2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Selam kızlar
Oğluşum 2. dişi geliyor
Gece yine ağladı huysuzlandı baya
Hafif ateşi de oldu, hala da var.
Allahtan annemdeyim de çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
Akşam evimizdeyiz bakalım.

@emnis canım senin çare uyku eğitimi bence. Bi araştır, bütçen varsa koçlardan destek al.
Sinirler çok yıpranmıştır eminim.
Ama emmeyi bıraktırma sakın. Zaten kuzu gündüz seni görmüyor gece acısını çıkarıyordur.
 

Ah canım benim ya, şu çalışma mevzusu da iki taraflı bi konu, işe gidince ister istemez konun, havan değişiyor, yolda bile olsa yalnız kalıyorsun. Yani İnan o bile bişey.. ben en çok aZıcık yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorum, hiçbirşey yapmadan..
Dün kötü bir gündü, ağladım sızlandım resetleyemedim kendimi ama bugün Yen'i bir gün dedik ve kalktık sıfırdan başladık sabah . Uykusunu da vaktinde uyudu küçük hanım. Pedagog değil de Yen'i nesil uyku uzmanları türemiş bu iş için, ama şu hali hazırdaki bilinen metotların dışında bişey olduğunu düşünmüyorum, sonuçta bi mucize olmayacak bu konuda da, uyumayı öğrenmeleri gerekiyor o da biraz sulu ve sancılı bir süreç, kişilerin yaklaşımları da başka başka haliyle.. çocuğa göre gözlem yapıp uygulamak zorundayız.
Bu cücükler düzen istiyor, alıştıkları herneyse onu istiyorlar hep ve büyüdükçe düzenin dışına çıkılan herşey ve her anı da şiddetle reddediyorlar kendilerince haklı olarak. İki yaşına kadar düzen, sonrasında da düzenin yanısıra disiplinli olmak zorundayız. Yoksa direnmeler inatlar misliyle artacak. Biraz katı olmak ona zarar değil yarar getirecek uzun vadede.. bu noktada tek elde büyümesi bi miktar daha kontrollü olunmasına imkan veriyor sadece..
kaç defa da yazdım bu mesajı bilmiyorum, şimdi okudum da beynim sulanmış gibi olmuş :) ama toparlayamayacağım şu an , sen anlarsın
Zaman , sadece birazcık zaman....
 

Böyle gitmez, o yaptıklarının hiçbiri uyumayı öğretmediği gibi büyüdükçe daha da zorlaşacak inatlaşacak. Eğer hergün böyleyse eşinle derhal bir karar verip çünkü o da destek olmak Zorunda özellikle geceleri, bi uyku rutini oluşturup ve uygulayabileceğiniz bi yöntem seçip başlamalısınız. Bu senin de onun da iyiliği için şart olmuş. En doğrusu ayağa kalkmayı öğrenmeden halletmekmiş bu işi ama zaman geçti ona yapacak bişey Yok. Ben hergün bu şekilde değilde değilim , ona rağmen çok zor.. çöZüme odaklanmazsan kara delik büyür ve sizi içine çeker
Yazdıkların çok ciddi şeyler, keşke bu kararı vermeden önce bikaç gün aileden biri destek olabilse
 

Ah canım Benim ya ... çaresiz değilsin ama biraz direnmesine, ağlanmasına sabır göstermen gerekiyor. En azından yolu var , bunu bilmek ne kadar içini rahatlatır bilmiyorum ama hepsi geçecek.
Yanında olsam kocaman sarılırdım sana, kendimi unuttum vallahi :/
 
çok doğru canım inşallah yoluna girecek.. hayırlısıyla bizden çok şeyler götürmeden büyüsünler :) Uyku uzmanlarını haberlerde görmüştüm çok artistler muhtemelen çok çok para alıyorlardır :) yani bana öyle geldi kalsın bu sefer çok para gitti diye + üzülürüm :))
 
D dertah @emnis kızlar Gönül haklı valla geçici bir süreç bu. Benimki de dediğimiz gibi doğduğundan beri. Onun üzerinde uyanış sabahın aşaşafağında kalkış. Gündüz uykusu yok. Annem bakarsa 1 saat ben bakarsa 15 dk gündüz uykusu, saka gibi.
Ama şu an benim tercihim bu.
Bu çocuklar büyük oranda gece emmek anneye doymak için uyanıyor. Annem be benim aramda gündüz uykusu farkı da bu sebeple.
Arkadaşımın doktoru 7. ayda gece beslenmeyi kestirdi. Çocuk bir haftada alışmış. Maşallah var. Ben yapmıyorum yapmayacağım bunu hele ki şimdi işe başlamak üzereyim kesinlikle yapmam.
 
Sen ayrilma burdan topigin nese kaynagisin sen.
Okula da baslamissindir artik.baliga kim bakiyor bakicimi annenmi.
Saol kuzucum siz de benim dert ortaklarımsınız valla kime dökerim ben içimi bu kadar şiştim kıııızzzz aylardır :))) şu an bakıcı bakıyo bakalım inşallah oturur herşey güzel olur
 


Benimde tek dayanağim o canım.. Eşim artık bırak emzirmeyi diyor saçmalama diyorum iyi çek ozamaan böyle diyor. Adamında devreleri yandı..
Off be kızlar allah yardımcınız olsun ben kendi halime fena diyodum sizinki de benden fenaymış ben de hiç iyi hissetmiyorum valla kendimi.. annem de bana diyodu bu yaz keselim mi sütten diye

 
Aaaa anneme hep kızdım ben senin yüzünden anal dönemi yaşayamadım böyle pimpirikli oldum diye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…