- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
Amin inşallah canmCanım benim maşallah prensese, boyu kilosu gayet güzellkist için hiç bozma moralini, dua edelim, doğuma kadar geçecektir inşallah, sağlıkla kalın canım.
Teşekkür ederim canım, geçen hafta ilk sancılandığımda girmiştim nstye, o zaman 25-30 civarıydı sancılar, daha sonra girmedim hiç. Kendi doktoruma 30. haftamda gittim, 32. haftada acildeki doktora gittim, kendi doktorum ayda bir çağırıyor, haftaya randevumuz var canım, gün içerisinde ofiste yoruluyorum, ayaklarımı uzatıp bir dinlenemiyorum, bebiş de büyüdü iyice hissediyorum tekmeleri çok keskin, yeri iyice azaldı, muhtemelen bu ağrılar sancılar ondan, acile gittiğimde doktor, hamilelikte de bütün organların yeri değişiyor, böbreklerinizi bulamadım dedibenim oğlan kendine yer açmak için ne varsa fırlatmış içeride, o yüzden bir oram bir buram ağrıyor işte
Öyle canm bu kistler çok daha sıkıntılı yerlerde çıkabiliyor Allah korusun, bennim minnoşumda diğer organlarını etkileyecek bir yerde olmadığı için içim daha rahatCanim gecmis olsun canini skma bak halledilebilir bir sey en azindan ona da sukur. Allah sifasini verir minnosun
Benim ki 3kez dolamis boynuna kordonu
kavga edip küsecek başka zaman mı bulamamışlar ya. ben doğurayım gideyim sonra küsün deseydin. işin zormuş canım benim. zaten vücudumuz gergin bide çevresel faktörler eklendi mi insan daha da mutsuz oluyor. bu dönem nerdeyse kimseyi telde bile aramıyorum canımı sıkacak bişey söylerler diye. sana sabır diliyorum. bi an önce bebişine ve evine kavuşman dileğiyle
Canım hayatta her şey insanlar için, inşallah haklarında hayırlı olan olur, psikolojik olarak kötü etkileniyorsan, bir an evvel kendi düzeninde bulunman daha iyi olmaz mı?
Canım her hafta kontrol verdi bakalım çözecek mi diye bende çok merak ediyorum ve çok endişeliyim korkuyorum birazOyy minik yaramaz :) peki doktor ne dedi bu durumla ilgili?
Canim ailen inanir da milletin agzi torba degil ki buzesin. Akrabalar tanidiklar var bir deG Gul1806sinemnur kalbi olan yok da tansiyonu olan çok söylemeden önce hamileyim falan derim sonra yavaş yavaş. bizim de aklımıza geldi dedik diyecekler 6 yıl çocuk yapmadılar kesin evlatlık tapu gibi karnım burnunda fotolarım var allahtan bebeğin fotolarından sonra hamiş fotolarımı yollarım artık. her ay bu söylesek mi dedik son aya dayandık. bu seferde diyoruz son aya geldik doğsun söyleyelim. bilseler günde on defa ararlar noldu diye. zaten bize yapabilecekleri birşey yok bari sıkıntı etmesinler diye düşündük. ama doğru mu yanlış mı söyledikten sonra göreceğiz
MaşallahO zaman eylül 2016 kızları güzel oğlanlarıda yakışıklı doğacak desene
Aynen benim de öyle crocks terliklerin her deliği çıkardığımda ayağımda gözüküyoEn azından 36,5 numaraymış bide benim gibi 40 numara olup birde ödem eklenseydi, erkek ayağını geç sanırım paletimsi birşey olacaktıdoğumdan sonra ödem atıcı şeyler var kendiliğinden inmezse onları denersin canm her türlü gider o ödemler
İnşallah canım ama o çok sık görülen bişey galiba geçen biyerde denk gelmişti okumuştum öyle bişey hatta acaba bizim doktor bakto mı düzgün dye düşünmüştüm inşallah kendiliğinden erirMerhaba hamiş anneler, bizde dün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumunaldım 32+0 daydım. 2 kg olmuş yavruşum boyu da 44 cm herşeyi tam haftasında görünüyor ama karnında kist göründü bu hafta ilk defa doktor östrojen hormununun annede çok salgılanmasından dolayı kız bebeklerinde olabileceğini kafamıza takacağımız birşey olmadığını söyledi tabi ne kadar da olsa moralimiz bozuldu, kendisi 4 boyutlu usg ile bakıyor ama yine de prof e yönlendirdi, genelde bu kistler fizyolojik kist oluyormuş doğuma kadar bile kendiliğinden eriyormuş ama erimezsede doğumdan sonra küçük bir operayonla alınıyormuş, inşallah doğmadan erir kızlar
canım seninle aynı anda doğumumuz :) denk gelcekmi bakalım ..içini ferah tut doğuma kadar gecer emin ol son dakika golü atayım demiştir minnak korkma senEvet bizi korkutmak istedi galiba, inşallah canm geçer artık kontrollerimiz iki haftaya düştü sık sık gidip kontrol altında tutacağız, bende inanıyorum kendiliğinden geçecek, benim kızım üstesinden gelir
Canım
Canım her hafta kontrol verdi bakalım çözecek mi diye bende çok merak ediyorum ve çok endişeliyim korkuyorum biraz
G Gul1806sinemnur kalbi olan yok da tansiyonu olan çok söylemeden önce hamileyim falan derim sonra yavaş yavaş. bizim de aklımıza geldi dedik diyecekler 6 yıl çocuk yapmadılar kesin evlatlık tapu gibi karnım burnunda fotolarım var allahtan bebeğin fotolarından sonra hamiş fotolarımı yollarım artık. her ay bu söylesek mi dedik son aya dayandık. bu seferde diyoruz son aya geldik doğsun söyleyelim. bilseler günde on defa ararlar noldu diye. zaten bize yapabilecekleri birşey yok bari sıkıntı etmesinler diye düşündük. ama doğru mu yanlış mı söyledikten sonra göreceğiz
umarım ya zor olmazBu kadar dayanabilmene şaşırdım gerçekten ben mümkün değil dayanamazdım bence sıkıntı etmezler çok mutlu olurlardı açıkcasI benim annem olsa uzun bi süre benimle konuşmaz söylemediğim için..bende anneyim oğlum çocuğunun olacağını söylemese bende konuşamazdım çok üzülürdüm diye düşünüyorum..Gerçekten büyük şok ailen için allah yardımcınız olsun inşallah zor bir süreç olmaz.yada torunu gördüler mi Yelkenler fora olur hiç darılmazlar belli de olmaz. . Bizi muhakkak bilgilendir tepkilerinden :) :) çok merak ettim ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?