- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Maşallah canm ne kadar da tatlıArkadaşlar uzun zamandir yazmıyorum ama takipteyim bizim bu sabah randevumuz vardı cumartesi günü nişanım gelmişti rahim ağzı yumuşamış ama sancılarım yok oglusum ilk defa yüzünü gösterdi. Yalnız plasenta aşağıya inmiş kısmen kapatıyormuş rahim ağzını bu zamana kadar yukarıdaydi normal doğuma engel değil şimdilik dedi çatı muayenesi yaptı o da güzel dedi. Bu da benim aylardır yüzünü göstermeyen inatçı oğlum babaya benzetti annemlerben kilo almamisim bu ay hamileliği galiba 12 kilo ile bitireceğim oglusum 2.750 gram olmuş 9 gün sonra da gene kontrolumuz var
kavga edip küsecek başka zaman mı bulamamışlar ya. ben doğurayım gideyim sonra küsün deseydin. işin zormuş canım benim. zaten vücudumuz gergin bide çevresel faktörler eklendi mi insan daha da mutsuz oluyor. bu dönem nerdeyse kimseyi telde bile aramıyorum canımı sıkacak bişey söylerler diye. sana sabır diliyorum. bi an önce bebişine ve evine kavuşman dileğiyleKızlar insanın kendi evi gibisi yok gerçekten. Bende yaşadığım şehirde hastane olayı skntili eşim polis gece çalışıyor diye istanbula ailemin yanına geldim. Ama bin pişmanim burada olmaktan mutsuzum. Annemle babam kavgalı sudan sebeplerden dolayı babam bosanicam diyor ikisi hic konusmuyor babam annemin yaptığı yemeği yemiyor falan o kadar bunaldim ki bu durumdangünler geçsin ve evime gideyim diye bekliyorum
evet canım doğma büyüme samsunluyum ama sekiz senedir başka şehirlerdeyim. afiyet olsun canım düşünmen yeter, teşekkür ederim. bu aralar aşermeye başladım ilginç bir şekilde daha önceden olsa gelirdim annemler orada yaşıyor. bugün sabahın altısında hiç olmayacak bir şey çekti yine canım. ama yarım saat sürmüyor geçiyor hevesimAhh canm yaa benim hamileliğimden beri en çok yediğim şeyler, ikiside gönderilecek şeyler değil ki göndereyimaslen samsunlu musun sen?
biz iyiyiz canım siz de iyisinizdir umarım. herkes çok erken demişti etrafımda annemler filan ama erkenden hazırlıkları bitirmeseydim şu anda hiç yapamazdım, hem çok sıcak, hem ayakta iki dakka duramıyorum artık. çok çok kolay gelsin canım sana da. yavaş yavaş yap işlerini, fazla kendini yorma bu aralar vücut hemen pes ediyor. dün süpürme, silme, toz alma yetmedi bi de halı sildim dayanamayıp sonra eşimle pazara gittik filan ama gece artık ağlayacaktım ağrıdan. eşim de hep kızıyor onu dinlemiyorum diye. ama napayım insan rahat da edemiyor kendi yapmayınca bu işleri, içime sinmiyor. insanları da takmamaya çalış, ben normalde yaşamadığım sinir bozucu olaylar yaşadım hep hamileliğimizi bulurlar zaten, ama salladım gitti. hiçbir şey bebişimin huzurundan önemli diil dedimKızlarr günaydııınn.. Umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir ben herşeyi son ana bıraktıgım için şimdi izmir sıcagında ugrasıyorum eksikleri tamamlamak için. Herkes uzerime geliyormus gibi hissdiyorum telefonda bagırıp çagırıyorum strestendir diyip kendimi avutuyorum.. Agrılat sancılar akşamları tam gaz devam.yarın kontrolmuz var.
