- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- Konu Sahibi Ikra meyra
Evet canim ilk olcak. iki yildir bekliyorum daha persembe yaptirdim ikinci asilamayi 3 mart bat 4 mart dogum gunum bekle dur isin yoksane zaman test yapacaksın cnm ilk hamilelik mi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim ilk olcak. iki yildir bekliyorum daha persembe yaptirdim ikinci asilamayi 3 mart bat 4 mart dogum gunum bekle dur isin yoksane zaman test yapacaksın cnm ilk hamilelik mi olacak
Hayırlısıyla añne olursunuz inşallahEvet canim ilk olcak. iki yildir bekliyorum daha persembe yaptirdim ikinci asilamayi 3 mart bat 4 mart dogum gunum bekle dur isin yoksa
benimde doğum günüm 4 mart aynı gün doğmuşuz:)İnşallah doğum gününde en güzel hediyeyi alırsın.Evet canim ilk olcak. iki yildir bekliyorum daha persembe yaptirdim ikinci asilamayi 3 mart bat 4 mart dogum gunum bekle dur isin yoksa
İnsallah canim benim hayirlisiyla hepimiz kavusalim kuzularabenimde doğum günüm 4 mart aynı gün doğmuşuz:)İnşallah doğum gününde en güzel hediyeyi alırsın.
Hemde baya erken. Bata 4 gün kalaya kadar kanda bile çıkmayabiliyor. Hayırlısı neyse o olsun kalbimiz bebekten yanabenim adete 8 gun bar ve ilk testi yaptim negatifff daha cok erken umutlar devam
Benimde bugun 8 gun vardı dayanamadım erken gebelik testi aldım ve yaptım negatiffbenim adete 8 gun bar ve ilk testi yaptim negatifff daha cok erken umutlar devam
Çok aceleci davranıyorsunuz. Ekim annelerinde bi adayın batına 2 gün kala negatif çıkıp adet gecikmesinin 2. Günü silik çıkmıştı hemde erken gebelik testinde. Gecikmenizi bekleyin zaman daha az yıpratıcı olur sizin içinErken gebelik testleri kesin sonuç veriyo diye duymuştum hamilelik olsa çıkardı dimi yaa üzüldüm ama hayırlısı ne yapalim
Cnim bncede biraz acelci dwraniyosn idrarda bu kdar erken cikmasi cok cok zor bi ihtimal bekle derim yda kandan baktirErken gebelik testleri kesin sonuç veriyo diye duymuştum hamilelik olsa çıkardı dimi yaa üzüldüm ama hayırlısı ne yapalim
Cnim bncede biraz acelci dwraniyosn idrarda bu kdar erken cikmasi cok cok zor bi ihtimal bekle derim yda kandan baktir
Sen yarın test yapacaktin galiba dimiCnim bncede biraz acelci dwraniyosn idrarda bu kdar erken cikmasi cok cok zor bi ihtimal bekle derim yda kandan baktir
Ayniyizzz cnm ben günüm u geçince yapacağım bakalım sende ne cikacakben evde test var diye yaptim ama cok erken biliy
ben evde test var diye yaptim ama cok erken biliyorum en azindan adete 2 gun kala idrar testi yapmaya baslamali ozaman silik cizgi cikabiliyor varsa hayirlisi....1 haftavdaha sabirrrr
orum en azindan adete 2 gun kala idrar testi yapmaya baslamali ozaman silik cizgi cikabiliyor varsa hayirlisi....1 haftavdaha sabirrrr
Sen test falan yaptin mı cnmBenim de bat 26 subat.
Heyecanla bekliyorum, insaallah gelmez :)