• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın göbüşler.
ailesi yanında olanlar onlardan, uzakta olanlar yalnızlıktan şikayetçi. bence yanınızdakinin kıymetini bilin. kayınpederimi 2 yıl önce ani bir şekilde kaybettik. eşimin babasının eksikliğini nasıl hissettiğini gördükçe ailenin kıymetini daha iyi anladım. annemlerde kalıyorum işime yakın olduğu için. yemeğimi annem hazırlıyor protein , karbonhidrat, yağ hesabı yapıyor çok özeniyor. :KK48: babam ve annemle akşamları yürüyüşe çıkıyoruz. işine göre akşamları eşimde geliyor. yürüyüş sonrası balkon sefası yapıyoruz. bizim ufaklıkta olaya dahil oluyor karnımda şova başlıyor herkes onu izliyor. en çok kim elini koyduğunda tekme attı diye rekabet var ortam bazen çok geriliyor. :KK4: bende ailesiyle hiç iyi anlaşamayan bir gençtim ama şimdi kıymetlerini anladım. ben iyi davranınca annemle babamın içinden birer melek çıktı sanki. herkese tavsiye ederim. allah yokluklarıyla sınamasın hiçbirimizi:dua:

Uykusuz geceler, habire wcye kalkmalar, kalkarken yere dusecek olmalar, davul gibi ayaklarin ustunde dengede durmaya calismalar... ay bi de son ayi bekleyen asermelerim yok mu kafayi yicem :kızgın:. Ama hepsini ozleyecegiz bi gun, iskencenin en guzel hali:anneadayı:.
Bu arada bebek bakim videolarindan gordugum bir sey paylasayim erkek bebis anneleri icin: alt temizliginde kazalari onlemek icin onceden kagit havludan hazirladigimiz hunileri kullaniyoruz. Bir yaprak kagit havluyi ikiye katladiktan sonra huni- kulah seklini verip kenarini bantla tutturuyoruz.
bunun disinda pisik kremi yerine asiditesi gitsin diye onceden benmari usulu isitilip beklemis saf zeytinyagini oneriyorlar, deneyecegiz bakalim.
kizlar bi de ben simdiden ek gidaya gecis yaptim:KK70:, nette hep o sayfalarda gruplarda dolaniyorum, hangi ayda ne yedirilir, nasil verilir vs vs. Daha ogrencek de cok sey varmis. O gunlerde gelecek mi ya, tombik agzini yuzunu yogurda bulanmis halde goreyim mesela, ah ah, cok sabirsizim cok:rolleyes:
Hahaha hayatta benden acelecileri görünce çok mutlu oluyorum:) demek ek gıda konularındasın:)

hepinize gönülden teşekkürler canlar öyle iyi geliyo ki yorumlarınız gözlerim doluyo okurken çok desteksiniz hepiniz seviliyosunuz çook:)))

İnşallahh canınmm:) evet göbek düştü misler gibi yıkandı da hastaneden -100 grla taburcu olmuştuk çok normalmiş 3 gün önce başlamamıştı daha kilo alımı bakalım bi dahaki kontrolde başlar inş:)

Depend çamaşır şampuan diş macunu aklına gelenler:)

doğduğunda yaptığı hareketleri aklın almayacak Can'ım seninki de bizimki gibi olacak anlaşılan asla eli kolu durmuyo :KK70:

ayy inşallah canım sağ salim gelsin bütün miniklerimiz:)
Maşallah canım, zaten ilk zamanlar ödemi atıyormuş bebişler, kilo kaybı normalmiş, bundan sonra alır artık annesi, öpüyoruz, sizi seviyoruz:)

Benim bu vampir kesin manyak:KK12:
Hedefi karnımı parçalayıp çıkmak anladım:sinirli:
Ufacık yerde bu denli hareket etmeyi nasıl beceriyor anlamıyorum. 36 haftalık oldu hala halay başı bizimki :halay:
1 saattir aklını kaçırmış gibi tepiniyor. :oha:
Doğduğunda da bu kadar hareketli olurlar mı?:spor:

Al benden de o kadar gece uyutmadi dedim herhalde karnim yarilacak. Yogurt yemeyi unutmusum dun gece uyuyamayinca yiyip yattim yarim saat sonra sakinledi acaba yogurttan mi yoksa yoruldu mu artik bilmiyorum:halay:

sinemnur sinemnur canım benden 35 te aldılar. bende nolduğunu bilmiyordum. sonradan araştırdım. 37 ye kadar alınıp bakılabiliyormuş. açıkçası önce haberim olmadığım için çok kızdım. vajinadan aldıktan sonra ben ikinci çubuğuda ordan alacak sandım birden arkadan alınca hastaneyi inlettim. netten bakabilirsin burada zorunluymuş. bence yaptırılması iyi bi fikir olabilir. sağlıkla kal

