- 28 Ocak 2016
- 32
- 95
- 3
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah, duacıyım ben de atama bekleyenlere.sağol canım inşallah, ben de nasibiyle gelse de atansam keşke diyorum bakalım..
Hahaha hayatta benden acelecileri görünce çok mutlu oluyorum:) demek ek gıda konularındasın:)Uykusuz geceler, habire wcye kalkmalar, kalkarken yere dusecek olmalar, davul gibi ayaklarin ustunde dengede durmaya calismalar... ay bi de son ayi bekleyen asermelerim yok mu kafayi yicem. Ama hepsini ozleyecegiz bi gun, iskencenin en guzel hali
.
Bu arada bebek bakim videolarindan gordugum bir sey paylasayim erkek bebis anneleri icin: alt temizliginde kazalari onlemek icin onceden kagit havludan hazirladigimiz hunileri kullaniyoruz. Bir yaprak kagit havluyi ikiye katladiktan sonra huni- kulah seklini verip kenarini bantla tutturuyoruz.
bunun disinda pisik kremi yerine asiditesi gitsin diye onceden benmari usulu isitilip beklemis saf zeytinyagini oneriyorlar, deneyecegiz bakalim.
kizlar bi de ben simdiden ek gidaya gecis yaptim, nette hep o sayfalarda gruplarda dolaniyorum, hangi ayda ne yedirilir, nasil verilir vs vs. Daha ogrencek de cok sey varmis. O gunlerde gelecek mi ya, tombik agzini yuzunu yogurda bulanmis halde goreyim mesela, ah ah, cok sabirsizim cok
![]()
Ayyy ne tatlı bir poaça bu, kahvaltıya yenir ki bu bal kaymak niyetine:)maşallah canımm, ne mutlu sana.Merhaba teyzeleeerr aylarca annemi tekmelediğim ponçiklerim burda iştee![]()
Maşallah canım, zaten ilk zamanlar ödemi atıyormuş bebişler, kilo kaybı normalmiş, bundan sonra alır artık annesi, öpüyoruz, sizi seviyoruz:)hepinize gönülden teşekkürler canlar öyle iyi geliyo ki yorumlarınız gözlerim doluyo okurken çok desteksiniz hepiniz seviliyosunuz çook:)))
İnşallahh canınmm:) evet göbek düştü misler gibi yıkandı da hastaneden -100 grla taburcu olmuştuk çok normalmiş 3 gün önce başlamamıştı daha kilo alımı bakalım bi dahaki kontrolde başlar inş:)
Depend çamaşır şampuan diş macunu aklına gelenler:)
doğduğunda yaptığı hareketleri aklın almayacak Can'ım seninki de bizimki gibi olacak anlaşılan asla eli kolu durmuyo
ayy inşallah canım sağ salim gelsin bütün miniklerimiz:)
Biz de sizi çoook seviyoruzMaşallah canım, zaten ilk zamanlar ödemi atıyormuş bebişler, kilo kaybı normalmiş, bundan sonra alır artık annesi, öpüyoruz, sizi seviyoruz:)
Öyle canım ben de bakıp bakıp şükrediyorum:)
Ben doktora sordum onu canim oyle bir sey yokmus. İkisi cok farkli seyler dedi.fatihpepe umarım geçer çünkü ilerlerse normal doğum zor olabilir diye biliyorum. çok geçmiş olsun tekrardan
sıcakta erimeden nasıl muhafaza ettin cnm ben cesaret edemiyorum çikolata işineKızlar bu arada hacışeriften alışveriş yapmak isteyenler varsa ben çok memnun kaldım çok güzel çikolataların tadı bilginize![]()
Benim bu vampir kesin manyak
Hedefi karnımı parçalayıp çıkmak anladım
Ufacık yerde bu denli hareket etmeyi nasıl beceriyor anlamıyorum. 36 haftalık oldu hala halay başı bizimki
1 saattir aklını kaçırmış gibi tepiniyor.
Doğduğunda da bu kadar hareketli olurlar mı?![]()
Canım çok saol anca çeken anlar.tavsiyelerine uyucam dupalaca başlıcam bende çünkü ilerledi benim kayısı falan hak getire.sıcak suya oturmayı çok söylüyolar ama. Bence hamileler için deil.ona cesaret edemedim.kantaron yağına yeni başladım.allahtan dışarıda kalmıyo ama yine çıkıyo
Sparişi gece 11 de vermiştim Sonraki gün sabah 10 da elimdeydi ambalajda buz vardı 3-4 gün öyle kalsa bile bişey olmazdı Walla sepserindisıcakta erimeden nasıl muhafaza ettin cnm ben cesaret edemiyorum çikolata işine
Canim bende açık yazcam ama inşallah sana da çözüm olur. Benim hamilelikten önce arkamda catlagim vardi kabiz olmamla bu catlak kanamaya basliyordu hamilelikte tekrarladi lavaboya girmeye korkar oldum kanama ve agri yuzunden . ben çözümü şöyle buldum hergun sabah kalktigimda aç karna aktardan aldigim uc yada dört tane siyah kuru kayisi yiyorum bir bardakta ılık su içiyorum inan iki dakikaya kalmadan etkisini gösteriyor çok rahat lavaboya çıkabiliyorum tabi zamani şu ara yaş incir de etkili oluyor aç karna ben çözümü böyle buldum şuan çok rahatim çok şükür inşallah sana da faydasi olur canim. Çok geçmiş olsunYaaa kizlar cok afedersiniz bende basur oldu napicam ben yaaaa
kabizliklik gibi sorunumda yok ama hayatimda ilk defa basur ve kanamam oldu once dogum falan basladi sandim sonra aci gercekle yuzlestim(yaaa cok acik yazdim ozur diliyorum)
Dr.a gitmeden cozumi yok mu bunun yaaaa![]()
Oy bu çok güzel bişeymiş.bunu alıyım ben zaten kabızlık hep sorun benim için.iyiki bu hamileliğinde yok.bu sefer çektirmemiş sana çok şükür.tekrar saol cnm benim yaaa grubumuzun eli kolusun vallacanim ben 4 gun hastanede yattim ilk gebeligimde hemoroid nedeniyle 31. haftamda. hastanede 2 saate bir 10 dakika seklinde kontrollu olarak batikonlu oturma banyosu yaptilar. kesinlikle 38. haftayi gormemi saglayan uygulama oydu bence.
hastanede kalin kartondan klozet kapagina tam oturan tek kullanimlik kaplar vardi. ona sicak su ve batikon doldurup geriye kaykilark oturtuyolardi 10 dakika. oyle olunca sadece popo kismi suya batiyor ve vajinayla ilgili bir sorun olmuyor cok sukur. hatta 2 sene once kardesim hamileyken hemoroid baslangici olunca o kaplari arastirmistim da baya yaratici seyler cikmis o zamandan bu zamana :) http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-917-hemoroid-kuveti-oturma-banyosu-228915259
cok sukur bu hamileligimde henuz bir sorun yasamadim. kaldi 20 gun doguma insallah da birsey yasamam. cok cok gecmis olsun sizlere de..