2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben sizi ağustos annelerinden tanıyorum. Yeni üye oldum ben ama arada sırada girer bakardım. Ben de sizinle aynı durumdayım. 18 aydır deniyoruz fakat olmuyor. Sebebsiz inferlite bizimkisi. Sizi inan çok çok iyi anlıyorum, gerçekten çok zor bir durum birde sebebsiz olunca ortada bir belirsizlik oluyor. İnsanı daha bir strese sokuyor. Ama kendimizide düşünelim özellikle eşlerimizi. Daha çok genciz Rabbimiz nasip ederse eşlerimizle birlikte önümüzde koskoca hayat var, herzaman eşlerimizi herşeyden üstün tutalım, bu zorlu süreçte onları kırmayalım. Bir evlat istiyoruz ama yarın buğün o evlat kendi hayatını kuracak ve bizim yanımızda sadece eşlerimiz olacak. Onlarla iyi geçinmek ve zor süreçlerde birbirimizi anlamak herşeyden daha önemli. Şunu unutmayalım evlat sahibi olmamak nasıl büyük imtihansa, evlat sahibi olmak daha büyük imtihan. Bizim sadece tek sorunumuz var . Evlat sahibi olanların ise onlarca sorunu var. Hele birde engelliyse yada başka sorunları varsa... Benim kardeşim engelli, anneme her baktığımda hüzün, umutsuzluk ve mutsuzluk görüyorum. Aynı şekilde babamda öyle... O yüzden sağlıklı ve hayırlısını isteyelim. Salı mevlüd kandili bol bol birbirimize dua edelim. Hakkımızda hayırlusı neyse onu nasip etsin Rabbim

Canım korkma Allah'ın izniyle olucak ihş, sen testlerini yap içini rahat tut. Bende 18 aydan beri bekliyorum. Bu ay ilk defa ilaç kullandım sonucu bekliyorum. Hepimiz hayırlı haberler alırız ihş
İnşaallAh benim 9. Ayım artık bakalım tahlil sonuclarını alalım ona göre belki tedavi olurum. Sen ne ilacı kullanıyorsun?

İnşaallAh benim 9. Ayım artık bakalım tahlil sonuclarını alalım ona göre belki tedavi olurum. Sen ne ilacı kullanıyorsun?
Canım ben femara kullanıyorum. Dün doktora gittim iki tane yumurtanın çok iyi geliştiğini söyledi 48 saati çok iyi değerlendir dedi çatlama iğnesi yapmadı. Bakalım artık nasıl sonuçlanacak

Hakkisin canim bende hic istemiyorum ama karsi koyabilmek ne mumkun

Amin canim hepimiz kavusalim meleklerimize

Canım ben femara kullanıyorum. Dün doktora gittim iki tane yumurtanın çok iyi geliştiğini söyledi 48 saati çok iyi değerlendir dedi çatlama iğnesi yapmadı. Bakalım artık nasıl sonuçlanacak
İnşallah bu ay birlikte güzel haberler veririz birbirimize uğurlu geliriz. Hamileliğimizde de birbirimize yoldaş oluruz

İnşallah bu ay birlikte güzel haberler veririz birbirimize uğurlu geliriz. Hamileliğimizde de birbirimize yoldaş oluruz
Ayyyy ne güzel ağzından bal damlıyor canım hadi bakalım ihş. Senin bat ne zaman canım

Canım sen hamilesin galiba hayırlı olsun. İhş bizde iyi haberler alırz. En erkencimiz sensin. Ama sen ağustos ayında doğum yapıcaksın anladığım kadarıyla

eylül de de olabilir canım ben tahmini yazdım daha kontrole gitmedim.

