- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
İnşaallah cnm allah gönlüne göre versin :) hayırlısıyla gelsinler inşallah :)umarım ya zor olmaz
. kesinlikle bilgilendiririm canım tepkilerini merak etmeyin . o gün bi gelsin doğsun sonrası kolay olur umarım. sağlıkla mutlu kalın
İnş canım benim ya seninkin de yoktur öyle birşey inşallahCanım korkma lütfen birsey olmayacak insallah benim doktorum hic bahsetmedi bu konuda bisey. Bende merak ediyorum
Annemlerle İzmir'deyiz. İstanbul'a doğumdan sonra taşınacağız ve evet eşim İsrail' de. Söylesem kıyametleri koparacağını ve hemen İstanbul'dan annesini göndereceğini biliyorum. Onların bu işe bulaşması da en son isteyeceğim şey. Ailemle araları iyi, yok yere huzursuzluk çıkacak. Çok zor iki taraflı idare edebilmek. Gece yalnız kalma sıkıntım da yok sadece sancı gelince telefon edeceğim ve 10-15 dk içinde buradalar. Hatta doktor ve ebeyle irtibata geçip hastaneye gel dedikleri anda haber vereceğim. Annem gititkten sonra babamı haşlamış baya sanırım beni aradı nasıl olduğumu filan sordu. Geçiştirip kapadım. Kadınların çilesi resmen, annem de iki arada ben de aynen öyleyim. Şu birkaç hafta geçse de doğsa bebek hayırlısıyla. Kaç zamandır kurulu bir düzenim yok ve artık ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Son olarak çok haklısın, yıllardır her şeyimi kendim yapmaya alıştım. Fazla hareketli iş hayatından bir anda işimden ayrılıp hamile kaldım. O halde evime döndüm tekrar. Umarım bebeğin doğuşuyla her şeye bir sünger çekilir ve geride kalır tüm bu olanlar.aynı benim yapacağım şeyi yapmışsın canım, muhtemelen şimdiye kadar her şeyi kendin yaptın hayatında hep kendi işini kendin halletmeye alıştın. benzer bir durumu geçen aylarda yaşadım ben de. ablam başka şehirde evli benim, annemler memlekette ben ayrı bir şehirde. annemler tabi toruna bir heves gelmek istiyorlar bana yardım etmek istiyor annem özellikle. babamsa biraz bencildir, evleneli bana da ablama da ziyarete gelmedi ve buraya böyle hemen benim yanıma gelecekler diye ablam bana demediğini bırakmadı geçende, baya baya düşmanına konuşur gibi konuştu. ben işin aslını araştırdım ki babam ablama demiş benim ihtiyacım varmış da çağırmışım gibi. oysaki ablamın kıskançlığını bildiğimden daha çok önceden bizimkilere demiştim ilk önce ablama gidin kalın sonra bana doğuma yakın gelcekseniz gelin diye. babam orada rahat edemediği için gitmedi tabi. ben sürekli iyiyim deyip yalan söyleyip oyalıyorum geç gelmeleri için. benim babam da yalnız kalamıyor diye anneme de her konuşmamızda evde tek daha rahatım sonra gel diyorum ve bu aralar eşime de diyorum acaba doğumum biraz erken olur mu, onlar gelmeden doğurmak istiyorum diye. seni anlıyorum canım. ama senin durumunda çok önemli bir fark var, eşin de yanında değil. tam bilmiyorum sen istanbulda mısın, annenler izmire mi gitti yoksa aynı şehirde misin? aynı şehirdeysen zor da olsa idare edebilirsin belki biraz riskli olur ama şehirde teksen çok zor bir durum. bence ne olursa olsun eşine doğruyu anlatmalısın. onun da hakkı var bilmeye. onun iyiliğini düşünüyorsun biliyorum ama sen de kendini onun yerine koy. ne zaman geri gelecekti eşin sanırım israildeydi?
