• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bebek 39+4 gözüküyor 3900 kilo 56 cm boyu var
Sandım varmış bende yoruluyorum felan o yüzden belim kasığım ağrıyor sanıyordum
Oyyy masaallah bebisine. Ne yiyip içtin arkadaşım :) Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin. Normal olarak rahmin tasiyamadigindan erken alıyorlar. En azından kritik haftaları atlattin sukur ki. Sen yine de kendini yorma p.tesiye kadar yat dinlen ayağa çok kalkma artık uykusuz geceler başlayacak annesi :) çok heyecanlii saglicakla kal

canım ya şom ağızlılık etmek istemiyorum ama söylemeden de içim rahat etmicek. Dr sezeryan yapmak için rakamları artırıyor olamaz demi. yoksa ben mi çok güvensizim bu Dr lara.senin yerinde olsam başka Dr a da görünürdüm canım.yarın git mesela hem açıklığın da kontrol edilir. benim ki bi tavsiye. sağlıkla kal

Ahhh canim ahh ne dertliyiz ama. Benim annem baska sehirde dogal olarak dogumdan sonra bir vakit bende. Kv eve 15-20 dk mesafede ve israrla dogumdan sonra o da bende kalacakmis. Esime babamda gelecek evde yeterli yer yok kalmak icin diyorum. Baban bizimkilere gider diyor. Ay delirecegim valla. Kizinin evi barken sirf kaynanasi kalcak diye dunurunun evine mi gidip kalacak adam. Hayatta kalmaz. Bende bile kalacagi 1 gecedir zaten cok sik gelmiyor ben bide git dunurunde kal mi dicem. Ne yapcam ben ya .ne kadar anlayissiz insanlar:sinirli:

Canim bizim iki tarafta uzakta. Ayni anda gelirlerse kalacak yer de yok gelme de diyemem

Ahhh canim ahh ne dertliyiz ama. Benim annem baska sehirde dogal olarak dogumdan sonra bir vakit bende. Kv eve 15-20 dk mesafede ve israrla dogumdan sonra o da bende kalacakmis. Esime babamda gelecek evde yeterli yer yok kalmak icin diyorum. Baban bizimkilere gider diyor. Ay delirecegim valla. Kizinin evi barken sirf kaynanasi kalcak diye dunurunun evine mi gidip kalacak adam. Hayatta kalmaz. Bende bile kalacagi 1 gecedir zaten cok sik gelmiyor ben bide git dunurunde kal mi dicem. Ne yapcam ben ya .ne kadar anlayissiz insanlar:sinirli:

E zaten cok yakinmis eve ne diye gelip kaliyormus ki kendi ailen de geliyor zaten. KV ler kiskanc oluyor herhalde ya ,benim de annem sehirdisindan gelecek.
En umursamaz kv bende galiba bir kere bile sormadi dogumda neye ihtiyacin var ne lazim diye duyan da aramiz kotu sanacak oyle bir durum da yok ,herseye istanbuldan annem kosturuyor valla. Ay sinirlendim yine:KK12:

Hayir geliyorlar da sanki bir faydalari dokunuyor. Ben sofra kuruyorum ben yemek yapiyorum. Evde yalniz basima olsam ne bulsam onu yer kendimi de yormam bari. Yatamiyorum da yanlarinda dogru duzgun. Oturmaktan zeynep hanim kaburgalarimin altina girdi resmen.
Canım ya sana da R rhyildiz a da Allah sabır versin, kayınvalidem görümcemin yanında, her telefonda soruyor sağolsun, yardıma ihtiyacjn var mı diye, "teşekkür ederim, olunca söylerim " diyorum her seferinde, Allah muhtaç etmesin ama kalablık zor oluyor, eşimle bir karışık salata da olsa tek çeşitle doyuyoruz, yaz günü çorba, yemek uğraşamıyorum...belki iyi niyetle geliyorlar ama keşke biraz da anlayışlı olsalar.

Şuan kendi adıma yıkıldim canim ya. Daha bugun elim vajina daydi ağrıyan ne neresi diye. :mad::mad: ben ince bi yorgani bile bacagimin arasına parça parça zor sıkıştırıp koyuyorum. O kadar ki bacaklarimi açamıyorum. Ilerde ikinci düşünürsem kesinlikle aklimda .tskler saglikla kal:KK200::anneadayı:
Canım yaa bu uzun ve ağrılı yolda seni yalnız bırakmak istemezdim inan;) ama bel ve sırt ağrım sağolsun bir an boş bırakmadığından vajinamdaki ağrısızlığın tadını çıkartamıyorum bile, dayan kuzum ya çok az kaldı, senin daha da az üstrlik, bugün ağustos annelerine baktım, bebişler doğuyor teker teker, foto bile koymuşlar, bazıları sancıyla bugün gitmişti, bazıları 3-5 gün sayıyor, bizim de çok az kaldı inşallah.

