- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
Benim 3/4 gün var heyecan dorukta :)Bakalım ilk hamileleik haberini bize kim verecek ? Bat tarihi yakın olanlar haberlerinizi bekliyoruz. :) Ben buğün tam yumurtlama günümdeyim, Bat'a daha 14 gün var :))
Geçmiş olsun canım doktorun ne diyor ??13 Ocak benim senin ki? Bu arada bugün testlerimi yaptırdım bazı sonuçlar çıktı prolaktin hormonu 43 çıktık , çok yüksek. Acaba gebeliğe engel mi
Ayyy ne güzel senınkısı bayağı yaklaşmış , müjdeli haberi bekliyoruz :))Benim 3/4 gün var heyecan dorukta :)
Hiç idrar testi yaptın mi canım :) ya da kan testini tekrarladın mi inşallah yükselmiştir ve seninledir bebegin:) benimde 8 gün kaldı eşimin doğumgünü 2 ocak öğrenirsem 2 ocağa kadar saklayip sürpriz yapmak istiyorum :) insallah bu ay gelir sipam da babaya sürpriz yaparız :)Benim 3/4 gün var heyecan dorukta :)
Benimde Bat 4 ocak ve doğumğünüm ihş müjdeyi alırımda bana en güzel doğumgünü hediyesi olurHiç idrar testi yaptın mi canım :) ya da kan testini tekrarladın mi inşallah yükselmiştir ve seninledir bebegin:) benimde 8 gün kaldı eşimin doğumgünü 2 ocak öğrenirsem 2 ocağa kadar saklayip sürpriz yapmak istiyorum :) insallah bu ay gelir sipam da babaya sürpriz yaparız :)
Cumartesi gidicem Perşembe de yumurta rezervleri sonucum çıkacak bakalım artık hayırlısıGeçmiş olsun canım doktorun ne diyor ??
İnşallah canım benim yaa :) gelsinler sipaciklar dolsun gobeciklerB
Benimde Bat 4 ocak ve doğumğünüm ihş müjdeyi alırımda bana en güzel doğumgünü hediyesi olur
Canım bildiğim kadarıyla prolakin süt hormonu, direk beyni etkiliyor ve seni emziren kadın gibi süt salgıladığını sanıyor , ve yumurtalıklarını baskılıyor. Ama tedavisi kolay eltimdede süt hormonu çok yüksekti ve ilaç tedavisiyle üç ayda hamile kaldı, şimdide ikinciye hamile . Hem de ikinciye tedavi bile görmedi doğal yollarla oldu. Sen moralini bozma. İyi haberlerini bekliyoruz, hakkında hayırlısı olsun.Cumartesi gidicem Perşembe de yumurta rezervleri sonucum çıkacak bakalım artık hayırlısı
Amin canımArkadaslar rabbim hepimizin gonlune gore versin burda hayirli haberler paylasalim insallah benim sat 26 kasim 11 aralıkta catlatma ignesi oldum bat 4gun var artik bekleme stresi basti
İhş tedavilerimizin neticesini alırız da bebişlerimize kavuşuruz. Benim 18 ay oldu. İlk defa kullandım ilaç bakalım işe yarıcak mıBen ilac kullanmadim canim sadece yumurta takibi yapildi tek yumurta olusmustu 5000+5000 pregnyl vuruldum 11 aralikta amin inşallah
Canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut. Üzülme daha zamanı var demekki. Kimyasal gebelik sağlıksız gebeliktir. Rabbim sana sağlıklı ve hayrlı bir evlat sahibi olman için şans veriyor. Bu durumu öyle değerlendirelim, olumlu açıdan bakalım. Sende bize dua et, bizim daha belirsiz. Büyük bir sabırla bekliyoruz. Rabbim tez zamanda anne olmayı nasip etsin.Evet arkadaslar mutlu haberi yazmak icin bekledim..bat dan sonra degerim yukselmeye basladi hamilesin ama testi tekrarlayalim dedi dr um ama malesef bugun hemen tekrar dustu degerim ;( biyokimyasal gebelik dedi dr az once ve kanamayla dusecegini soyledi...nasip degilmisbana dua edin su mubarek gunlerde, kandilde...ve siz kimseye benim gibi heyecanla hbr vermeyin oyle moralim bozuk ki...Allaha emanet olun, dilerim hayrlisiyla hepimiz kavusuruz bebislerimize
Olumlu açıdan bak hamile kalabilmişsin ama Bebek sağlıksız olacakmış düşmüş. Hiç üzülme veren allahım bir daha verir. Sen iyi ol ki Bebek için psikolojin sağlam olmalı. Her işte vardır bir hayır . Çevrendkilere söyledin diye de üzülme. Onlar seni anlamayacaksa zaten kıymetsiz insanlardır gözünde. Hiç bir şey çaresiz değil kendini kötü hissetme. Rabbim geride bırakmana yardım etsin.Evet arkadaslar mutlu haberi yazmak icin bekledim..bat dan sonra degerim yukselmeye basladi hamilesin ama testi tekrarlayalim dedi dr um ama malesef bugun hemen tekrar dustu degerim ;( biyokimyasal gebelik dedi dr az once ve kanamayla dusecegini soyledi...nasip degilmisbana dua edin su mubarek gunlerde, kandilde...ve siz kimseye benim gibi heyecanla hbr vermeyin oyle moralim bozuk ki...Allaha emanet olun, dilerim hayrlisiyla hepimiz kavusuruz bebislerimize
herkesin iyi dileklerine katılıyorum insallah olur bu ay herkesin bebişleri sıpaları :)benim 31aralık 10 gün vaaar :)
Evet 2013 nisan annelerindenim ve 2. Yi istiyoruz artık bakalım kısmet.herkese günaydın.gece rüyamda kızımın olduğunu gordum ve bundan bayağı bir etkilendim sanırım.şu an bu topikte dolaşıyorum.bir oğlum var.zaman zaman bir çocuk daha yapsak mi diye düşündüğüm oluyordu ama çeşitli nedenlerle vazgeçiyordum.belki de bu rüya bir işarettir.:))
topigin tamamını okuyamadim ama inşallah Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip eder.
bu arada T tomurcugumm seni hangi topikten hatirladigimi çıkartamadım ama daha önceden de bir oğlun varmış.nisan annesi misin