn konustum artık 4 te çıkıyorum

eğer konusmadıysan bir an önce hallet çnkü dayanılcak gibi değil

bende çok agrı var ama böle kasık agrısı gibi degil. böle karnım a kdr yanlarımdan gerildiğimi hissediyorum resmen.

belimde sırtım her yerim çok agrıyor ama en çok içim böle resmen geriliyor. hissediyorum. bu hafta basladı bunlarda.

annem dediki iç karnın belki dar dır ondan böle oluyordur. olabilir mi acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…