2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar sonunda döndük eve iş güç bissürü şey beni bekler he bide okul da.
Minnolar o kadar çok yol yaptı ki kafaları karıştı artık toparlarlar inşallah yabancı insan görmekten bıktılar sanırım
 
ruby87 gozukmuyorsun ya canim.

günaydın. ahhh ahhhh çok dertliyim :) işe başlayınca zaten yoğun oluyorsun yoruluyorsun. birde benim kıza kv bakıyor. işin kötü tarafı oraya yerleştik :/ 2.haftadan delirdiysem daha bunun kalan 2 yılı beni çok korkutuyor. dün eşimle evlilik yıldönümüzde kavga ettik artık! ne olacak böyle bilmiyorum.
 
ay canım çok zor öyle uzak mı evleriniz minnoşu sabah götürüp bıraksanız akşam alsanız ? biz öyle yapıyoruz
 
ay canım çok zor öyle uzak mı evleriniz minnoşu sabah götürüp bıraksanız akşam alsanız ? biz öyle yapıyoruz

en çok istediğim şey buydu ama evler uzak. ikimizinde iş yeri aynı yerde. yani çok geç olur. ben İstanbul pebdik onlar Erenköy Kadıköy iş sancaktepe. ee birde eşyaları düzeni of ya ben ne yapıcam böyle hiç bilmiyorum.
 
Ya öylemi canım iyi bari sevindim

hatta bi jel var ben bir tavsiye üzerine almıştım müthiş bir şey. saydam jel dış görünümü mavi böyle koyu mavi. olmadı akşam gidince bakarım. onu mutlaka evde bulundur. ben ufak tefek kazalarında sürmüştüm. ne şişlik ne bi morartı.
 
ay evet çok tersmiş evler ve iş .. çok uızak değil ama iş saatlerinde hiç çekilmez :/ alışırsınız belki canım ya başında sıkıntı olurda..
 
ay onu benim komşumda söyledi birebir çok iyi falan diye o da ismini bilemedi sana zahmet gidince bir bak canım :)
 
ay evet çok tersmiş evler ve iş .. çok uızak değil ama iş saatlerinde hiç çekilmez :/ alışırsınız belki canım ya başında sıkıntı olurda..

evet çok ters noktolar. işe yetişmemiz de çok zor. alışma fikri zor gibi ya. beni hiç dinlemiyor sıkıntı bu. akşamdan kalma kıyafetlerle buluyorum çocuğu pis kıyafetleri ile hadi temizliği geçtim. hala öğrenemedi ne yedircek her gün anlatıyorum tekrar soruyor. ne biberonu yıkıyor bi su tutuyor tamam. işim iş valla :)
 

Off zor kuşum zor seni en iyi ben anlarım gerçi bizim düzenler bozulmuştu ama allah var annemler öyle güzel bakıyolardı ki..sadece bazı noktalarda uyuşamıyoduk o da işte tipik jenerasyon farkı..bu sene bakıcıda benimki kv buraya taşındı üstelik bizim yaşadığımız yere..bakıcıdan ilk aldığımız gün oraya gittik kalkmış çocuğa diyo ki yaaaa alışmaz mısın bize ağlar mısın işte böyle bakıcıya gidersin!!! Teee allahım ya ağzımı açtım diyecektim çocuk zaten bakıcıya verilcekti anne size alışsa da alışmasa da diye sonra dedim boşver değmez.. kadının kocası torunları evlatları hepsi aynı şeyi söylüyo güvenip bırakma diyolar :)) ahh ahh daha neler neler neyse sabah sabah :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…