Evet canm kız bebeklerinde sıklıkla görülüyormuş, amin inşallahİnşallah canım ama o çok sık görülen bişey galiba geçen biyerde denk gelmişti okumuştum öyle bişey hatta acaba bizim doktor bakto mı düzgün dye düşünmüştüm inşallah kendiliğinden erir
Evet aynı anda hangi bebiş daha sabırsız çıkacak bakalımcanım seninle aynı anda doğumumuz :) denk gelcekmi bakalım ..içini ferah tut doğuma kadar gecer emin ol son dakika golü atayım demiştir minnak korkma sen
Herşeyi normalmiş. Maşallah ona. İnş kist de doğana kadar kaybolur.Merhaba hamiş anneler, bizde dün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumunaldım 32+0 daydım. 2 kg olmuş yavruşum boyu da 44 cm herşeyi tam haftasında görünüyor ama karnında kist göründü bu hafta ilk defa doktor östrojen hormununun annede çok salgılanmasından dolayı kız bebeklerinde olabileceğini kafamıza takacağımız birşey olmadığını söyledi tabi ne kadar da olsa moralimiz bozuldu, kendisi 4 boyutlu usg ile bakıyor ama yine de prof e yönlendirdi, genelde bu kistler fizyolojik kist oluyormuş doğuma kadar bile kendiliğinden eriyormuş ama erimezsede doğumdan sonra küçük bir operayonla alınıyormuş, inşallah doğmadan erir kızlar
haklısın huzursuzluk çıkarsa bu sefer sen de daha çok üzüleceksin. kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bence. sancılar gelince yanına gelebiliyorlarsa çok sorun olmaz diye umuyorum. annelerin çilesi bitmez evet, bugün benimki de telefonda neredeyse ağlayacaktı gelemiyor yardım edemiyor diye. geçer zaman da artık çabuk geçer, kafanı rahat tut bebeğin ve kendin için, yakında herşey düzene girer.Annemlerle İzmir'deyiz. İstanbul'a doğumdan sonra taşınacağız ve evet eşim İsrail' de. Söylesem kıyametleri koparacağını ve hemen İstanbul'dan annesini göndereceğini biliyorum. Onların bu işe bulaşması da en son isteyeceğim şey. Ailemle araları iyi, yok yere huzursuzluk çıkacak. Çok zor iki taraflı idare edebilmek. Gece yalnız kalma sıkıntım da yok sadece sancı gelince telefon edeceğim ve 10-15 dk içinde buradalar. Hatta doktor ve ebeyle irtibata geçip hastaneye gel dedikleri anda haber vereceğim. Annem gititkten sonra babamı haşlamış baya sanırım beni aradı nasıl olduğumu filan sordu. Geçiştirip kapadım. Kadınların çilesi resmen, annem de iki arada ben de aynen öyleyim. Şu birkaç hafta geçse de doğsa bebek hayırlısıyla. Kaç zamandır kurulu bir düzenim yok ve artık ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Son olarak çok haklısın, yıllardır her şeyimi kendim yapmaya alıştım. Fazla hareketli iş hayatından bir anda işimden ayrılıp hamile kaldım. O halde evime döndüm tekrar. Umarım bebeğin doğuşuyla her şeye bir sünger çekilir ve geride kalır tüm bu olanlar.
Herşeyi normalmiş. Maşallah ona. İnş kist de doğana kadar kaybolur.
