kızlar herkese hayırlı haftalar.
oğlum bir kaç gündür yüksek ses duyduğunda elleriyle kulaklarını kapatıyo ve gülüyo. sizlerde var mı böyle yüksek sese tepkiler. Ve bir kaç aydır da ağlarken kusmaya niyetleniyo. 3 ayda 3 kez oldu şimdiye kadar. Gündüz sürekli ağlayarak yaptırıyo her şeyi ve kusmaya niyetleniyo. bu kusma olayı o an ciddi bir suç işlediyse yapıyo. dün akşam köpük üfleme şişesinin suyunu yere döktü. ben de neden dikkat etmiyosun sana elleme dediğim şeyi neden ısrarla elliyosun diye biraz yüksek sesle bağırdım ve hemen öğürmeye başladı. beni kusarak mı tehdit edeceksin dedim "ede" dedi ve kustu. ben de doktora anlattım. dikkat çekmek için 2 yaş sendromunda çocuklar yapıyo üstüne gidip kusmasına tepki vermeyin iyi veya kötü dedi. bir süre sonra vazgeçecektir dedi. bilmiyorum napıcaz 3 kez yaptı. 1i anneme denk geldi. 1i bana 1i de eşime denk geldi. doktor alışkanlık haline getirirse midesinde bilmem neye zarar verebilir dedi hatırlamıyorum
bir de bu aralar konuşma şeklinde düzelmeler oluyo. yine kendi dilince konuşuyo ama en azından sözlü olarak birşeyler anlatıyo. anlamadım annem tekrar söyle dediğimde elleriyle kafasına vurup ofof diyo :)