2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Dualarimdasin canım güzelcene istirahat et Rabbim meleğini sana bagislasin

canim ben iki defa dusuk yaptim ikisinde de kanamm vardi doktorum bol su icmemi soylemisti.sanirim kanama rahmin kasilmasini engelliyor.gerci bircok faydasi var zaten dusuk riskini de engelliyor demek.
Yanlis yazdigimi simdi farkettim duzelteyim:)su icmek rahmin kasilmasini engelliyor

Arkadaslar iki kayip yasamis biri olarak soyluyorum kendinizi strese sokmayin... Benm korkularim inanilmaz ama rahat olmaya calisiyorum. Nasipten otesi yok ben arkadasim iki ay kanamasi devam etti parca geldi dusunun ama nasibinde vardi oglunu kucavina almak nurtopu gibi dogdu. Korkarak kotu dusunerek kotyu cagirmayalim. Ben ialnaniyorum hersey cok guEl olcak sekiz ay sonra dokuz ay aonra bebeklerinizin dogum hikayeaini konusacagiz gazini konusacagiz:)

kremalicorek biz stres yaptıkça böyle oluyo Allah kaybetme korkumuzu hafifletsin inşallah. Benim de bugün ultrasonda kanama alanı çıktı dr kanaman olabilir 10 gün kalkmadan yatacaksın dedi. İnşallah sağlıkla gelir yavrularımız inşallah.

Bana enfeksiyon var diye en basından vermişti, çünkü hamile kaldığım donem mantarım tekrarladi fitil yanısıra progestan da verdi o yüzden. Demek ki gerek görmedi, rahim buyumesinden kaynaklanmış basit bir lekelenmedir diye. Düşük tehlikesi görse bence verirdi. Benim içimden bi ses kalp sesini duymayacağım diyor. Bakalım hayırlısı sali gunu belli olur artık

Slm..bgn dr gittm kalp atisi icin ultrasonda gorulmedi bebek vajinal istedi ben izin vermedm bos gebelik olabilir dedi.baska dr gittim vajinal bakti bu kez bebegimi gordm ama kalbi 71 atiyor cok yavas dedi 1 hafta sonra gel ya duzelir ya durur kalbi dedi daha once boyle bise yasayan yada bi bilgisi olan varmi

Niye duyamayasın canım. Kötü düşünme, inş duyarsın.

Belkide canim bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi .öyle deme canim insallah duyardım hoş bende pek umutlu değilim ama iyi düşünelim iyi olsun

Kizlar aranizda polis esi olan var mi? Stres sıkıntıdan bahsedince aklima geldi cok zor gunler geciriyoruz rabbim yardim etsin

Ohh mis gibi hem de faydalı :) o zaman kafana hiç takacak bsy yok canım. Allah ımın izniyle hiçbir sorun olmaz.

Kızlar çok feci oksuruyorum ve basim çok agirio grip olacam oksururken karnım çok agirio öksürük zarar verir mi bebeğe ya bitki çayları içiyorum da ne fayda

Kızlar çok feci oksuruyorum ve basim çok agirio grip olacam oksururken karnım çok agirio öksürük zarar verir mi bebeğe ya bitki çayları içiyorum da ne fayda
Gecmis olsun.Oksurugu bilmiyorum da bitki caylari cok iyi degil diye biliyorum canim ne iciyorsun

Canım geçmişolsun hamilelikte bitki çayının maydonozun iyi olmadığını duydum. İstersen içme. Belki bal yiyebilirsin. Allah şifa versin ASSELL87

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…