- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.121
Merhaaba ctesi günü bebişimi gördük hatta kalp atışını duydum çok etkilendim doktor gayet saglıklı dedi akşama dogru kanamam oldu doktora gittim iğne yaptı ve progestan verdi akşam sabah ve öğle içtim sadece dün akşam içmedm aşırı uyku ve mide bulantısı yaptı zaten aynı günün akşamı kanamam durdu kızlar doktor tehlike olmadıgını rastlantı oldugunu söyledi ama ben alttan muayenenn etkisi olduğunu düşünüyorum
Geçmiş olsn cnm.kalp atışını duymuşsn çok güzel içini ferah tut İnşallah kanama da bitmiş bak.rahat ol inşallah.Bi sıkıntı olsa hissedersn görürsün.
Ama bu alttan muayene işi benmde kafama takilio.kese buyudukten sonra alttan yapmasalr sanki tehlike artio gibi.ondan karından yapsa ama bişey diyemiosn doktora ya sıkıntı yok dio.Ne dışa guveniorz artık.
Herkese günaydın,
Bugün 6+2 deyim.Cumartesi henüz bebek görünmedi kesede.Doktor normal olduğunu söyledi 2 hafta sonra tekrar gel öyle bakalım dedi.Ama bazılarınız duymuş kalp atışlarını.Doktor normal olduğunu söylediği için biraz içim rahat hayırlısıyla görünür inşallah 2 hafta sonra.Yalnız 11.haftaya kadar alttan muayene diyor.Kiminiz karından duymuşsunuz bile aklıma takıldı.Her alttan muayene de zarar gelir mi diye de korkuyorum.Sizin nasıl durumlar acaba
11.hafta mi Ben de 7+ da gitcm bi daha acaba üstten bakar mı ki diodm