Canım senle tarihlerimiz aynı ben de sol altta hareketlenmeler hissediyorum elleridir diyorum ama yaa artık onlar da büyüdü2 kına, 3 düğün, 3 farklı şehir derken geri dönüşü aft dolu bir ağız ve boğaz enfeksiyonuyla oldu. Ağız yarası insanı hayattan soğutan bir şey gerçekten. Siz bebeğin pozisyonundan bahsederken benim de içime kurt düştü. 4-5 gündür ayakları sağ üstte hissetmem gerekirken sol alt kısımda hissediyorum. Onca hareketli günden sonra başı üste gelmiş olmasına şaşırmayacağım ama öyle bir şey olursa da üzülürüm açıkçası. Neyse cuma günü kontrolüm var göreceğiz ne durumda olduğunu.
Cok gecmis olsun canim, simdi daha iyisindir umarim, yorucu gunler gecirmissin. Cuma gunu de insallah guzel haberlerini aliriz.2 kına, 3 düğün, 3 farklı şehir derken geri dönüşü aft dolu bir ağız ve boğaz enfeksiyonuyla oldu. Ağız yarası insanı hayattan soğutan bir şey gerçekten. Siz bebeğin pozisyonundan bahsederken benim de içime kurt düştü. 4-5 gündür ayakları sağ üstte hissetmem gerekirken sol alt kısımda hissediyorum. Onca hareketli günden sonra başı üste gelmiş olmasına şaşırmayacağım ama öyle bir şey olursa da üzülürüm açıkçası. Neyse cuma günü kontrolüm var göreceğiz ne durumda olduğunu.
2 kına, 3 düğün, 3 farklı şehir derken geri dönüşü aft dolu bir ağız ve boğaz enfeksiyonuyla oldu. Ağız yarası insanı hayattan soğutan bir şey gerçekten. Siz bebeğin pozisyonundan bahsederken benim de içime kurt düştü. 4-5 gündür ayakları sağ üstte hissetmem gerekirken sol alt kısımda hissediyorum. Onca hareketli günden sonra başı üste gelmiş olmasına şaşırmayacağım ama öyle bir şey olursa da üzülürüm açıkçası. Neyse cuma günü kontrolüm var göreceğiz ne durumda olduğunu.
C ceren151115 nasil gecti canim konrol?
Eller olabilir dediğin gibi. Baştan beri ayak tepiği yediğim için sanki tek ayakları varmış gibi geliyor(allah korusun)Canım senle tarihlerimiz aynı ben de sol altta hareketlenmeler hissediyorum elleridir diyorum ama yaa artık onlar da büyüdü
Olsun canim dinlen evinde bol bol. Bebiste sende iyi olunda en onemlisi bu zaten. Bende evdeyim artik malum turist hic yok artik. Turist rehber'i oldugum icin dusunuyorum acaba onumuzdeki yil calisabilecek miyim? Gelen olur mu ülkemize yakın gelecekte?canım günaydın çok sükür kontrolmüz iyi geçti suyu toparlamış fakat doğum iznine ayrıldım artık mecburen
Olsun canim dinlen evinde bol bol. Bebiste sende iyi olunda en onemlisi bu zaten. Bende evdeyim artik malum turist hic yok artik. Turist rehber'i oldugum icin dusunuyorum acaba onumuzdeki yil calisabilecek miyim? Gelen olur mu ülkemize yakın gelecekte?
Hımm çatı da 37.haftalarda bakılıyordu sanırım bi süre daha merakla bekleyeceğiz :) aynen öyle canım yeterki sağlıkla kavuşalım birbirimizeBenim kızda aynı seninki gibi canım. Kafası (BPD) 2 hafta önde çıkıyor. Diğer değerleri önde olurdu geçen hafta onlar haftasıyla uyumlu çıktı. Normal doğum olup olmayacağı sanırım bizim sonlara doğru netleşir. Doktorum çatın ile alakalı dedi. Hakkımızda hayırlısı artık canım. Koca kafalı kızlarımız ve biz sağlıklı olalımda.
Maşallah kilosu güzelmiş canım ya inşallah bir an önce toparlar da alırsın kucağına, dualarımız sizinle tatlımkızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Hımm bu tip şeyleri önceden belirlemek pek mümkün değilmiş gerçekten herşey son dakika neler olacağına bağlı.. Baksana Candy1Candy için son anda sezeryana dönüldü.. Bakalım kuzucuklar bize nasıl görünmek isteyeceklerCanım benimkinin de kafası 2-2,5 hafta kadar önde, bacak boyu ve göbek çapı da 2 hafta kadar önde, doktor " kafası böyle devam ederse normal doğum zor, çok da erken konuşmayalım son haftalarda kafa gelişimi de normal devam ederse mümkün de olabilir" dedi.
Düğünlerde kınalarda size eşlik etmek için hareketlendiyse bebecik ondan öyle gelmiştir sana2 kına, 3 düğün, 3 farklı şehir derken geri dönüşü aft dolu bir ağız ve boğaz enfeksiyonuyla oldu. Ağız yarası insanı hayattan soğutan bir şey gerçekten. Siz bebeğin pozisyonundan bahsederken benim de içime kurt düştü. 4-5 gündür ayakları sağ üstte hissetmem gerekirken sol alt kısımda hissediyorum. Onca hareketli günden sonra başı üste gelmiş olmasına şaşırmayacağım ama öyle bir şey olursa da üzülürüm açıkçası. Neyse cuma günü kontrolüm var göreceğiz ne durumda olduğunu.
güle güle giysin minik. alalım fotoları o zmn.slm kizlar bizde dun bebegin ilk alisverisine basladikgec oldu ama temiz oldu...bugun de hepsiburada dan bebek bezi siparisi verdik ay esya alinca daha bir heyecan sardi 4 bir yanimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?