Yaaaa nasıl güzellll, nasıl tatlı bir paylaşım buGece nöbetinden selamlar canlar
Ben yine süt sağıyorum:)sinemnur
Sütümü enjektörle veriyorum Canım
Memeyi emiyo ama çok minik olduğu için yoruluyo hemen o yüzden takviye ediyorum sağarak
Ay kızlar annelik mükemmel bi duygu bugün bi an şu cümleyi kurarken buldum kendimi iyiki erken gelmiş miniğim ben onu besler büyütürüm :) önceden anne olanlar anılıyorlardır beni ama ilk defa olacaklar hazır olun mükemmel şeyler bekliyo sizleri
*az önce altını değiştirirken üstüme çişini yaptı allahım yarabbim küçük adamım o benim
Canım doğru mu anladım, hamile olduğunu kimse bilmiyor mu? Ayy ben şişer patlar söylerdim, tebrik ediyorum seni, nasıl bekledin bunca zaman, keşke ben de öyle yapsaymışım ama mümkün değildiCanim ben yurt dışında olunca kimse gelemez yanıma ailemde stres yapmasin diye kimseye soylemedim. Şuan ailemden dostlarim dahil kimse bilmiyor. Ariyorlar havadan sudan hep. Diger türlü hem ben hem onlar strese girer diye soylemedim. Ama dogduktan sonra tepkileri nasil olacak bilemiyorum. Kardeslerim ve annemin özellikle . Iki durumda zor yani anlayacağın
maşallah canım, kilosu boyu tam kararında gerçekten. kist için çok geçmiş olsun canım ama doktorunun dediği gibi olacaktır diye inanıyorum ben de, içini ferah tut, kaybolup gider en yakın zamanda inşallah. bu gibi durumlarda doktorların tahmini tutuyor tanık olduğum kadarıyla. bizimkinde de erkek bebeklerde daha sık görülen böbrek pelvis büyümesi vardı, şimdi azalmaya başlamış. doktorun tahmini doğru çıktı. inanıyorum ben güzel kızına, geçecektir yakın zamanda, son son biraz korkutayım annemi demiştir yayamazMerhaba hamiş anneler, bizde dün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumunaldım 32+0 daydım. 2 kg olmuş yavruşum boyu da 44 cm herşeyi tam haftasında görünüyor ama karnında kist göründü bu hafta ilk defa doktor östrojen hormununun annede çok salgılanmasından dolayı kız bebeklerinde olabileceğini kafamıza takacağımız birşey olmadığını söyledi tabi ne kadar da olsa moralimiz bozuldu, kendisi 4 boyutlu usg ile bakıyor ama yine de prof e yönlendirdi, genelde bu kistler fizyolojik kist oluyormuş doğuma kadar bile kendiliğinden eriyormuş ama erimezsede doğumdan sonra küçük bir operayonla alınıyormuş, inşallah doğmadan erir kızlar
15. haftadan itibaren hiç şaşmadı senkronizasyonumuz seninle canımCanim yaaaaa başından beri ayni durumdayiz. Doğrusunu söylemek gerekirse benim ilk gebeligim düşük olunca buda hep boyle ağrılı olunca içimden hep korkuyordum. Bu aylari göreceğim hic aklima gelmezdi. Artik yüz ifadem agridan degisince ya da oflayinca eşimin sorusu ağrın mi var degilde. Bu agri farkli bir ağri mi ? O kadar alistik yani. Bende kacgundur yürüyüş yapamıyorum cok zorlanıyorum. Normalde en az yarim saat bir saat yürüyordum. Simdi yürüyerek bi yere gidilecekse yol uzeri dinlenecegim yerleri gözden geçiriyorum . Az kaldi canim saglikla mutlu kal
