- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.181
Seninle son sat aynı benimde yarın randevum var çok heyecanlı dün bebeği gördük ama kalp atışı yoktuBenimde yarin randevum var insallah bende duyarim yarin pit pitlari :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle son sat aynı benimde yarın randevum var çok heyecanlı dün bebeği gördük ama kalp atışı yoktuBenimde yarin randevum var insallah bende duyarim yarin pit pitlari :)
Nekadarlik cikti cnm peki ultrasondaSeninle son sat aynı benimde yarın randevum var çok heyecanlı dün bebeği gördük ama kalp atışı yoktu
Hmmm doğru diyosun canm ertesi gun öğlende cok gec oluyo ya da ben cok sabırsızim :)
dmt cm cnm me zaman gidiosn kontrole.haber ver bize de güzel haberlrni sabirszlkla bekliyrz
Evet canim daha cok basindayiz Rabbim sonunu getirmeyi Nasip etsin insallahSabır sabır, bize her aşamada lazım
Ya ama benim kızımda 6 haftalık soldaydı bu da solda tutmadı ozaman. Bide doktor sağdan yumurtlamışsın dedi. Ama bebek kesenin solunda bariz sola yapışık.ama ilk kızım soldaydı buda mı kız. Yukardaki teori çürüdü mü yaniVajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Diye yazmis arastiranlar. Yani buna gore siyah kesenin icindeki beyazlik yani bebek sol tarafa yakinsa erkek sag taraftaysa kiz mi oluo
Kizina karnindan mi bakilmisti o zaman solda dedinde vajinadan mi fark ediomus ya bence de.tutmuo ya herkes bisey syluo bizde arastirip duruoruzYa ama benim kızımda 6 haftalık soldaydı bu da solda tutmadı ozaman. Bide doktor sağdan yumurtlamışsın dedi. Ama bebek kesenin solunda bariz sola yapışık.ama ilk kızım soldaydı buda mı kız. Yukardaki teori çürüdü mü yani
Cnm sonucunu merak ettim duyabildiniz mi kalp atisini bebeğin kaç mm olmusgünaydın kızlarr bugün doktor kontrolümüz var bebeğimizin kalp atışını duymaya gideceğiz dua edin çok heyecanlıyım
3.3 mm bebik ama Alttan baktiNekadarlik cikti cnm peki ultrasonda
Karından bakılmıştı canım. Bundada karından bakıldı. İkiside sola yapışmış. İlki kız bunuda allah bilir. Bence bu teoriyi çıkaranlar bilimsel olmayan olasılıkları hesaplamışlar.Kizina karnindan mi bakilmisti o zaman solda dedinde vajinadan mi fark ediomus ya bence de.tutmuo ya herkes bisey syluo bizde arastirip duruoruz
Hafta olarak ne yazio ultrasonda3.3 mm bebik ama Alttan bakti
Bugün gidiyorum canım
Valla ben de merak içindeyim. Dün çaresizce yorgun bi gün geçirdim, akşam da belimde hafif ağrı vardı. Normalde de yorulunca belime.ağrır ama şimdi bebek var diye her hareketi ondan mi kaynaklanıyor diye korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye progestan kullandım.Dün . simdilik iyiyim ama hayırlısı bakalım. Muayene belli.edecek kendini
Canım kaç haftalık bebiş. Benim de 6+4 iken 3.34 idi. Aynı sayılır boyutları senin bebiş kaç haftalık3.3 mm bebik ama Alttan bakti
Canim doktorunu arayip sorsan mi ??kızlar az önce peçeteye çok az leke geldi kahverengi yarına randevu aldım hemen ama acile gitsem mi ki ne dersiniz ? geçti şimdi yok kontrol ediyorum sürekli
ulaşamadım ki kuzum yarın için de özellerde boşluk yoktu mecbur devletten aldım randevuyu çok tedirgin oldum aslında çok az oldu ama yine de korkuyo insanCanim doktorunu arayip sorsan mi ??