- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.381
Allah kabul eder cnm insaallah rabbim seninde muradini versin insaallahlilly bende okuyorum nazan sanada okudum. bu arada adaşız nilüfercim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul eder cnm insaallah rabbim seninde muradini versin insaallahlilly bende okuyorum nazan sanada okudum. bu arada adaşız nilüfercim
Sen kan sulandiriciya bugun mu basladin cnmKızlar doktordan geldim kese 7.5 mm olmus doktor hersey normal dedi hormon testlerimde iyi cikti daha onceden dusugum oldugu icin coraspin kan sulandirici igne ve progestan verdi 2 hafta sonra tekrar gidicez insallah bebeklerimiz hep bizimle kalir ...Allahm hepimizin yardimcisi olsun
bende sandviç yapmaya çalışayım, sabahta üşenmeyip bir yumurta haşlasam harika olur acıktım sanırımBen sandıvıc hazırlıyorum aksamdan kendıme beyaz peynır bıber maydonoz ve domateslı...
bende sandviç yapmaya çalışayım, sabahta üşenmeyip bir yumurta haşlasam harika olur acıktım sanırım
bende seviyorum, oğlumun yumurtalarını çalayım tek tek:) onunkiler organik.Kolestrolu yükseltmez diyen drlarda var bu yumurta olayı çok karışık geçmiş olsun canım sanadaevet yumurtada cok besleyıcı organık olanını almaya calış, benım kolestrolum yuksek oldugu ıcın yememege ozen gosterıyorum , çok severım oysakı
bende seviyorum, oğlumun yumurtalarını çalayım tek tek:) onunkiler organik.Kolestrolu yükseltmez diyen drlarda var bu yumurta olayı çok karışık geçmiş olsun canım sanada
Bende 5+3üm canım pazartesi bende dr.a gideceğim .Dün gittiğim dr.benimde sinirlerimi bozdu inşallah güzel haberler ile döneriz bu sefer kahvaltiya gelince hergün bir yumurta süt zeytin ve 2 bardak süt içiyorum yaninda domates ve salatalık tüketiyorum benim kahvaltım bu şekilde sabahları yemek içimdengelmiyor ama mecburen kendimi zorlayıp yapıyorum kahvaltımı.Bugün 5+3 günlük olduk, pazartesi günü bir dr a gidicem, inşallah daha ilgili birisi çıkar bu seferdoğru düzgün de beslenemiyorum galiba, kahvaltı öğünüm çalışan hanımlartı konusunu nasıl çözüyorsunuz paylaşalım mı
Beyazını ye canım kolesterol sarısında zaten faydalı yeride beyazı :)evet yumurtada cok besleyıcı organık olanını almaya calış, benım kolestrolum yuksek oldugu ıcın yememege ozen gosterıyorum , çok severım oysakı
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydinnn nasilsiniz
Bizde geldik 4+6 yız bugun
1 de kontrolum var cok heycanliyim
kesınlıke sarısı yararlı cnm ama kolestrolu olmayana :)Beyazını ye canım kolesterol sarısında zaten faydalı yeride beyazı :)
Tost yiyorum ben. Onun harici yanımda meyve, sut, kuruyemis getirmeye başladım. Aralarda onları atıştırıyorum.Bugün 5+3 günlük olduk, pazartesi günü yani 6+1 de yeni bir dr a gidicem, inşallah daha ilgili birisi çıkar bu seferdoğru düzgün de beslenemiyorum galiba, kahvaltı öğünüm çok zayıf, çalışan hanımlar kahvaltı konusunu nasıl çözüyorsunuz paylaşalım mı
Evet canim benim sadece kan pihtilasmasina yatkinlik oldugu icin onlem amacli kullanmam gerekiyoSen kan sulandiriciya bugun mu basladin cnm
nasil 6. haftan bitiyo sat kacki bebim 26 agustos 6+1 de gözüküyor bitmis mi oluyor 6. hafta hala anlamadim su hesap işini korkumdan doktora da gidemiyoru m kötü bişey duyarım diyegönlünüzü ferah tutun kızlar...ozzi 08 çok üzme kendini hamilesin sen...hepiniz için ayetel kürsü okudum bu arada.kahvaltılarda evden götürüyorum iş yerine yumurta peynir domates vs. Kalp atışı duyanlar kaçıncı haftada duydu yazabilir mi?yarın 6. haftam bitiyor.dr a gidicem lütfen duyayım
ben sordum kullanma dedi agda yapabilirsin dedi ama canım cok tatlı ne yapacagimi şaşırdım bendeGünaydın kızlar
Tüy dökücü krem kullanmak sakıncalımı acaba..
Daha önce hamilelik yaşayanlar denedimi tüy dökücü krem
Veya doktora soran oldumu
Canim azinda buz erir miden bulandiginda etkisi var kesinlikle sabah uyanir uyanmaz leblebi ye veya kraker ama yataktan kalkmadan ye muhakkak ve limon ye sabah bende cok fazla ise yaramiyodu sende yarar ins bunlar benim ilk gebeligimde tecrube ettiklerimmerhabalar kızlar benim mide sorunlarım var hem bulantı,hem gaz,hem ekşime,hem de yanma var.çok zorlanıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?ne yapmam lazım ne yemem lazım?aydınlatırsanız sevinirim.
nasil 6. haftan bitiyo sat kacki bebim 26 agustos 6+1 de gözüküyor bitmis mi oluyor 6. hafta hala anlamadim su hesap işini korkumdan doktora da gidemiyoru m kötü bişey duyarım diye
tamam canım hepsini denicem çok teşekkür ederim sağolCanim azinda buz erir miden bulandiginda etkisi var kesinlikle sabah uyanir uyanmaz leblebi ye veya kraker ama yataktan kalkmadan ye muhakkak ve limon ye sabah bende cok fazla ise yaramiyodu sende yarar ins bunlar benim ilk gebeligimde tecrube ettiklerim
bende sandviç yapmaya çalışayım, sabahta üşenmeyip bir yumurta haşlasam harika olur acıktım sanırım