Teşekkür ederim canım, geçen hafta ilk sancılandığımda girmiştim nstye, o zaman 25-30 civarıydı sancılar, daha sonra girmedim hiç. Kendi doktoruma 30. haftamda gittim, 32. haftada acildeki doktora gittim, kendi doktorum ayda bir çağırıyor, haftaya randevumuz var canım, gün içerisinde ofiste yoruluyorum, ayaklarımı uzatıp bir dinlenemiyorum, bebiş de büyüdü iyice hissediyorum tekmeleri çok keskin, yeri iyice azaldı, muhtemelen bu ağrılar sancılar ondan, acile gittiğimde doktor, hamilelikte de bütün organların yeri değişiyor, böbreklerinizi bulamadım dedicanım benim yaa dr ne diyo bu kadar sancılar normal mi sen nst ye giriyo musun yazmış mıydn hatrlayamadm
Evet bizi korkutmak istedi galiba, inşallah canm geçer artık kontrollerimiz iki haftaya düştü sık sık gidip kontrol altında tutacağız, bende inanıyorum kendiliğinden geçecek, benim kızım üstesinden gelirmaşallah canım, kilosu boyu tam kararında gerçekten. kist için çok geçmiş olsun canım ama doktorunun dediği gibi olacaktır diye inanıyorum ben de, içini ferah tut, kaybolup gider en yakın zamanda inşallah. bu gibi durumlarda doktorların tahmini tutuyor tanık olduğum kadarıyla. bizimkinde de erkek bebeklerde daha sık görülen böbrek pelvis büyümesi vardı, şimdi azalmaya başlamış. doktorun tahmini doğru çıktı. inanıyorum ben güzel kızına, geçecektir yakın zamanda, son son biraz korkutayım annemi demiştir yayamaz
Canım sakın bozma moralini, bazen olabiliyor böyle durumlar, sen hamilesin, annen de kızkardeşin de anlayacak, hak verecektir duruma. Sonuçta sen empati kurup, kendini düşünmeyip, karşı tarafın iyiliği için bir şey söylemişsin. Kaldı ki bu dönemde ilk düşünmen gereken kişi kendinsin. İkisi de kanın canın böyle bir durumda kimse takılmaz olaya, sıkma canını.Az önce talihsiz bir şey oldu. Bir anda gönderdim herkesi evden. Annemle kardeşim kalıyorlardı, her şey aniden üstüme geldi evinize gidin dedim. Düzenlerini bozuyorlar ben yalnızım diye. Allah korusun engelliymişim gibi davranıyorlar. Babam evden arıyor ne zaman geliyorsunuz, biriniz gelsin yalnız kalamıyorum diyor. bir yandan benle ilgilenip diğer yandan ona yetişmeye çalışıyorlar. Evimde rahat değiller her hallerinden belli. Kimse benim için düzen değişmek zorunda değil. Her işimi görüyorum şükürler olsun.. Topladılar valizlerini gittiler, ben evimden kovmuş sayıldım. Sinirlerim çok bozuk...Eşim öğrenirse sıkıntı olacak ne söyleyeceğim bilmiyorum. Galiba idare edeceğim, yalnız kalıp yanımdalar diyeceğim. Başıma gelecekleri biliyordum kâle almıyordum. Keşke yanımda olsaydı bunların hiçbirini yaşamak zorunda kalmayacaktım.
