2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Can'ım seninle aynıyız maşallah keseyi görmüşsün beta istemişmiydi doktorun en son beta kaçtı ve hangi gündü.. Bende yarın gitçem inşaallah görülür
Yok canım kan tahlili yaptırmadım evde test yaptım pozitif çıktı geldim dedim. Karından baktı, kese de göründü Rabbime şükür.
 
Ya kızlar sizlerde de alt karın bölgesinde hala batma şeklinde ağrı oluyormu? Bende adet ağrısı gibi ağrının yanında bir de batışmalar var hareket etmezken bile bazen batışma oluyo sizlerde durum nasıl?:KK17:

Bende de arada oluo cnm.Belli belirsiz hafif hafif arada gelio gidio.bişeyler oldgnu calismalarn dvm ettigini hissettiriodr İnşallah.benm karın mide ağrım sancım kazıntm had safhada yani.inşallah hayırlara vesiledir bu belirtilrmz.
 
Mrb arkadaslar, ogleden sonra bulantilarim artiyor yemek kokularina karsi cok hassasim ne yesem agzimin tadi olmuyor sizler bu durumda neler yapiyorsunuz yada oneriniz varmi bulantimi bastirabilecek kraker yiyemiyorum onu soyliyim

Kızlar daha önce yazdnz mi bilmiorm ama kivi hamilelik donemnde çok iyi gelio.hem ekşi tadı bulantı hissini bastirio.Hemde tok tutucu etkisi varms.bilginize:kk77:
 
Kuzum kontrolden çıktım. Doktor vajinal kontrol etti mercimeği gördük sonunda 4,5 mm. Olarak. Ama kalp atışı 5 mm. Olmadan duyamayız dedi doktor beni mi rahatlatmak istedi anlamadım. Kesem bozuk mu dedim yorum yapmak istemedi. Gayet haftası ile uyumlu olduğunu belirtti. Diğer doktorum progestanı içmemi söylemişti. Bu doktor ise öyle işe yaramaz vajinal ile yarar dedi. Diğer doktordan biraz daha olumlu konuştu. Bozuk gebelik tarzı şeyleri konuşmak için çok erken dedi. Kanamam olmazsa 10 gün donra kontrole çağırdı. Şimdilik iyimişiz yani çok şükür :KK36:
Çok şükür canım çok sevindim. Bebisin sıkı sıkı tutunuyor sana annesi hiç merak etme. Bazen doktorlar gereksiz yere insanı korkutuyorlar
 
merhaba arkadaslar gece acile gittim 4:00 tuvalete kalktim kahverengi akintim geldi iki litre serum verdiler bebeklerimin kalp atislarinida duyduk iyi dedi doktor yat dinlen dedi 3.5cm biri digeri 2.8 cm boylari bu aralar giremicem.yeni geldim eve :KK43:
canımmm cok geçmiş olsun yeni gördüm kusura bakma..bol bol dinlen..
 
Maydanozu naneyi limonu greyfurtu nar suyunu biliyorum ama kiviyi duymamıştım bakıcam
ben bunları doktoruma sordum, mesela dedi maydonozun düşüğe sebep olabilmesi için aylarca günde 1 demet yemen lazım dedi. bebeğe gerçekten zarar veren şeyler yapay gıdalar dedi. kola, cips, nescafe, fast food gibi..
bir tek adaçayı var hamilelik boyunca tavsiye edilmeyen doğal gıda dedi.. tabi yine de son karar annelerin, içiniz rahat etmiyorsa yememek daha iyidir :)
 
X