- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.961
Kisslar cvplrnz için ayrı ayrı teşekkür ederm çok sağolun.cuma günü doktora gittigmde sorayim bakalım ne diick.Sabah içmek akşam vajinal de mantıklı geldi ama akintida ve idrar da gidenlre sıkıntı yok derse öyle dvm ederiz.Yan etkisndn dolayı vajinale çevirdi.
Günlük kullaniorm sabah 1 akşam 2 cnmcm.Daha önce kimyasal geçirdgm için belki de bilmiorm ilk gittigm doktor o şekilde verdi.bugün doktorumu degistrdm bu da vajinal alablrsn dedi ama dün ettirio.3.aya kadar dedi yanlış hatrlamiosam.bana bi de ağrı ve mide bulantısı içinde ilaç yazdı bunları gerekirse kullanirsn dedi.kan pihtilasmasi da düşüge sebep olur dedi bi de hergün aspirin verdi.öyle bakalım.şifa olsn inşallah.bebislrmz sağlıklı olsn da biz elimzdn geleni yaparz inşallah
Canım doktor bana da yazdı. Progestan ama ağrın veya kanaman olursa koy dedi. Sen günlük filan kullaniyorsan. Akşamları koy ki eriyip akmasın. Ya da birkaç saat yatıp kalkmayacagin zaman koy . Ben şimdilik ağrı vs yok kullanmıyorum o yüzden
Günlük kullaniorm sabah 1 akşam 2 cnmcm.Daha önce kimyasal geçirdgm için belki de bilmiorm ilk gittigm doktor o şekilde verdi.bugün doktorumu degistrdm bu da vajinal alablrsn dedi ama dün ettirio.3.aya kadar dedi yanlış hatrlamiosam.bana bi de ağrı ve mide bulantısı içinde ilaç yazdı bunları gerekirse kullanirsn dedi.kan pihtilasmasi da düşüge sebep olur dedi bi de hergün aspirin verdi.öyle bakalım.şifa olsn inşallah.bebislrmz sağlıklı olsn da biz elimzdn geleni yaparz inşallah