• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yaaa kizlar cok afedersiniz bende basur oldu napicam ben yaaaa
kabizliklik gibi sorunumda yok ama hayatimda ilk defa basur ve kanamam oldu once dogum falan basladi sandim sonra aci gercekle yuzlestim(yaaa cok acik yazdim ozur diliyorum)
Dr.a gitmeden cozumi yok mu bunun yaaaa :KK43:
canım ben 6 yıl önce ameliyatını bile oldum. ve hamilelik te illa tekrarlar dedim ama olmadı. akşam yatmadan üç tane kuru kayısı ılık suya koy. sabah kayısıları ye suyunu iç. gün içinde de kuru inciri natural zeytinyağına banıp Yee. artı günde iki üç defa ılık suya otur. artı krem kullan. ben hiç olmadım. ki Dr um ameliyat olduktan sonra özellikle tekrarlanabilir dedi. ama bunları yaptım dene istersen .sağlıkla kal

Benim bu vampir kesin manyak:KK12:
Hedefi karnımı parçalayıp çıkmak anladım:sinirli:
Ufacık yerde bu denli hareket etmeyi nasıl beceriyor anlamıyorum. 36 haftalık oldu hala halay başı bizimki :halay:
1 saattir aklını kaçırmış gibi tepiniyor. :oha:
Doğduğunda da bu kadar hareketli olurlar mı?:spor:
:KK70:Bunlarin bize hic acimasi yok canim, gelsinler acisini cikaralim artik, hapur hupur goturucem kollari bacaklari :kk77:. Sen 36. Hafta dedin ya ben birden aydinlanma yasadim, haftalari takip edemiyorum artik gercekten sona gelmisiz haberim yok. Senin dogum tarihi belli miydi, 38. Haftada mi olcak? Oyleyse 2 haftacik mi kaldi yani:rolleyes:? Beni heyecan basti simdi :KK35:

:KK70:Bunlarin bize hic acimasi yok canim, gelsinler acisini cikaralim artik, hapur hupur goturucem kollari bacaklari :kk77:. Sen 36. Hafta dedin ya ben birden aydinlanma yasadim, haftalari takip edemiyorum artik gercekten sona gelmisiz haberim yok. Senin dogum tarihi belli miydi, 38. Haftada mi olcak? Oyleyse 2 haftacik mi kaldi yani:rolleyes:? Beni heyecan basti simdi :KK35:

Kalktım bişiler atıştırıyorum hala halayda benimki :D
Hafta olarak sakin pıtpıtları olması lazımken bu elinde mendil oynuyor:halay:
Benim baya geç alınacak:anneadayı: direnebildiğim kadar direneyim dedim :KK45:
39+4 e denk gelecekti yanlış hesaplamadıysam. 30 ağustos olacak eğer vampir acele etmezse:KK53:
O değilde cidden az kaldı:skandal:

Uykusuz geceler, habire wcye kalkmalar, kalkarken yere dusecek olmalar, davul gibi ayaklarin ustunde dengede durmaya calismalar... ay bi de son ayi bekleyen asermelerim yok mu kafayi yicem :kızgın:. Ama hepsini ozleyecegiz bi gun, iskencenin en guzel hali:anneadayı:.
Bu arada bebek bakim videolarindan gordugum bir sey paylasayim erkek bebis anneleri icin: alt temizliginde kazalari onlemek icin onceden kagit havludan hazirladigimiz hunileri kullaniyoruz. Bir yaprak kagit havluyi ikiye katladiktan sonra huni- kulah seklini verip kenarini bantla tutturuyoruz.
bunun disinda pisik kremi yerine asiditesi gitsin diye onceden benmari usulu isitilip beklemis saf zeytinyagini oneriyorlar, deneyecegiz bakalim.
kizlar bi de ben simdiden ek gidaya gecis yaptim:KK70:, nette hep o sayfalarda gruplarda dolaniyorum, hangi ayda ne yedirilir, nasil verilir vs vs. Daha ogrencek de cok sey varmis. O gunlerde gelecek mi ya, tombik agzini yuzunu yogurda bulanmis halde goreyim mesela, ah ah, cok sabirsizim cok:rolleyes:

