- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.761
Kızlar bulantı yaşayan yok mu ben bi haftadır bulantı yaşıyorum ancak iki gündür çok kötüyüm 3-4 sefer istifra ediyorum günlük ne yapacağımı şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy cpk guzel denk gemis ins olurrr canimmmBir de eğer hamileysem doğum günümde öğrenmiş olacağım. Bebek de eşimin doğum günün de doğacak :) :)
Benimde iki gundur bulantim oluyo gibi ama sabahları değil genelde akşam üstüne doğru basliyo hatta şuan bile var çok şiddetli basım ve disim agriyoKızlar bulantı yaşayan yok mu ben bi haftadır bulantı yaşıyorum ancak iki gündür çok kötüyüm 3-4 sefer istifra ediyorum günlük ne yapacağımı şaşırdım
Çok teşekkür ederim canımTek seferde subhanallahi ve bihamdihi diyrz.ikisi birlkte cnmcm.şükretmek için de elhamdülillah çekebilirsin
merhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
El ve ayak çok üşüyen erkek Bebek belirtilerindenmişcanım bnde cok üşüyorum özellikle ellerim ve ayaklarım
aaaa ciddi mi hayırlısı olsun canım benim bu 3.gebeliğim olduğu için kız erkek hepsi başımın tacıEl ve ayak çok üşüyen erkek Bebek belirtilerindenmiş
Kızlar bulantı yaşayan yok mu ben bi haftadır bulantı yaşıyorum ancak iki gündür çok kötüyüm 3-4 sefer istifra ediyorum günlük ne yapacağımı şaşırdım
Aaa hiç duymamistim çok sasirdim, benim tamda öyle. .. ki zaten içime doganda erkek, bakalım hayırlısıEl ve ayak çok üşüyen erkek Bebek belirtilerindenmiş
Benimki de erkek gbi gelio dusurdgm kzdiAaa hiç duymamistim çok sasirdim, benim tamda öyle. .. ki zaten içime doganda erkek, bakalım hayırlısı
canım tesekkürederim rabbim sag salim kucagimizada almayı nasip etsin cümlemize insallah sevgili anneler hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için rabbim hepinize sag saglim evlatlar nasip etsin insallahIkra meyra topikimizin ilk ikiz annesi maşallah sana
Aynisi bende de var bir kac gundur , gaz yapicak bir sey de yemiyorum hani.birde bende bazen aşırı şişkinlik oluyor gaz sıkısması yasayan var mı aramızda.
böle sanki gaz sıkıstırıyormus gibi . hatta dün çok kötüydüm karnım acıyordu.. gazdan sanırım
Ben 4+6 da gördümBen 5+3 de gördüm.
Gece gece acayip regl sancisiyla uyandim rüyamda regl olmuştum çok korktum kizlar yaaa kabus gibi. Batım bugün olunca bir de...