herkese günaydın.gece rüyamda kızımın olduğunu gordum ve bundan bayağı bir etkilendim sanırım.şu an bu topikte dolaşıyorum.bir oğlum var.zaman zaman bir çocuk daha yapsak mi diye düşündüğüm oluyordu ama çeşitli nedenlerle vazgeçiyordum.belki de bu rüya bir işarettir.:))
topigin tamamını okuyamadim ama inşallah Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip eder.
bu arada T tomurcugumm seni hangi topikten hatirladigimi çıkartamadım ama daha önceden de bir oğlun varmış.nisan annesi misin

Kizlar yumurtanin catlayip catlamadgini anlamanin bir yolu yokmu ya bazi topklerde hissettim diyeni bile okudum boyle bisey varmi gercekten

Kizlar yumurtanin catlayip catlamadgini anlamanin bir yolu yokmu ya bazi topklerde hissettim diyeni bile okudum boyle bisey varmi gercekten
Akıntıyla anlaşılabilir ama dakikası dakikasına değil tabi.
Ben 2010 şubatta doğum yapmıştım sonrasında öğrendim bu olağan vakinal akıntıya dikkat etmeyi. Yumurtlamaya yakın ıslaklık artıyor yumurtlama akıntısı ve çatlama belirtisi olan akıntılar farklı farklı. Ben 8 aralıkta yumurta akı gibi şeffaf ve kıvamlı akıntıyı gördüm ve denedim. Bakalım doğru bilebilmişmiyim? Bu hafta kırmızılar gelmezse olmuş demektir inşallah

Benim bat 1 ocak ama daha ymurta akı kvamında biseyle karsilasmadim norml su gbi akintim var fazlasiyla insaalh hepimizin olmustur

Canım ben cumartesi yumurta takibine gittiğimde iki yumurtanda çatlamak üzeer yeterli büyüklükte dedi doktorum.Ama ben ne öncesinde ne sonrasında akıntı, ıslaklık hissetmedim. Ayrıca bazılarında hangi tarafta yumurtladıysan o tarafta batma oluyormuş, ben o kadar dikkat ettim kendime batmada hissetmedim. Demekki bünyeden bünyeye göre değişiyor. Ben hiçbirsey hissetmiyorum, sadece adetlerim düzenli ordan tahmini yumurtlama günümü anlıyorum ...

Benimde cok duzenli 28 gunde bir olur hayatmda ilk defa gecen ay 4 gun gecikti bakalim bu ay nolcak bekliyorum catlama gununu yine 28 gun e gore hesapladim insallah dogru gunlerde denemisimdir

Canım adet
Benimde cok duzenli 28 gunde bir olur hayatmda ilk defa gecen ay 4 gun gecikti bakalim bu ay nolcak bekliyorum catlama gununu yine 28 gun e gore hesapladim insallah dogru gunlerde denemisimdir
Canım adet bitiminden sonra 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye girmişsen hiç korkma ... Rabbimin izniyle ihş tutar... ben böyle hesaplamaya girice daha çok stresli oluyorum. Bak büyüklerimize annelerimizi, büyükannelerimize yumurtlama gününü ne bilirler, kafalarına göre takılmışlar, sonuç ortada :) annemin 4, anneannemin ise 6 tane çocuğu var :))

Benim bat 1 ocak ama daha ymurta akı kvamında biseyle karsilasmadim norml su gbi akintim var fazlasiyla insaalh hepimizin olmustur
Onu anlamak için mesai harcamak lazım. Misal çok kabızlık yaşayanlar daha net anlıyor. Mantar enfeksiyon yaşayanlar hissetmeyebiliyor yumurtalama akıntısı

Bakalım ilk hamileleik haberini bize kim verecek ? Bat tarihi yakın olanlar haberlerinizi bekliyoruz. :) Ben buğün tam yumurtlama günümdeyim, Bat'a daha 14 gün var :))

Ayyyy ne güzel ağzından bal damlıyor canım hadi bakalım ihş. Senin bat ne zaman canım
13 Ocak benim senin ki? Bu arada bugün testlerimi yaptırdım bazı sonuçlar çıktı prolaktin hormonu 43 çıktık , çok yüksek. Acaba gebeliğe engel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…