Teşekkür ederim kızlar inşallah geçecek gidecek o hain kist, minnoşum sağlıkla doğacaktubisimben canım maaşallah kilosu boyu çok güzel..foto vermedi mi tontiş yanaklarıyla:) diğer kist sorunu içinde olumlu düşünelim ki bence doğuma kadar geçmiş olacak bak ,belki çoğunluğunda görülen bşey farkedileyen.onu takma yani kafana
[/QUOTE]Güzel Arkadaslarm bilmiyorum bu konuda tecrübemiz var mi ama yoksa da bicok seyi birlikte öğrendiğimiz için sizinle paylaşmak istedim benim ilk doğumun ters geliş sebebiyle sezaryen demiştim hatırlayan varsa kendi doktrm asla risk almam desede ben istnbulda yapar diye duyduğum bi doktora gitmek istiyorum ssvd için ama nasıl olcak bilmiyorum doktrm direk dikisin patlar olursun dedi
canım doğru mu anladım ilk doğumun bebek ters olduğu için sezeryan oldun. bu da ikinci hamileliğin ve normal istiyorsun. yanlışım varsa düzelt. ben cesaret edemezdim böyle bir şeye. benim bebeğim şuan ters ilk gebeliğim dışardan elle çevirebiliyor burada ki Dr lar ama o riski alamıyorum. bu konuda tecrübem yok ama senin yerinde olsaydım yapamazdım. sağlıkla kalGüzel Arkadaslarm bilmiyorum bu konuda tecrübemiz var mi ama yoksa da bicok seyi birlikte öğrendiğimiz için sizinle paylaşmak istedim benim ilk doğumun ters geliş sebebiyle sezaryen demiştim hatırlayan varsa kendi doktrm asla risk almam desede ben istnbulda yapar diye duyduğum bi doktora gitmek istiyorum ssvd için ama nasıl olcak bilmiyorum doktrm direk dikisin patlar olursun dedi
Can'ım sıkıntılı bir durum cidden, inş idare edebilirsin.Annemlerle İzmir'deyiz. İstanbul'a doğumdan sonra taşınacağız ve evet eşim İsrail' de. Söylesem kıyametleri koparacağını ve hemen İstanbul'dan annesini göndereceğini biliyorum. Onların bu işe bulaşması da en son isteyeceğim şey. Ailemle araları iyi, yok yere huzursuzluk çıkacak. Çok zor iki taraflı idare edebilmek. Gece yalnız kalma sıkıntım da yok sadece sancı gelince telefon edeceğim ve 10-15 dk içinde buradalar. Hatta doktor ve ebeyle irtibata geçip hastaneye gel dedikleri anda haber vereceğim. Annem gititkten sonra babamı haşlamış baya sanırım beni aradı nasıl olduğumu filan sordu. Geçiştirip kapadım. Kadınların çilesi resmen, annem de iki arada ben de aynen öyleyim. Şu birkaç hafta geçse de doğsa bebek hayırlısıyla. Kaç zamandır kurulu bir düzenim yok ve artık ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Son olarak çok haklısın, yıllardır her şeyimi kendim yapmaya alıştım. Fazla hareketli iş hayatından bir anda işimden ayrılıp hamile kaldım. O halde evime döndüm tekrar. Umarım bebeğin doğuşuyla her şeye bir sünger çekilir ve geride kalır tüm bu olanlar.
ya ne güzel sağlıkla al kucağına böyle bir fotom olmadı gittiTeşekkür ederim kızlar inşallah geçecek gidecek o hain kist, minnoşum sağlıkla doğacak
Bu da benim tontik yanaklım
Eki Görüntüle 1866005
Ilk defa duydum canimkızlar ya sizden rektovajinal den kültür aldılar mı ? B grubu streptotok tanısı içinmiş. bebek doğarken enfeksiyon varsa geçmesini engellemek içinmiş.
Doktordan doktora farkediyormuş canım. Benim doktorum da bahsetti ama şart koşmadı. Kimisi zorunlu tutuyormuş.kızlar ya sizden rektovajinal den kültür aldılar mı ? B grubu streptotok tanısı içinmiş. bebek doğarken enfeksiyon varsa geçmesini engellemek içinmiş.
Rahat edebiliyorsan git bence de, ama ben her türlü kendi evimde kalma taraftarıyım. Bekarken gibi olmuyor baba evi, ya da bende olmadı bilemiyorum.Can'ım sıkıntılı bir durum cidden, inş idare edebilirsin.
Benim eşim de problem çıkarmaya başladı artık. Kendisi işteyken yalnız kalmamı istemiyor. Birşey olursa ararım gelirsin diyorum. Bayılırsan noolcak diyor. Yanımda biri kalırsa ben rahat edemem diyorum ama kabul ettiremiyorum. Galiba anneme gitmek zorunda kalacağım. Birilerinin bende kalmasından iyidir. En azından müstakil bahçeli ev. Orada rahat ederim. Ama bu sefer de eşim haftaiçi yanımda olamayacak. Benim de içim hiç rahat değil.
Diğer tipikte arkadaşlar detaylı paylaştılar hatta fotoğraflı bile var Oray'a bak istersen ben ordan faydalandım emeği geçenlerden Allah razı olsun :)Arkadaslar..su dogum cantasinin icinde ne olacak biri yazabilir mi((benim sadece gecelik terlik havlu bebek icin hastane cikisi 3 takim kiyafetimiz var.baska ne alayim? Gec kaldim gibi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?