- 23 Haziran 2015
- 1.049
- 710
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.621
Aminn canım inşallah hepimizinallah kucağına almayı nasip etsin canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım inşallah hepimizinallah kucağına almayı nasip etsin canım :)
Evet ilk bebegimilk bebeğin mi canım
kese mi görülmediEvet ilk bebegim
canım bende 1 hafta nce beta hcg me baktırdım 450 çıktı kese göörünmedi doktor dış gebelik dedi, ama 1 hafta sonra gittiğimde kese oluşmuştu sıkma canınıEvet ilk bebegim
aramıza hoşgeldin :)Merhaba kızlar bata 2 gün kala test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kanda yarın baktıracam Allah naşıp ederse bende haziran annesi olacağım
aramıza hoşgeldin :)
benim de kızımda bir çizgi silik çıkmıştıHoşbulduk
kese mi görülmedi
amaaan daha çok erken kalbi atmaz ki bana da dış gebelik dedi, çok korktum aslında planladığım bir gebelik değildi ama yine de kürtaj korkunç geliyr bakma sen doktora biraz bekleKese görüldü geçen hafta cmt. Ama bugün devlet hastanesi deki doktor embriyo oluşmamış içinde yok dedi. Alttan muayene etmek istedi onu da ben istemedim. Kalp atışları yok dedi. Daha üstten görmek için erken değil mi? Neden moralimi bozdu bu doktor benim.
Daha üstten görünmez canım takma. Banada doktorum alttan bakıyor hep ne zaman üste geçicez bilmiyorum :) salı kalp atışı dinlicez onuda alttan yapar hattaKese görüldü geçen hafta cmt. Ama bugün devlet hastanesi deki doktor embriyo oluşmamış içinde yok dedi. Alttan muayene etmek istedi onu da ben istemedim. Kalp atışları yok dedi. Daha üstten görmek için erken değil mi? Neden moralimi bozdu bu doktor benim.
benim de kızımda bir çizgi silik çıkmıştı
5 haftalıkkenbiri silk çıktı çizginin, kanım da da 1000 üstü çıkmıştıKanda görmeden inanamıyorum :)
hiçbişeycik olmazKizlar isten eve geldigimde tuvalatee kahverengi akintim oldugunu gordum cok korkuyorum sizce normal mii ya simdi doktora gidiyoruz bana dua edin nolurr(
Korkma cnm bnde kalp atisi goremedm doplerde ins erken diedirİns canım. Cok korkuyorum
ben onu aylarca yaşadım korkudan 2 kilo yük bile taşımadımİns canım. Cok korkuyorum
bana da KAlp atışı için 2 hafta sonra gel dediKorkma cnm bnde kalp atisi goremedm doplerde ins erken diedir