Yemek takımımdan 2 tabağım eksildi son 1 haftada ve ayrıca üstümdekilere bakarak bi önceki menümü anlarsın 1 yaşındaki oğlum bile bu kadar dökmüyor üzerine
Hahaha, dün evdeydim, akşam eşim gelince binbir leke tişörtümle dalga geçiyor, domates, çikolatalı puding.... kıyamadın mı oğlanın önlüklerinden birini taksaydın keşke dedi:ukala::ukala::ukala:güler misin ağlar mısın:KK67:

Son düzenleme:
Canım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah, suyun filan gelmedi mi, 5 cm açıklık da epey geniş, 2-3 cm açıklıkla doğumhaneye alıyorlar sanki, 10 cm açıklıkla da doğum olmuyor mu, sancılar kaç çıktı? Bebiş çok güzel gelişmiş maşallah, inşallah küvez filan ihtiyacı olmadan çarçabuk atlatırsınız, ciğer geliştirici iğne filan yapıldı mı, çok sordum, heyecan oldum, kusura bakma, güzel haberlerini bekliyoruz, kendini yorma haftasonu, sevgiler:KK200:

Canım yaa bu uzun ve ağrılı yolda seni yalnız bırakmak istemezdim inan:KK66: ama bel ve sırt ağrım sağolsun bir an boş bırakmadığından vajinamdaki ağrısızlığın tadını çıkartamıyorum bile, dayan kuzum ya çok az kaldı, senin daha da az üstrlik, bugün ağustos annelerine baktım, bebişler doğuyor teker teker, foto bile koymuşlar, bazıları sancıyla bugün gitmişti, bazıları 3-5 gün sayıyor, bizim de çok az kaldı inşallah.
yok canım ya yalnız bırakman iyi olmuş ben çekiyom sen çekme bari :KK50: evet ya ağustosa girdiğimden beri doğum modundayım. feci zorlanıyorum artık ters dönmüş kaplumbağa gibiyim yataktan kalkarken :KK45: az kaldı sağlıkla hepimizin bir biteydi. sezeryan olacağı için büyük ihtimal erken bu da işime geliyor .sağlıkla kal

Hahaha, dün evdeydim, akşam eşim gelince binbir leke tişörtümle dalga geçiyor, domates, çikolatalı puding.... kıyamadın mı oğlanın önlüklerinden birini taksaydın keşke dedi:ukala::ukala::ukala:güler misin ağlar mısın:KK67:

Nolcak böyle bilmiyorum valla bu gidişle evi yıkıp geçeceğim

Evet arkadaslar bu gece ki nobeti ben devralmis bulunuyorum. Sanirim nazar degdirdim kendime. Daha bugun Allah'tan geceleri cok rahat uyuyorum. Kafayi yastiga koyunca uyuyup sabah aciyorum gozumu diyordum ki bu gece sapittim. Surekli bunu yasayanlara Allah kolaylik versin

:KK53:
Belki sadece bu gecelik birşeydir.
Son 4 aydır uyku uyuyamıyorum ben:oha:

Arkadaşlar günaydın, 2 gündür ellerim bariz bir şekilde bayağ şişmiş halde uyanıyorum. Ayaklarımda şiş ama ellerim kadar değil. Bunu havaların sıcaklığına bağlıyorum. Terden ölüyorum çünkü geceleri. Hemen kalktım tansiyonumu ölçtüm 11/6 çıktı. Normalde evde ölçtüğümde hep 10/5 , 10/6 çıkardı. Biraz artma var ama tehlikeli boyut değil sanırım. Şiş'i görünce hemen aklıma gebelik zehirlenmesi durumu geliyor. Sadece sıcaktır, önemli birşey değildir değil mi kızlar???

Arkadaşlar günaydın, 2 gündür ellerim bariz bir şekilde bayağ şişmiş halde uyanıyorum. Ayaklarımda şiş ama ellerim kadar değil. Bunu havaların sıcaklığına bağlıyorum. Terden ölüyorum çünkü geceleri. Hemen kalktım tansiyonumu ölçtüm 11/6 çıktı. Normalde evde ölçtüğümde hep 10/5 , 10/6 çıkardı. Biraz artma var ama tehlikeli boyut değil sanırım. Şiş'i görünce hemen aklıma gebelik zehirlenmesi durumu geliyor. Sadece sıcaktır, önemli birşey değildir değil mi kızlar???
11 / 6 normal cnm 14/9 biraz yüksek birde üstü tehlikeli bence endişelenme benimde şişiyor çok sıcak son aylar olan şey yani yine arada ölç tansiyonunu ama korkulacak bişey yok..bende sabaha kadar uyuyamadım sıcaktan tam daldım güzel oğluş uyandı 7.30 da sıcak şişlik Uykusuzluk perişan hissediyorum allah yardımcımız olsun

Benim de sadece ellerim şiş.. Uyusukluk var sabah kalktigimda... Buz koy canim.

günaydın canım. aynı şekilde son zamanlarda inanılmaz ödem topluyorum. benim ayaklarım da davul gibi şişiyor. sürekli kontrol ediyorum tansiyonumu. bende feci baş ağrısı oluyor bu aralar. bu ve bulanık görme de gebelik zehirlenmesi belirtisiymiş. ama tansiyonum normal diye rahatladım ben de. değerlerin bildiğim kadarıyla normal canım. tabi sen sık sık kontrol etmeye devam et. sürekli bir artış yaşanıyormuş preekleampside sanırım.

Slm kizlar affiniza siginarak size birsey soracam tahret ederken vajinamin ic bolgesinde badencik gibi birsey var anlam veremedim organlarim mi sarkiyor nedir ya bide bnm bebek cok asagida kasigimdan biraz daha asagida hereketleri orda hareket ettigindede canim aciyo varmi boyle birsey yasiyan sali doktor randevum var oyle cok rahatsizligim da yok sezeryana alacaklar diye odum kopuyo

Esime kalsa 1 aydir annesi bizde olacak. Zar zor ikna ettim. Rahate demiyorum yanlarinda yatip uzanamiyorum diyorum anlamiyor. Yat sen diyor. Bide onlara hizmetlenmesi yok mu daha cok canim sikiliyor. En sonunda dedim son kontrolden sonra annem gelecek yanima seninkinin gelmesine gerek yok zaten 10dk mesafedeler. Arasak hastneye gidiyoruz diye biz evden cikana kadar kapida biterler
İyi yapmışsın canım. Şu son zamanlarımızda bir de bunun stresini yaşamayalım.

Back
X