• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tam 34 haftada 2 kg çıktı benimde. Normal dedi dr. Muhtemelen 2800-3200 arası doğacakmış. İllaki 3,5-4 kg olmasınada gerek yok bence. Önemli olan gelişimi sağlıklı mı?
Haklisin canım erken dogum riski olmasa kilo hic takintim degil 2 dusuk üstüne de bundada erken dogum riski olunca insan biraz tedirgin oluyor, ,,, allah yardimcimiz olsun saglikla aliriz insallah kucagimiza:anne:

Arkadaslar sag gogsumun alti kaburgamin oldugu yere dogru batma seklinde bir agri var.oturunca artiyor.ayaga kalkinca bazen geciyor bazen ayaktada agri devam ediyor..ne olabilir acaba..bazen nefes nefese kaliyorum..dogum sancisi falan degildir dimi:KK43:(
Canım bebiş doğum pozisyonunu almis ondan kaburga alti batman oluyor doğum sancisi değildir rahat olabilirsin

Arkadaslar sag gogsumun alti kaburgamin oldugu yere dogru batma seklinde bir agri var.oturunca artiyor.ayaga kalkinca bazen geciyor bazen ayaktada agri devam ediyor..ne olabilir acaba..bazen nefes nefese kaliyorum..dogum sancisi falan degildir dimi:KK43:(
Benim de tam aynı yerde ofiste beni oturtmayan ağrı o işte, toplantıda durup dururken birden ayağa kalkıp, bir turlayıp geliyorum, bebeğin baskısından ötürü oluyor, kuzuların yeri yetmiyor artık.

Benimki tam kasıkta ve kaburgalarımın altında. Özellikle gövdesi sağda olduğu için totosunu orada, ayaklarını sola doğru hissediyorum. Her yerde desem daha doğru :KK70:

Benimki tam kasıkta ve kaburgalarımın altında. Özellikle gövdesi sağda olduğu için totosunu orada, ayaklarını sola doğru hissediyorum. Her yerde desem daha doğru :KK70:

Seninki dansçı olacak canım :) ben son zamanlarda göbek deligimin sol ve sag tarafinda hissediyorum etrafimdakiler de karnın asagi inmis dediği icin acaba baglantili mi dedim? Eskiden daha yukarida hareket ederdi simdi asagida baya doktora gore sorun yok ama bilemedim tam da. Hele yokus cikarken falan acayip zorlanıyorum adim atamiyorum sanki :)

Y yapayalniz1 bende kaburga altında çok hissediorum 28. Haftada döndü bizimkisi sanki hergün orda kazı çalışması var birde artık kasıklarımda hisseder oldum kegel egzersizi artık yapamıorum zira resmen orda hissediorum küçük hanımı...poposunu bi sağa bi sola atıo ama favorisi sağ ayak vurup sol dirsek çıkarmak sürekli aynı durum valla canım acıo artık:KK48:

Arkadaşlar doktora en son 32+4 gittik 1850gr 42cm di bizim kız salı günü yine kontrolümüz var gerçi ben hiç takmıorum kiloyu doğum hem onun için hem benim için kolay olur die,sizlerde yazmıssınız doğumdan sonra kilo zaten alınıo...herşey sağsalim güzel geçsinde valla şu aralar ona odaklıyım

Kızlar bebislerin hareketlerini nerede hissediyorsunuz son zamanlarda?
Bende heryerde desem yeridir ayakları tam göğsümün altında beni normal oturtmuyor hep arkaya doğru uzanır gibi olmam gerek yoksa basıyor tekmeyi sağ tarafta gövdesi var sanırım dönerken onu hissediyorum bazen göbek deliği çevremin acıdığını hissediyorum, soluma yattığımda genelde başını hareket ettiriyor, yıçkırıkları titremeleri derken sürekli hareket halinde, sen nerede hissediyorsun?

Bende heryerde desem yeridir ayakları tam göğsümün altında beni normal oturtmuyor hep arkaya doğru uzanır gibi olmam gerek yoksa basıyor tekmeyi sağ tarafta gövdesi var sanırım dönerken onu hissediyorum bazen göbek deliği çevremin acıdığını hissediyorum, soluma yattığımda genelde başını hareket ettiriyor, yıçkırıkları titremeleri derken sürekli hareket halinde, sen nerede hissediyorsun?

Canim sanki beni anlatmissin:) ek olarak kutlesel donus yapiyosa vajina ve makatta baski hissediyorum. Hatta dun agri bile yapti

Kızlar ben kendimi iyice ağırlaşmış hissediyorum :KK43:
Canım ben de bu hafta isyanlara ramak kaldı gibi hissediyorum ev tozlanıyo iki günde ta hamileliğimin başında yardımcı birini çağırıyım diyodum hiç gerek kalmamıştı şimdiye kadar öyle bir iki hafta da beklenmiyo ki pijama giyerken bile üf püfüm sol bacağımı zor kaldırıyorum ağladım ağlıcam

Canım ben de bu hafta isyanlara ramak kaldı gibi hissediyorum ev tozlanıyo iki günde ta hamileliğimin başında yardımcı birini çağırıyım diyodum hiç gerek kalmamıştı şimdiye kadar öyle bir iki hafta da beklenmiyo ki pijama giyerken bile üf püfüm sol bacağımı zor kaldırıyorum ağladım ağlıcam
aynen canım yaaaa birşey giymek ölüm gibi yere düşen birşeyi almak ölüm gibi. bende bu aralar sürekli isyanlardayım Yoruldum her yerim ağrıyor modundayım hep:işsiz::işsiz:

Back
X