• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de koymuatum
Günaydın güzel anneler, dün doğum yapan herkese bebişleriyle sağlıklı günler dilerim. Ben hala doğumu beklemekyeyim. Bir sorum olacaktı ben emzik almadım, kullanmayı düşünmüyorum ama çevredekiler al diye ısrarcı.hastane çantanda olsun diyorlar. Siz doğar doğmaz emzik kullandınız mı? Kullanmayan var mı?

Ben de koymuştum hastane cantasina ama.sadece bulunsun diye. Kullanma niyetim yoktu zaten kullanmadim da. Ama bebekten bebege degisir mi bilmem, hastanedeki ilk gun icin cok da gerekli degil bence memeyi zor tutuyorlar zaten, bana eve gecince bebek de emmeye iyice alisinca, emdikten sonra da rahatlamak amacli, uykuya dalarken fln kullanmak daha mantikli geliyor

Ben de koymuatum

Ben de koymuştum hastane cantasina ama.sadece bulunsun diye. Kullanma niyetim yoktu zaten kullanmadim da. Ama bebekten bebege degisir mi bilmem, hastanedeki ilk gun icin cok da gerekli degil bence memeyi zor tutuyorlar zaten, bana eve gecince bebek de emmeye iyice alisinca, emdikten sonra da rahatlamak amacli, uykuya dalarken fln kullanmak daha mantikli geliyor
Tesekkür ederim. İhtiyaç duyarsam alırım heralde bende

Degil bence. Ilk hafta zaten odem kaybediyr cocuklar.

Propess nedir acaba?

Benim de son gune kadar yerlesmemisti. Sancilarim gelip hastaneye gidince nobetci de ultrasona bakinca dedi yerlesmis diye :)) bozma moraliniii yerlesirr o.
Alttan koyulan rahim ağzı olgunlaştırıcı fitil gibi bir ilaç. Yavaş yavaş hormon salgılıyor.

arkadaslar merhaba ben ınsanlah aralıkda kucagıma alcam cocugumu sıze yazmamdakı sebep sızlerın dogumu oldugu ıcın tecrubelısınız dıye sıze danısıyorum bebeklerınıze şampuan vs bu tur seylerden neler aldınız hangı uurnlerı ben marka olarak sebamed dusunuyrum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, mustela kullanıyoruz, şimdilik memnunuz da, doktorumuz da mustela tavaiye etti zaten.

Günaydın güzel anneler, dün doğum yapan herkese bebişleriyle sağlıklı günler dilerim. Ben hala doğumu beklemekyeyim. Bir sorum olacaktı ben emzik almadım, kullanmayı düşünmüyorum ama çevredekiler al diye ısrarcı.hastane çantanda olsun diyorlar. Siz doğar doğmaz emzik kullandınız mı? Kullanmayan var mı?
Günaydın, ben 2 li sothie ve bir tane chicco physio soft almıştım, çantaya da koymuştum ihtiyaç durumuna göre bakarız diye, kadın doğumcum doğumun olduğu gün "emzik verin anne rahat etsin"dedi, beslenme ve diyet uzmanı geldi "bebeğe emzik vermeyin" dedi, sezaryen doğumdu ilk 3 gün süt inmedi, mamayla besledik, emzik ihtiyacı duymadık, 3 günden sonra anne sütüne geçtik ve Selim Tuna artık göğsümden ayrılmıyordu, 10. gün pediatri kontrolümüzde doktor "emip doyduktan sonra hala göğüsten ayrılmıyorsa sizi kullanıyor, memeyle oynuyordur, o kokunuz ve ılık göğüs hissi ona çok güzel gelir, damak yapısına uygun bir emzik kullanın" dedi, şimdi çok nadir sothie emzik veriyoruz.