Canım çok saol anca çeken anlar.tavsiyelerine uyucam dupalaca başlıcam bende çünkü ilerledi benim kayısı falan hak getire.sıcak suya oturmayı çok söylüyolar ama. Bence hamileler için deil.ona cesaret edemedim.kantaron yağına yeni başladım.allahtan dışarıda kalmıyo ama yine çıkıyo

canim ben 4 gun hastanede yattim ilk gebeligimde hemoroid nedeniyle 31. haftamda. hastanede 2 saate bir 10 dakika seklinde kontrollu olarak batikonlu oturma banyosu yaptilar. kesinlikle 38. haftayi gormemi saglayan uygulama oydu bence.

hastanede kalin kartondan klozet kapagina tam oturan tek kullanimlik kaplar vardi. ona sicak su ve batikon doldurup geriye kaykilark oturtuyolardi 10 dakika. oyle olunca sadece popo kismi suya batiyor ve vajinayla ilgili bir sorun olmuyor cok sukur. hatta 2 sene once kardesim hamileyken hemoroid baslangici olunca o kaplari arastirmistim da baya yaratici seyler cikmis o zamandan bu zamana :) http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-917-hemoroid-kuveti-oturma-banyosu-228915259

cok sukur bu hamileligimde henuz bir sorun yasamadim. kaldi 20 gun doguma insallah da birsey yasamam. cok cok gecmis olsun sizlere de..

sıcakta erimeden nasıl muhafaza ettin cnm ben cesaret edemiyorum çikolata işine
Sparişi gece 11 de vermiştim Sonraki gün sabah 10 da elimdeydi ambalajda buz vardı 3-4 gün öyle kalsa bile bişey olmazdı Walla sepserindi
Misafir olmayınca dolapta duruyo canım biri gelince çıkarıyorum

Yaaa kizlar cok afedersiniz bende basur oldu napicam ben yaaaa
kabizliklik gibi sorunumda yok ama hayatimda ilk defa basur ve kanamam oldu once dogum falan basladi sandim sonra aci gercekle yuzlestim(yaaa cok acik yazdim ozur diliyorum)
Dr.a gitmeden cozumi yok mu bunun yaaaa :KK43:
Canim bende açık yazcam ama inşallah sana da çözüm olur. Benim hamilelikten önce arkamda catlagim vardi kabiz olmamla bu catlak kanamaya basliyordu hamilelikte tekrarladi lavaboya girmeye korkar oldum kanama ve agri yuzunden . ben çözümü şöyle buldum hergun sabah kalktigimda aç karna aktardan aldigim uc yada dört tane siyah kuru kayisi yiyorum bir bardakta ılık su içiyorum inan iki dakikaya kalmadan etkisini gösteriyor çok rahat lavaboya çıkabiliyorum tabi zamani şu ara yaş incir de etkili oluyor aç karna ben çözümü böyle buldum şuan çok rahatim çok şükür inşallah sana da faydasi olur canim. Çok geçmiş olsun

canim ben 4 gun hastanede yattim ilk gebeligimde hemoroid nedeniyle 31. haftamda. hastanede 2 saate bir 10 dakika seklinde kontrollu olarak batikonlu oturma banyosu yaptilar. kesinlikle 38. haftayi gormemi saglayan uygulama oydu bence.

hastanede kalin kartondan klozet kapagina tam oturan tek kullanimlik kaplar vardi. ona sicak su ve batikon doldurup geriye kaykilark oturtuyolardi 10 dakika. oyle olunca sadece popo kismi suya batiyor ve vajinayla ilgili bir sorun olmuyor cok sukur. hatta 2 sene once kardesim hamileyken hemoroid baslangici olunca o kaplari arastirmistim da baya yaratici seyler cikmis o zamandan bu zamana :) http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-917-hemoroid-kuveti-oturma-banyosu-228915259

cok sukur bu hamileligimde henuz bir sorun yasamadim. kaldi 20 gun doguma insallah da birsey yasamam. cok cok gecmis olsun sizlere de..
Oy bu çok güzel bişeymiş.bunu alıyım ben zaten kabızlık hep sorun benim için.iyiki bu hamileliğinde yok.bu sefer çektirmemiş sana çok şükür.tekrar saol cnm benim yaaa grubumuzun eli kolusun valla:KK200:

Back
X