2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
SELAM KIZLAR BUGÜN BAT GÜNÜM HENÜZ GELEN GİDEN YOK..
AMA NEDENSE BENİM MORAL BOZUK...
 
10beybisi hayırlısı neyse o olsun...zaten regl döneminde depresif oluyoruz onun etkisidir sıkma içini

biz keseyi görmeden söylemedik,dün söyledik iki tarafa sadece ailelere ama,birde sık görüştüğümüz en yakın karı+koca arkadaşımıza :))
 
Bizde ailelerimize soyledikkk kizlarrr dun ogrendim benn ve bugunn esimin dogum gunuuuu aslinda bugun aksam pasta ile supriz yapip soylicektm ama dayanamadim 12 den sonra soyledim gozlerinden yaslar aktiii kocaminnnn ☺☺
 
baklım sol kasık ağrım var ve ara sıra karnıma ağrı girio ama adet günü olmaz böle belirtilerim ...
 
çok saol canım ya içim rahatladı. istirahat edince kendimi daha iyi hissediyorum zaten. yorulunca karın ağrısı falan da oluyor. doktor sana su anki gebeliğinde mi söyledi kesen büyümüş diye?
Evet canım ilk gebelik zaten :) salıda kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah. Bide bol su iç dedi günde 10 bardak sürekli içiyorum bebeğe en iyi gelen şey su. Ağrıları bile hafifletiyor. Ama sende bi görüş canım doktorunla.
 
Kızlar dopplrr alttan bakldı kalp atısı yok dendı erken deyın lutfenn 5hafta 4gunluk kese yolk salak bebıs gozktu ama kalp atısı baslamadı smdı yemege oturdk kadın sıgara ıcıo hamıle annem ıcme kızm dedı bsy olmaz 10tane ıcıorm gunde dıo bde ınatlasıo bızde burda ne ysek dıe dsunuyorz
 
tamam canım saol tavsiyen için biz doktora gittiğimizde 6+4 olmuş olucak inş; acaba kalp atışını duyabilir miyiz?)
 
Tam anlayamadım canım bebeği gördüde kalp atışımı duyulmadı. Doktormu içiyo sigara o ortamı terket o zaman başka doktora git.
 
canım hemen kötü düşünme bi arkadaşım 8. haftada anca duyabilmişti kalp atışını..
 
tamam canım saol tavsiyen için biz doktora gittiğimizde 6+4 olmuş olucak inş; acaba kalp atışını duyabilir miyiz?)
Bende 6+4 de kalp atışı dinlemeye gidicem doktor duyarız dedi. İkimizde duyarız inşallah canım salı gününü iple çekiyorum eşine söyle video çeksin :)
 
Ya kızlar ben asıl özel hastahaneye gidiyorum. Sağlık ocağının yapmadığı bir kaç testi devlet hastanesinde yaptirayim dedim. Kendi doktorum kalp atisi için 7. Haftaya randevu verdi. Devlet hastanesine Gittim doktora muayene etti. Dedi ki kese çok küçük kalp atisi da yok alttan bakmamız lazım buradan kalp atisi yok dedi. Sat in doğru olduğuna emin misin dedi. Nasıl moralim bozuldu. 5+5 im kalp atışını normal ultrasonda duyan var mi?
 
Tam anlayamadım canım bebeği gördüde kalp atışımı duyulmadı. Doktormu içiyo sigara o ortamı terket o zaman başka doktora git.
Doktora gttm bebegn kalp atısı henuz gozkmuyodu 5+2 gozktu hatta bebek kese ama kanlanöa yoktu dha erken dıyen var"*( ckıp otrdgmz yerde 1hamıle ıcıoduda ondan bahsettm
 
Benim ailem sehir disinda yasiyor hafta sonu gelicekler onlara o zaman soyleyecegiz esimin ailesine de bu sksam yada yarin aksam bakalim
Bana da bugun saglik ocaginda ki hemsire 2 hafta sonra git kadin doguma degerlerin guzel dedi
 
,
4000 mi kaç haftalık cnm.

Hamiş anneler kesesini gören yok mu kaç mm?? Çok önemli bu konu
biz gördük ama doktorum çok ketum sanki kötü bi şey söyleyecekmiş gibi yüz ifadesi. ölüp ölüp diriliyorum değere göre kese normal dedi. hamilesin dedi o ses böyle yankılandı kulaklarımda.. 4 mm dedi daha ama normal bu haftalarda dedi. 4 hafta 6 günlükken falan gitmiştim bn de bana dedi 20 günlük falan dedi. döllenmeden sonra ki zamanı baz aldı galiba.

Ailelerle paylaştınız mı? Daha kimseye söylemedik biz

daha söylemedik lukapu keseyi gördünüz mü canım hayırlı olsun kalp atışları için ne zaman gideceksin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…