Merhaba teyzeleeerr aylarca annemi tekmelediğim ponçiklerim burda iştee :KK46::KK46::KK46::halay:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 170
Kalktım bişiler atıştırıyorum hala halayda benimki :KK70:
Hafta olarak sakin pıtpıtları olması lazımken bu elinde mendil oynuyor:halay:
Benim baya geç alınacak:anneadayı: direnebildiğim kadar direneyim dedim :KK45:
39+4 e denk gelecekti yanlış hesaplamadıysam. 30 ağustos olacak eğer vampir acele etmezse:KK53:
O değilde cidden az kaldı:skandal:
Canim ozele mi gidiyorsun bilmiyorum ama bizim burda bazi ozel hastaneler resmi tatile denk geldiginde fark aliyorlarmis dogum parasinda. Sende 30 agustos diyorsun ya. Oyle birsey gelmesin basina sor istersen

Sabah sabah aglattin beni, ne guzel anne olmussun belli ki, cok mutluyum sizin icin, ve cok tesekkur ederim bizi daha da sabirsizlandirdigin icin. Her sey gonlunce olsun canim:KK36:

masallah size yaaa.. oyle tatli anlatiyosun ki burnuma yeni bebis kokusu geldi bir an :))

tabi ki besler buyutursun annesi, ona en iyi kim bakar ki? :nazar:

bu arada alt degistirirken pipinin ustune bi bez kapatiyorduk biz oglumda. o bir de 21 gunluk sunnet oldugu icin hedefi hic sasirmiyordu saolsun :) opuyorum ikinizi de cok coookk

Masallah ikinizede ne guzel hemen toparladiniz kendinizi
annesi misss gibi bakar buyutur kucuk adamini
darisi bizim basimiza insallah

Ayyyy canim ya senin adina çok sevindim. Cok heyecanli. Tabiki besler büyütürsün. Mutluluğunuz daim olsun canim:anne::anne:

Maşallah ikinize de canım:nazar::KK200: nasıl heveslendirdin yüzümü güldürdün :KK200:
hepinize gönülden teşekkürler canlar öyle iyi geliyo ki yorumlarınız gözlerim doluyo okurken çok desteksiniz hepiniz seviliyosunuz çook:)))

Yaaaa nasıl güzellll, nasıl tatlı bir paylaşım bu:KK200::KK200::KK200: içim böyle kalplerle dolduuuuu:KK46::KK46::KK46:Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz canım, inşallah sağlıkla kavuşalım biz de. Kilo alımı başladı mı bebişin, göbek bağı düştü mü, ilk bıcı bıcısını oldu mu, çok merak ediyorum :KK200::anne:öpüyoruz sizleri:nazar:
İnşallahh canınmm:) evet göbek düştü misler gibi yıkandı da hastaneden -100 grla taburcu olmuştuk çok normalmiş 3 gün önce başlamamıştı daha kilo alımı bakalım bi dahaki kontrolde başlar inş:)

Arkadaslar..su dogum cantasinin icinde ne olacak biri yazabilir mi:KK43:((benim sadece gecelik terlik havlu bebek icin hastane cikisi 3 takim kiyafetimiz var.baska ne alayim? Gec kaldim gibi:KK43:((
Depend çamaşır şampuan diş macunu aklına gelenler:)

Benim bu vampir kesin manyak:KK12:
Hedefi karnımı parçalayıp çıkmak anladım:sinirli:
Ufacık yerde bu denli hareket etmeyi nasıl beceriyor anlamıyorum. 36 haftalık oldu hala halay başı bizimki :halay:
1 saattir aklını kaçırmış gibi tepiniyor. :oha:
Doğduğunda da bu kadar hareketli olurlar mı?:spor:
doğduğunda yaptığı hareketleri aklın almayacak Can'ım seninki de bizimki gibi olacak anlaşılan asla eli kolu durmuyo :D