evet canım kimse bilmiyor. ne aile ne kardeş ne dostlarım. bende normalde illa söylerim. özellikle kardeşlerime ama rekor kırdım. artık patlıcam ama emin olabilirsin.onlara sıkıntı olmak istemedim uzaktayım diye annem çok sıkıntı yapar kendine. şansıma etrafımda akrabam da yok. bide 5 buçuk yıl evli olup hiç çocuk düşünmeyince bizden umudu kestiler hepsi şoka girecekCanım doğru mu anladım, hamile olduğunu kimse bilmiyor mu? Ayy ben şişer patlar söylerdim, tebrik ediyorum seni, nasıl bekledin bunca zaman, keşke ben de öyle yapsaymışım ama mümkün değildi
Canım hayatta her şey insanlar için, inşallah haklarında hayırlı olan olur, psikolojik olarak kötü etkileniyorsan, bir an evvel kendi düzeninde bulunman daha iyi olmaz mı?Kızlar insanın kendi evi gibisi yok gerçekten. Bende yaşadığım şehirde hastane olayı skntili eşim polis gece çalışıyor diye istanbula ailemin yanına geldim. Ama bin pişmanim burada olmaktan mutsuzum. Annemle babam kavgalı sudan sebeplerden dolayı babam bosanicam diyor ikisi hic konusmuyor babam annemin yaptığı yemeği yemiyor falan o kadar bunaldim ki bu durumdangünler geçsin ve evime gideyim diye bekliyorum
Benim de aşereceğim tuttu ve bulamadık ne markette, ne pazarda ne manavda, öyle çok şiddetli de değil ama canım istiyor yanii, internetten baktım olmaz miktarına olmaz para istiyorlar, sağlamca elime geleceğine güvensem alacağız ama gelecek şey de değilevet canım doğma büyüme samsunluyum ama sekiz senedir başka şehirlerdeyim. afiyet olsun canım düşünmen yeter, teşekkür ederim. bu aralar aşermeye başladım ilginç bir şekilde daha önceden olsa gelirdim annemler orada yaşıyor. bugün sabahın altısında hiç olmayacak bir şey çekti yine canım. ama yarım saat sürmüyor geçiyor hevesim.
Canım benim maşallah prensese, boyu kilosu gayet güzellMerhaba hamiş anneler, bizde dün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumunaldım 32+0 daydım. 2 kg olmuş yavruşum boyu da 44 cm herşeyi tam haftasında görünüyor ama karnında kist göründü bu hafta ilk defa doktor östrojen hormununun annede çok salgılanmasından dolayı kız bebeklerinde olabileceğini kafamıza takacağımız birşey olmadığını söyledi tabi ne kadar da olsa moralimiz bozuldu, kendisi 4 boyutlu usg ile bakıyor ama yine de prof e yönlendirdi, genelde bu kistler fizyolojik kist oluyormuş doğuma kadar bile kendiliğinden eriyormuş ama erimezsede doğumdan sonra küçük bir operayonla alınıyormuş, inşallah doğmadan erir kızlar
Merhaba hamiş anneler, bizde dün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumunaldım 32+0 daydım. 2 kg olmuş yavruşum boyu da 44 cm herşeyi tam haftasında görünüyor ama karnında kist göründü bu hafta ilk defa doktor östrojen hormununun annede çok salgılanmasından dolayı kız bebeklerinde olabileceğini kafamıza takacağımız birşey olmadığını söyledi tabi ne kadar da olsa moralimiz bozuldu, kendisi 4 boyutlu usg ile bakıyor ama yine de prof e yönlendirdi, genelde bu kistler fizyolojik kist oluyormuş doğuma kadar bile kendiliğinden eriyormuş ama erimezsede doğumdan sonra küçük bir operayonla alınıyormuş, inşallah doğmadan erir kızlar
Allahım ben sürpriz diye buna derimevet canım kimse bilmiyor. ne aile ne kardeş ne dostlarım. bende normalde illa söylerim. özellikle kardeşlerime ama rekor kırdım. artık patlıcam ama emin olabilirsin.onlara sıkıntı olmak istemedim uzaktayım diye annem çok sıkıntı yapar kendine. şansıma etrafımda akrabam da yok. bide 5 buçuk yıl evli olup hiç çocuk düşünmeyince bizden umudu kestiler hepsi şoka girecek
evet canım kimse bilmiyor. ne aile ne kardeş ne dostlarım. bende normalde illa söylerim. özellikle kardeşlerime ama rekor kırdım. artık patlıcam ama emin olabilirsin.onlara sıkıntı olmak istemedim uzaktayım diye annem çok sıkıntı yapar kendine. şansıma etrafımda akrabam da yok. bide 5 buçuk yıl evli olup hiç çocuk düşünmeyince bizden umudu kestiler hepsi şoka girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?