2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326

Merhaba çok geçmiş olsun sonunda sıkıntısı bulunmuş yavrunun ama olan size olmuş. maalesef böyle durumlarla çok karşılaşıyoruz ben öyle bir şey başıma gelirse 2.3 . gidişlerde devamlı farklı doktora gidiyorum. farklı bir gözün görmesi iyi oluyor.Allah hastanelere düşürmesin küçücük bebeklerle çok zor oluyor.
 

üff evet ya çok haklısın.. biz müptelayız çocuklara laf ediyoruz. Örnek olamadıktan sonra yapma girme demek olmuyor. ben iş yerinde yazıyorum çoğunlukla sonrada çocuk uyuyunca.
 
inşallah dahada iyi olur gönül ya rabbim dualarınızı kabul etti bir anda gün yüzü gösterdi çok şükür.
 
aynen oyle canim malesef olan bize oldu bende her sefeRinde farkli doktorlara gittim ama biraz sans isi demek ki sonunda bulundu derdimiz ama hala sıkntilar devam ediyo oglum hic birsey yemiyo bu gidisle serum tedavisine baslanicak
 
Canım borca girince o adamlar 180 derece değişiyor. Eşim de öyleydi. O aldığı soslar aromalı zeytinyağları... Adam bildiğin gurme hayatı yaşıyordu. Minicik şeye dünyanın parasını veriyordu. Ev aldık. bana diyor dikkat etmemiz lazım diye. Hele ilk aldığımızda görmeliydin halini :)
 
Ayy Gönüll nasıl sevindim anlatamam
 
yok canım yaaa bizim zaten borcumuz var :)) araba kredisi ödüyoruz k. pederin kredisini ödüyoruz. yani bazen maaşlar ya tam yetiyor bazende yetmiyor o durumdayız.. benim eşim akıllanmayacak bir umut belki ben işi bırakınca biraz dikkat etmeye başlar diyorum :) kısmet :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…