Ayy canim masallah yaaaa. Ne buyuk mutluluktur o minnak ayaklari opup koklamak. Allah bizlere de nasip etsin insallah :dua:
ayy inşallah canım sağ salim gelsin bütün miniklerimiz:)

Hemoroidle basi belada olan sevgili arkadaslarim. Kabizsaniz doktorunuzdan duphalac isteyin mutlaka. Incir kayisi vs etki eder ama cok kisa surede cozmek gerekiyor ilk hamileligimde cekmedigim kalmadi simdi cok dikkatli gitmeye calisiyorum. Normal doguramama sebebim oldu kendisi saolsun.

Kullanilabilecek krem ve fitiller var mutlaka soyleyin doktorunuza. Hemen genel cerraha yonlendirmiyorlar korkmayin. Ilik oturma banyosu en etkin cozum ama doktorun onermesi lazim rahim agzini yumusatma riski var.

Pamukla kanraron yagi koyabilirsiniz ustune kuculmesine yardimci olur. Ve mutlaka icerde kalmasini saglayin. Disarida kaldikca makat buzulup daha cok sismesine sebep olacaktir. Acisiz agrisiz gunler dilerim :(

Hemoroidle basi belada olan sevgili arkadaslarim. Kabizsaniz doktorunuzdan duphalac isteyin mutlaka. Incir kayisi vs etki eder ama cok kisa surede cozmek gerekiyor ilk hamileligimde cekmedigim kalmadi simdi cok dikkatli gitmeye calisiyorum. Normal doguramama sebebim oldu kendisi saolsun.

Kullanilabilecek krem ve fitiller var mutlaka soyleyin doktorunuza. Hemen genel cerraha yonlendirmiyorlar korkmayin. Ilik oturma banyosu en etkin cozum ama doktorun onermesi lazim rahim agzini yumusatma riski var.

Pamukla kanraron yagi koyabilirsiniz ustune kuculmesine yardimci olur. Ve mutlaka icerde kalmasini saglayin. Disarida kaldikca makat buzulup daha cok sismesine sebep olacaktir. Acisiz agrisiz gunler dilerim :KK43:
Canım çok saol anca çeken anlar.tavsiyelerine uyucam dupalaca başlıcam bende çünkü ilerledi benim kayısı falan hak getire.sıcak suya oturmayı çok söylüyolar ama. Bence hamileler için deil.ona cesaret edemedim.kantaron yağına yeni başladım.allahtan dışarıda kalmıyo ama yine çıkıyo

Merhaba hamiş anneler, bizde dün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumunaldım 32+0 daydım. 2 kg olmuş yavruşum boyu da 44 cm herşeyi tam haftasında görünüyor ama karnında kist göründü bu hafta ilk defa doktor östrojen hormununun annede çok salgılanmasından dolayı kız bebeklerinde olabileceğini kafamıza takacağımız birşey olmadığını söyledi tabi ne kadar da olsa moralimiz bozuldu, kendisi 4 boyutlu usg ile bakıyor ama yine de prof e yönlendirdi, genelde bu kistler fizyolojik kist oluyormuş doğuma kadar bile kendiliğinden eriyormuş ama erimezsede doğumdan sonra küçük bir operayonla alınıyormuş, inşallah doğmadan erir kızlar:dua::dua:
İnş inş erir güzelim. Bozma moralini, güzel kızın sağlıkla gelicek inş. Bizde 32'de aynı ölçülerdeydik sizinle. Yarın bizim 34 hafta oluyor ve kontrolumuz var. Bakalım benim tombul kızım ne alemde.

Back
X