- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.161
Günaydın kızlar ben daha yeni kalkabildim nasıl bir uykum var anlatamam işe de ogleden sonra gelebildim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan 6. Haftanın icinde gözüküyorsun canim . Gec döllenmemi olmuş geriden mi geliyo 5+5 görüldü demişsindeKontrole gittim geldim kızlar 11.3 mm kese yolk sac görüldü 2 hafta sonrada bebeği görmek için çağırdı 5+5 görüldü ultrasonla göre
Maşallah canım bi kaç haftaya kadar gününü doldurur haftaya kalp atışını duyarsın. Bu arada topik bugün yorgun galiba. yazanlar azKontrole gittim geldim kızlar 11.3 mm kese yolk sac görüldü 2 hafta sonrada bebeği görmek için çağırdı 5+5 görüldü ultrasonla göre
Yolundadir canim içini ferah tut sen :)Ayyy valla bilmiyorum yaa inşallah herşey yolundadır... Çarşamba gitcem diye düşünüyorum tabii aksilik çıkmazsa ben hastaneye çok uzağım eşim askeri personel öyle kafamız esince çıkıp gidemiyoruz
Ultrasonla göre öyle geriden gelip sonra tamamlıyor canım gününüSuan 6. Haftanın icinde gözüküyorsun canim . Gec döllenmemi olmuş geriden mi geliyo 5+5 görüldü demişsinde
15 gün sonra gel bebeği görürüz dedi ama inşallahMaşallah canım bi kaç haftaya kadar gününü doldurur haftaya kalp atışını duyarsın. Bu arada topik bugün yorgun galiba. yazanlar az
Benmkide muhtemelen öylede biraZcik gec yumurtladigimi düşünüyorum merak etmiştim hep Nasıl olcak diye merakımı giderdin canim sağol :)Ultrasonla göre öyle geriden gelip sonra tamamlıyor canım gününü
İnşallah canım inşallah...Yolundadir canim içini ferah tut sen :)
Sende sağol canımBenmkide muhtemelen öylede biraZcik gec yumurtladigimi düşünüyorum merak etmiştim hep Nasıl olcak diye merakımı giderdin canim sağol :)
Hayırlı haberlerle gelirsin insallah canim aksama :) keseyi daha göremeyenler arasında bende varım :)arkadaslar ben bu aksam gidicem doktora inşalah hersey yolundadır
ben özel hastaneye gidiyorum ilk aksam gitmiştim doktorumu çok sevdim
aksam 7 den sonra geliyormus bende dedim madem 7 de geliyor bende o saatte giderim devam ederiz dedim.
baska bir doktor la sıfırdan baslamak herseyi anlatmak zor oluyor.
daha önce dış gebelik hikayesi var bende cnkü tekrar tekrar anlatmak can sıkıcı oluyor.
bgn raporumun son günü yarın iş bası yapıcam.
aksam inşallah hayırlı haberler alırım
daha kese görmedik biz çok heyecanlıyım
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım bende bugün gördüm keseyiarkadaslar ben bu aksam gidicem doktora inşalah hersey yolundadır
aksam 7 den sonra geliyormus bende dedim madem 7 de geliyor bende o saatte giderim devam ederiz dedim.
daha önce dış gebelik hikayesi var bende cnkü tekrar tekrar anlatmak can sıkıcı oluyor.
Canım akşam 7 de acile mi gidiyosun anlamadım. Acildeki doktoru mu sevdin?arkadaslar ben bu aksam gidicem doktora inşalah hersey yolundadır
Canım akşam 7 de acile mi gidiyosun anlamadım. Acildeki doktoru mu sevdin?
Tebrik ediyorum sizi bende en kısa zamanda bırakılamaz inşallahBen icmiyorum ogrendigkmden beri 14 senedir gunde en az bir paket iciyordum hemde canim cok isteyince bebege zararlarini okuyorum tutuyorum kendimi
Hımm öyleyse çok iyiymiş. Bizim doktor çok iyi ama yoğun dediğin gibi. Muayene çok iyi geçiyor ilgileniyor ama tahlil sonuçlarını alınca arada soruyoruz ya acele ediyor o yönden şanslıymışın. Birde hangi hastane canım.ben 11 mar ta iş çıkışı gittim özel hastaneye kan vermiştim sonucu da oradaki doktora gösterdim
acil doktoru derken şöyle yukarı da normal muane odasında duruyor uzman kadın dogum uzmanı yine
hani aksam dogum vs olur diye bekleyen doktor.
öle acil kapısında girdiğimiz ilgilenen doktor değil
ztn hemşire de dedi çok fazla hastası var mış benım gibi aksamları özellikle gelen :)
böle güler yüzlü pozitif biri. bende çalıştıgım için açıkcası aksamları da işime geliyor
cnkü kimse olmuyor sıra beklemiyorm
ödeme yapıp hemen yanına çıkıyorum bekleyen de olmadıgı için uzun uzun konusuyor :)
yani aceleye getirmiyor doktor.
Teşekkür ederim. Senin bebeğin de hayırlı olsunHAYIRLI OLSUN CANIM :)
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;Kızlar ramzi teorisine bakan varmı? Ben anlamıyorum neye göre biliyorlar cinsiyeti. Doğru çıkıyomu bir bilen açıklasın lütfen?
canım ben istanbul dayımHımm öyleyse çok iyiymiş. Bizim doktor çok iyi ama yoğun dediğin gibi. Muayene çok iyi geçiyor ilgileniyor ama tahlil sonuçlarını alınca arada soruyoruz ya acele ediyor o yönden şanslıymışın. Birde hangi hastane canım.