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun

canım ya benim de 18 ekimde ve beni stres basıyor. sen benden öncesin yazar mısın ne kadar sürdüğü nü sağlıkla kal
cnm benimki haftaya buraya yazarim...ilk kizimda az cok hatirliyorum bir aletle bakmisti doktor yaklasik 5 dk falan surmustu ama tam emin degilim 28 inde detayli anlatrim ;)

Gozun aydin canim. Guzel kizina da sana da masallah, saglikla anali babali buyutmek nasib olsun. Resimlerinizi bekliyoruz merakla :)

Hepsiburadadan aldim ben 4 kapili 2 cekmeceli uyguna geldi

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

tubisimben tubisimben gözün aydın cnm.
Kızlar özellikle normal doğum yapanlar aklıma ilk @rootstock geldi kaç gün sancı çektin ve nst de doğum zamanı sancilar en fazla kaça çıktı. Ben bugün sabah ezanindan beri sancı çekiyorum nst de en fazla 80 çıktı 40 oldu 30 oldu 2 bile oldu. Dr. Düzenli degil suni sancı seni çok zorlar normali bekleyelim dedi. Bu şekilde pazartesiyi bekleyebilir miyim sizce.

cnmmm hayirli olsun gule gule buyut berili :KK66: sutune de masallhh..

canım çok mutlu oldum ilk güzel haber sizden geldi,merak ediyorum fotonuzuda,hikayenizide.sütünün hemen gelmeside harika olmuş..sende kurtuldun sra bize ne zaman gelecek acaba?:KK14:çok öpüyorum berili seni:KK37::KK37:

Gözünüz aydın tatlım. Allah analı babalı büyütsün Beril bebeği. Çok şükür yaşadın sen de bu eşsiz duyguyu. :KK200:

Canım hayırlı olsun:KK200::KK200: tebrik ederimmm, fotoğrafınızıbekliyoruz sabırsızlıkla, çok öpüyorum:KK200:

Canim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin sütünün geldiğine çok sevindim bol bol emzir bebeğini kokusunu içine çek

@fatihpepe kızını almışsındır herhalde artık kucağına

gözün aydın canım. Bir obur kız daha geldi demek topiğimize:))

Hayırlı olsun canım çoook sevindim :) Allah analı babalı büyütsün. Mis gibi kokuyordur berilcik kocaman öpüyorum:)

tubisimben tubisimben hayırlı olsun bewbişin ALLAH analı babalı büyütsün sezeryan mı oldu ?

Ayy çok mutlu oldum :halay:
Umarım ağrın hiç olmaz canım:nazar:
Sağlıkla büyüsün prensesin:KK200:

Bugün 50cc sağdığım sütü verdim 40cc ancak içebildi:KK46:25 günlüğüz :nazar:
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilime:dua: kilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış:KK200::nazar: benim berilim de işte bu:KK200::KK200:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 118
canım ya benim de 18 ekimde ve beni stres basıyor. sen benden öncesin yazar mısın ne kadar sürdüğü nü sağlıkla kal
Yazarim canım beni aşıda stres basıyor maalesef pazartesi günü asimiz var bir aylık oluyoruz aşıyı bir atlatabilsem daha şimdiden paniği sardı beni babasıda o gün işte nasıl yapacağım bilmiyorum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilime:dua: kilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış:KK200::nazar: benim berilim de işte bu:KK200::KK200:
Allah bagislasin canım inş bisey çıkmaz

Maşallah çok tatlı hayırlı olsun :nazar:Allah analı babalı büyütsün kilosu hamilelikte doktor kontrolündeki giyimiydi yanılma payı olmuşmu

oyyyy kıyamam çok tatlı sağlıkla mutlu büyüsün canım

Yazarim canım beni aşıda stres basıyor maalesef pazartesi günü asimiz var bir aylık oluyoruz aşıyı bir atlatabilsem daha şimdiden paniği sardı beni babasıda o gün işte nasıl yapacağım bilmiyorum
burda iki aylıkken ilk aşı oluyor daha 20 gün var beni de stres basıyor. her türlü iğne canımı sıkıyor.biz geçen hafta kan vermeye gitik ben nerdeyse hastane dışına çıktım ağlamasına dayanamadım eşim mecburen durdu yanında. çok zor durumda kalmadıkça kan falan verdirmicem yoksa buraya kalsa sürekli tahlil. sana kolay gelsin nasıl yapacaksın tek bize de haber ver kıyamam onlara ya diyorum keşke hiç Dr a hastaneye gitmek zorunda olmasak :KK43:

Son düzenleme:

Bende hastanede gerek duymadim ama 1 hafta sonra verdim meme emdikten sonra yada uykuya dalmasi icin veriyorum

Back