- 10 Ocak 2016
- 75
- 59
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.721
Harika bir haber maşallah tebrik ederim sizimerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bir haber maşallah tebrik ederim sizimerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
Ben 5+3 de gördüm.Merhaba guzel anne adayları. . Keselernzı en erken kacinci haftada gordunuz acaba ..
Canım biri 1 hafta geriden geliyorsa biri kız biri erkek olabilir bence. Hayırlı olsun bebişlerin.canim kese cok iyi biri bir hafta geriden geliyor yolk sac kese falan iyi dedi iki hafta sonra cagirdi ama ben tekrar gidecem hastaneye 6+2 oldu sata gore kalp atisi yok bende kiza yorumladim gec gelisiyormus kiz bebisler oglumda 5+5 de duyduk atislarini betam gecen hafta sali gunu 14.178 di ama tek kese goruldu bu sali kinci kese goruldu cok sukur rabbim soklardayim isteyen her keze ikiz evlat versin
Ayyy maşallah mercimeklerimize, 41 kere maşallahmerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
Şoku atlattık sonra şu tablomuzu 1. Sayfaya al kuzum arkadaşlar bilgileri yazdı seni beklio eklenmek için. zaten bu şok 1 hafta gider sende. Anlayabiliyorumcvp yazan arkadasilar anneler allah razi olsun hepinizden rabbim hepimize saglikli melekler nasip etsin insallah rabbim gonumuze gore versin bir bedende uc kalp saskinim kizlar
canım kadım doğumcu diyorki diş hekimi değil mi bana danışmadan sana uygun ilacı yazsın diyor bu ne saçmalık bir arkadaşım ebede o başka bir doktora soracak kullanmıyorum şuan amaAğrı kesici ve antibiyotik tedavisi zararlı Can'ım. Kadın doğumcu ile tam olarak görüşmeden kullanma bence.
canım nasıl dicem subhanallahi ve bihamdihi bütün olarak mı sölicem yok sa ayrı ayrı mı :)
biraz acemiyim öğrenmeye calısıyorm canım
birde şükür etmek için ne sölemem gerek biliyorsan eğer bana da söler misin :)
canim kese cok iyi biri bir hafta geriden geliyor yolk sac kese falan iyi dedi iki hafta sonra cagirdi ama ben tekrar gidecem hastaneye 6+2 oldu sata gore kalp atisi yok bende kiza yorumladim gec gelisiyormus kiz bebisler oglumda 5+5 de duyduk atislarini betam gecen hafta sali gunu 14.178 di ama tek kese goruldu bu sali kinci kese goruldu cok sukur rabbim soklardayim isteyen her keze ikiz evlat versin
Hayirli olsunnn , darisi hepimizin basina. Benim bir sorum olacak :
Ultrasonu karindan mi bakildi? Ben daha gitmedim ultrasona ( Yurtdisindayim ) Doktorumu aradim ve sordum. Bu hafta bosuna gitme, 6 + 4 olmayi bekle, bir de vajnal ultroson iste zayif degilsen, karindan duyamazsin dedi.
Senin deneyimin nasil oldu? Hic vajinal muayene istemiyorum
Merhaba guzel anne adayları. . Keselernzı en erken kacinci haftada gordunuz acaba ..