- 1 Şubat 2015
- 495
- 714
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.981
slm kizlar ben bugün dr gittim çok şükür kalp atisini duydum ultrasondada gördük çok guzel bi duygu insallah sizlerde kısa zamanda duyarsınız
Ayyy inşallah canım seninde gözün aydın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar ben bugün dr gittim çok şükür kalp atisini duydum ultrasondada gördük çok guzel bi duygu insallah sizlerde kısa zamanda duyarsınız
kızlar bu arada bebeişimiz akrep burcu oluyor özelliklerine baktınız mı ben baktım
baya zor bi cocuk geliyor allah kolaylık versn
Rabbim boyle hayrli gordu demekki hayrli olsun hayrlisiyla kucagnza alrsnz insHanimlar gunaydin araniza yeni katildim biraz erkenciyim bu gebelikten dolayi hic uyku yok bende çünkü hala şoklardayim spiralle hamile kaldım 1 kizim var 22 aylik hic düşünmüyorduk 2.bir gebeligi rabbim nasip etmis bizde kabullendik
Adet haftasinda oluo canim sen stres yapma dinlenmeye calis cok yurume ayakta fazla durmakızlar merhaba bat 16 mart dünden beri aşırı regl sancım var. hatta akşam ağlayacaktım neredeyse sizde de oluyor mu. tuvalete gidiyorum aha şimdi kırmızı gelecek diye endişe ediyorum. bebişime bir şey olacak diye korkuyorum
Hayrlisini diliorum canim normal dogum en sagliklisi ama sezeryana mecbur kalirsakda oyle olur napalimGünaydın annelerrrr Nasıl geçecek bu 8 ay değil mi? YouTube dan doğum videolarına baktım dün akşam. Normal mi? Sezaryen mı düşünüyorsunuz?Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Önümüzde uzun bir yol var. Benim gibi ayrıntılara takılan biriyseniz. Hep bir şeyler eksik hissedeceksiniz.
Kisisel bilgilerden giriosun demi yukardan adinin oldugu yerden canim hamilelik takvimi var rayi doldur araya tireli bi sekilde en alttanda kaydet
kızlar merhaba bat 16 mart dünden beri aşırı regl sancım var. hatta akşam ağlayacaktım neredeyse sizde de oluyor mu. tuvalete gidiyorum aha şimdi kırmızı gelecek diye endişe ediyorum. bebişime bir şey olacak diye korkuyorum
sağ ol canım öğretmenim daha da olmadı rapor alır yatarım napim. bel ağrısı değilde tam kasıklarımla vajinamda ağrı var.Benimde bel agrim çok fazlaydı 10 dakika ayakta duruyorsam 20 dakika yatıyordum. Bel kısmım cizz cizz yanıyordu sanki. Doktor adet sancıları yasayabilirsin demişti . vaktin varsa bol bol dinlenmene bak
tamam canım teşekkür ederim :)Adet haftasinda oluo canim sen stres yapma dinlenmeye calis cok yurume ayakta fazla durma
günaydın canım ben yürürken bile hızlı yürümemeye çalışıyorum sanırım ben de fazla detaycıyımgünaydın kıssslarr
size bişey sorcam.yatarken uzanınca yani gerilince tedirgin oluo msnz.gerilmekten korkuorm ama çok mu detay düşünüyrm diorm.çok da rahat olmak istemiyrm.nelere dikkat etmem lazım kestiremiyrm açıkçası
Bende oyleyim canim srt ustu yatip bacaklarmi uzatnca sanki bebek kasiliomus gbi hssediorum hemen bacaklarmi topluorum .genelde yan yatiorum onda da korkuyorum aslinda deli yatan birisiyimdir ama artik derli toplu yatmaya calisiorum cok bi zarari olacagni sanmiorum bebege ama pskolojikmen ben rahatliorumgünaydın kıssslarr
size bişey sorcam.yatarken uzanınca yani gerilince tedirgin oluo msnz.gerilmekten korkuorm ama çok mu detay düşünüyrm diorm.çok da rahat olmak istemiyrm.nelere dikkat etmem lazım kestiremiyrm açıkçası
canım ben de yüzüstü yatarım sürekli diğer türlü hiç uyuyamıyorum nasıl alışacağım bilmiyorumBende oyleyim canim srt ustu yatip bacaklarmi uzatnca sanki bebek kasiliomus gbi hssediorum hemen bacaklarmi topluorum .genelde yan yatiorum onda da korkuyorum aslinda deli yatan birisiyimdir ama artik derli toplu yatmaya calisiorum cok bi zarari olacagni sanmiorum bebege ama pskolojikmen ben rahatliorum
yapmisin cnm takvimde 13-11-2016 degilde 20-11-2016 gorunuyorTeşekkür ederim canm ok iy uykular dedgn gibi olabilir sıteden yarn bakcam artk çok sagol kuzum .. :)
Bende oyleyim canim srt ustu yatip bacaklarmi uzatnca sanki bebek kasiliomus gbi hssediorum hemen bacaklarmi topluorum .genelde yan yatiorum onda da korkuyorum aslinda deli yatan birisiyimdir ama artik derli toplu yatmaya calisiorum cok bi zarari olacagni sanmiorum bebege ama pskolojikmen ben rahatliorum
canım ben de yüzüstü yatarım sürekli diğer türlü hiç uyuyamıyorum nasıl alışacağım bilmiyorum