2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Zaten düşük yapanları kanaması olanları okudukça psikolojimiz bozuldu elbette onlarla acılarını paylaşacağız. Ama birde bunları yazıp iyice korkutuyosunuz ya. Gerçekten ellerim titreyerek yazıyorum böyle şeyleri merak edenler özelden yazışsın topikten soğutcaksınız yaa. Biraz düşünün öyle yazın. Zorla kötüyü çağırmayın gidin başka topik açın.
 
Bende hissettim canım pıt pıt ları bu hafta rahmin gerildiğini büyümeye çalıştığınıda hissettim bir kerede sol kasığımdan yukarı doğru kaydı bebişim karnın lip lip atıyor çok şükür.
 

Vallahi sinirlerim bozuldu şuan ya. Böyle saçma yorum yapabiliyorlar ya deliriyorum. Dusecekse takdiri ilahden dolayı düşecek cinlerin korkutmasindan degil. Hey Allahm bos boşuna korkutuyorsunuz brawo valla tebrik ederim
 
Mrb güzel anneler umarım herkesin keyfi yerindedir biz iyiyiz şükür salı gününü bekliyoruz :) kanama m durdu şükür ama aşırı derecede uyku ve halsizlik var şükür bunda öpüyorum hepinizi

canım merhaba, senin kanama ne zaman başladı ne yoğunluktaydı? doktor ne önerdi ilaç v.s.
çokçok geçmiş olsun...
 
Amin inşallah cnm.Maşallah kocaman olmuş seninki.benm.İlk olcak inşallah.bekliyrz bakalım
Büyüklerimiz eli ayağı düzgün olsun farketmez derdi gerçekten öyle içimizde bi canlı var elhamdülillah allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2. 3. Bebişlerini sende gör inşallah.
 
Tmm canım beni ekleyince anlayamadım bende hem korktum hem sinirlendim hep anlayışla yumuşak tavırla kimseyi kırmamaya dikkat ederim ama dayanamadım.

Böyle bi konuda yumuşak cevap verilemez. Hepimiz hassas zamanlarimizdayiz. Olur ki gece uyaniyoruz yani akla bi takilsa tamam bitti yani insan düşünmeden yapamaz
 


Aydede88 istemezseniz sahsim adina soyluyorum bidaha kotu haberim oliursa bahsetmem baskalariyla dertlesirim
 
Aydede88 istemezseniz sahsim adina soyluyorum bidaha kotu haberim oliursa bahsetmem baskalariyla dertlesirim
Allah aşkına benim yazımın başını iyi anlayın düşük yapan yada kanaması olanlarla üzülüyoruz ama acıları elbette paylaşıcaz dedim. Benim lafım 3 harflilerden bahsedenlere korkuyoruz anlasanıza. lafımı başka yerlere çekmeyin lütfen. Biz buraya acılarımızı mutluluklarımızı paylaşmak için yazıyoruz bilmediklerimizi sormak için ama bu tür ince konular çocukların korkanların hamilelerin yanında konuşulmamalı.
 
Aydede88 istemezseniz sahsim adina soyluyorum bidaha kotu haberim oliursa bahsetmem baskalariyla dertlesirim
Canım onun söylediği konu başka bizim sorunlar la alakası yok tabiki bi sorun olursa burda paylasiriz onun için burdayız bende bi konuda rahatsız olup yazdım o arkadaş da ona yazmış :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…