- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.701
Aaaaaaaaa çok sevindim. Demiştim ama sana demi biri sonradan görünür diye çok şükür allah sağlıkla kucağına versinmerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaaa çok sevindim. Demiştim ama sana demi biri sonradan görünür diye çok şükür allah sağlıkla kucağına versinmerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
merhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
Doktor ne dedi keseler normalmiymiş kalp atışı için ne zaman.gitceksin. Anlatsana çok merak ettimmerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kavuşursun bebişineMerhaba taze anne adayları :) Benim sat 5 Şubat tahmini doğum 11 Kasım ama henüz keseyi görmedim doktor randevum yarın :) umarım görürüm .. Kayserideyim yaş 28 bi düşüğüm var kan pıhtılaşmam var kalbi durdu şu an kan sulandirici kullanıyorum .... Hakkımızda hayırlısı umarım her şey yolunda giderrr
Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kavuşursun bebişine
maydanozun bire bir kendisini taze olarak yani pişmemiş yemek bide meyve sıkacaklarında taze maydanoz suyu içmek yasak ama kaynatılmışı serbest mi bilmiyorum yemeklerin içinde pişmiş yenilebilir dediğine göre bişey olmaz sanırım sonuçta kaynatmakta pişirmek gibi ben zaten maydanoz suyunun sevmediğim için sormadım bile tedbir amaçlı yememekte fayda var :)
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :))
NO ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBİŞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ 1 @Sihirlidegnek Almanya 25 08/02/2016 10/11/2016 ? ? 2 yaren92 Istanbul 24 04/02/2016 10/11/2016 ? ? 3 @The_new Izmir 28 08/02/2016 14/11/2016 ? ? 4 @Careler caresi Kayseri 23 22/01/2016 01/11/2016 ? ? 5 My moonlight Konya 28 27/01/2016 02/11/2016 ? ? 6 @Esaskiz43 Kütahya 25 31/01/2016 06/11/2016 ? ? 7 @Yansima7 Bursa 35 29/01/2016 04/11/2016 ? ? 8 @Marike Izmir 26 28/01/2016 09/11/2016 ? ? 9 melekkk_ Karaman 30 30/01/2016 05/11/2016 ? ? 10 @selin_78 Istanbul 34 01/02/2016 07/11/2016 ? ? 11 @balbebekk Bursa 27 ?? 06/11/2016 ? ? 12 Sedaserefoglu Isparta 27 10/02/2016 15/11/2016 ? ?
Selam. Fındık fıstık leblebi ve bol su tavsiye ediyorum. Canın istedikçe at ağzına oyalan. Üstüne suyu içtin mi aklına gelmiyor. Kahve de günde 1 kez o da Türk kahvesi açık 2 bardak çay Hakkı'n var.Kizlar icinizde benim gibi hamilelikle beraber sigarayi birakanlar var mi 14 senedir iciyorum bi de her gun kahve en az 4 5 kupa icen biriydim kut diye biraktim hamile oldugumu ogrendigim gun ikisini de ayni seyi yasayanlariniz var mi
Maşallah canım ya çok sevindimmerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
aaaaaa inanmıyorummm harika bi haber bu allahım ikisinide sağlıkla kucağına almayı naspi etsin canımmmmerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
ayyy çok sevindimmm ilk dr kontrolün mu hcg değerlerin nasıl artmıştı bende her zaman ikizim olsun çok istiyorum
Aaaaaaaaa çok sevindim. Demiştim ama sana demi biri sonradan görünür diye çok şükür allah sağlıkla kucağına versin
Ayyyy canım maşallah saglikla gelsinler
Doktor ne dedi keseler normalmiymiş kalp atışı için ne zaman.gitceksin. Anlatsana çok merak ettim
Canimmm benim ya Allah bagislasin ne mutlu inş sağlıkla kucağına alırsınmerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
Aboooooov çok sevindim canım maşallahmerhaba canim soktayim.iki kesemiz var ikiz.meleklerim geliyor
Hayrli olsun canim ya tebrik edrimmmmcanim kese cok iyi biri bir hafta geriden geliyor yolk sac kese falan iyi dedi iki hafta sonra cagirdi ama ben tekrar gidecem hastaneye 6+2 oldu sata gore kalp atisi yok bende kiza yorumladim gec gelisiyormus kiz bebisler oglumda 5+5 de duyduk atislarini betam gecen hafta sali gunu 14.178 di ama tek kese goruldu bu sali kinci kese goruldu cok sukur rabbim soklardayim isteyen her keze ikiz evlat versin
İnsallah canim aminhayirli olsun canim iyi dusun iyi olsun hepimizin bebisleri sımsıkı tutunur ins
Ağrı kesici ve antibiyotik tedavisi zararlı Can'ım. Kadın doğumcu ile tam olarak görüşmeden kullanma bence.Merhaba kızlar canım çok sıkkın bugün doktora gittim kadın doğumcu haftaya gel ultrasonda görünür dedi buraya kadar sıkıntı yok ama dişçiye gittim iltihaplanmış dişim ve ilaç yazdı kadın doğumcu ile dişçe o tedavisini yapsın diş hekimi sonuçta diyor dişçide o bir şey demiyorsa ben tedavimi yaparım diyor o ona aksi diyor o ona sonuç ben ve bebeğim ne olacak ddedim dişçi çekmem lazım diyor iltihap daha zararlı diyor fakat yazdığı ilaçlar bebeğe zarar verir mi çok mutsuzum şuann