Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Annemlerle İzmir'deyiz. İstanbul'a doğumdan sonra taşınacağız ve evet eşim İsrail' de. Söylesem kıyametleri koparacağını ve hemen İstanbul'dan annesini göndereceğini biliyorum. Onların bu işe bulaşması da en son isteyeceğim şey. Ailemle araları iyi, yok yere huzursuzluk çıkacak. Çok zor iki taraflı idare edebilmek. Gece yalnız kalma sıkıntım da yok sadece sancı gelince telefon edeceğim ve 10-15 dk içinde buradalar. Hatta doktor ve ebeyle irtibata geçip hastaneye gel dedikleri anda haber vereceğim. Annem gititkten sonra babamı haşlamış baya sanırım beni aradı nasıl olduğumu filan sordu. Geçiştirip kapadım. Kadınların çilesi resmen, annem de iki arada ben de aynen öyleyim. Şu birkaç hafta geçse de doğsa bebek hayırlısıyla. Kaç zamandır kurulu bir düzenim yok ve artık ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Son olarak çok haklısın, yıllardır her şeyimi kendim yapmaya alıştım. Fazla hareketli iş hayatından bir anda işimden ayrılıp hamile kaldım. O halde evime döndüm tekrar. Umarım bebeğin doğuşuyla her şeye bir sünger çekilir ve geride kalır tüm bu olanlar.

Herkese merhabalar arkadaşlar bugün tedavimi yapan doktorumda kontrolüm vardı ve çok şükür şuan için sorun yok normal doğum yapabilirsin sezeryana bişey olursa karar veririz dedi ve bugünün en mutlu insanı etti beni :) kesin olarak doğumumu onun hastahanesinde yapıcam inşallah 2 haftada bir çağırdı bugün nst ye de baktırdı herşey yolunda dedi bikini bölgemde çıkan et benleri içinde cildiyeye git dedi onun içinde yarın veya cuma gidicem inşallah Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ( nst sonrası sizlerde yataktan kalkmakta zorlanıyormusunuz kilitlendim kaldım yatakta görevliler yardım etti kalkmama bi 10 dk doğrulamadım )

canım seninle aynı anda doğumumuz :) denk gelcekmi bakalım ..içini ferah tut doğuma kadar gecer emin ol son dakika golü atayım demiştir minnak korkma sen
Evet aynı anda hangi bebiş daha sabırsız çıkacak bakalım okuduğum yerlerde genelde bu haftalarda çıkıyor birkaç haftaya erimişler inşallah bizimde öyle olur

Herşeyi normalmiş. Maşallah ona. İnş kist de doğana kadar kaybolur.

Güzel Arkadaslarm bilmiyorum bu konuda tecrübemiz var mi ama yoksa da bicok seyi birlikte öğrendiğimiz için sizinle paylaşmak istedim benim ilk doğumun ters geliş sebebiyle sezaryen demiştim hatırlayan varsa kendi doktrm asla risk almam desede ben istnbulda yapar diye duyduğum bi doktora gitmek istiyorum ssvd için ama nasıl olcak bilmiyorum doktrm direk dikisin patlar olursun dedi

haklısın huzursuzluk çıkarsa bu sefer sen de daha çok üzüleceksin. kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bence. sancılar gelince yanına gelebiliyorlarsa çok sorun olmaz diye umuyorum. annelerin çilesi bitmez evet, bugün benimki de telefonda neredeyse ağlayacaktı gelemiyor yardım edemiyor diye. geçer zaman da artık çabuk geçer, kafanı rahat tut bebeğin ve kendin için, yakında herşey düzene girer.

Herşeyi normalmiş. Maşallah ona. İnş kist de doğana kadar kaybolur.

Teşekkür ederim kızlar inşallah geçecek gidecek o hain kist, minnoşum sağlıkla doğacak
Bu da benim tontik yanaklım

[/QUOTE]
canım doğru mu anladım ilk doğumun bebek ters olduğu için sezeryan oldun. bu da ikinci hamileliğin ve normal istiyorsun. yanlışım varsa düzelt. ben cesaret edemezdim böyle bir şeye. benim bebeğim şuan ters ilk gebeliğim dışardan elle çevirebiliyor burada ki Dr lar ama o riski alamıyorum. bu konuda tecrübem yok ama senin yerinde olsaydım yapamazdım. sağlıkla kal

Can'ım sıkıntılı bir durum cidden, inş idare edebilirsin.
Benim eşim de problem çıkarmaya başladı artık. Kendisi işteyken yalnız kalmamı istemiyor. Birşey olursa ararım gelirsin diyorum. Bayılırsan noolcak diyor. Yanımda biri kalırsa ben rahat edemem diyorum ama kabul ettiremiyorum. Galiba anneme gitmek zorunda kalacağım. Birilerinin bende kalmasından iyidir. En azından müstakil bahçeli ev. Orada rahat ederim. Ama bu sefer de eşim haftaiçi yanımda olamayacak. Benim de içim hiç rahat değil.

kızlar ya sizden rektovajinal den kültür aldılar mı ? B grubu streptotok tanısı içinmiş. bebek doğarken enfeksiyon varsa geçmesini engellemek içinmiş.
Doktordan doktora farkediyormuş canım. Benim doktorum da bahsetti ama şart koşmadı. Kimisi zorunlu tutuyormuş.

Rahat edebiliyorsan git bence de, ama ben her türlü kendi evimde kalma taraftarıyım. Bekarken gibi olmuyor baba evi, ya da bende olmadı bilemiyorum.

Arkadaslar..su dogum cantasinin icinde ne olacak biri yazabilir mi((benim sadece gecelik terlik havlu bebek icin hastane cikisi 3 takim kiyafetimiz var.baska ne alayim? Gec kaldim gibi((
Diğer tipikte arkadaşlar detaylı paylaştılar hatta fotoğraflı bile var Oray'a bak istersen ben ordan faydalandım emeği geçenlerden Allah razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…