Dualarimdasin canım güzelcene istirahat et Rabbim meleğini sana bagislasinBenim yumurtlamadan hemen bikaç gün sonra göğüslerim çok acımaya başladı hala da öyle ve adete bir hafta kalada iştahsızlık. Kasıkta batma hiç olmadı sadece alttan bıçak batması oldu. Yumurtlamadan 10 gün sonrada testte çok silik gördüm şükür. İnşallah bu ay sende hamile kalırsın ve inşallah her şey yolunda gider.
Ben az önce dr dan geldim kanama alanım varmış rahimde. Bişey diyemiyorum rabbim bağışlasın inşallah bebeğimi. 10 gün yatıcam şimdi. Dua et canım.
Yanlis yazdigimi simdi farkettim duzelteyim:)su icmek rahmin kasilmasini engelliyorcanim ben iki defa dusuk yaptim ikisinde de kanamm vardi doktorum bol su icmemi soylemisti.sanirim kanama rahmin kasilmasini engelliyor.gerci bircok faydasi var zaten dusuk riskini de engelliyor demek.
Amin canım cümlemizinkini sana da sağlığıyla nasip etsin inşallah.Dualarimdasin canım güzelcene istirahat et Rabbim meleğini sana bagislasin
Bana enfeksiyon var diye en basından vermişti, çünkü hamile kaldığım donem mantarım tekrarladi fitil yanısıra progestan da verdi o yüzden. Demek ki gerek görmedi, rahim buyumesinden kaynaklanmış basit bir lekelenmedir diye. Düşük tehlikesi görse bence verirdi. Benim içimden bi ses kalp sesini duymayacağım diyor. Bakalım hayırlısı sali gunu belli olur artıkevet ne oldu bugün aslında benim bir şikayetimde yoktu ne bileyim canım belkide yerleşme kanamalarımızdır.tam bu zamanlara denk geliyordur.oğlumda hiç olmamıştı o yüzden kesin gitti dedim ama demek ki her hamilelikte aynı olmuyormuş tecrübe oldu .sıkma kendini canım baksana doktorlar gayet norrmal karşılıyor bu kanamalrı bana progestan niye vermedi acaba burdakilere vermişler hepsine
Niye duyamayasın canım. Kötü düşünme, inş duyarsın.Bana enfeksiyon var diye en basından vermişti, çünkü hamile kaldığım donem mantarım tekrarladi fitil yanısıra progestan da verdi o yüzden. Demek ki gerek görmedi, rahim buyumesinden kaynaklanmış basit bir lekelenmedir diye. Düşük tehlikesi görse bence verirdi. Benim içimden bi ses kalp sesini duymayacağım diyor. Bakalım hayırlısı sali gunu belli olur artık
Bilmiyorum his iste. Dün cok ağladım sinirlendim bazı seylere, sabah ta bas Ağrı'sı sonrası lekelenme ve sancılar. Dün sanki benden vazgeçti gibi hissettim.Niye duyamayasın canım. Kötü düşünme, inş duyarsın.
Belkide canim bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi .öyle deme canim insallah duyardım hoş bende pek umutlu değilim ama iyi düşünelim iyi olsunBana enfeksiyon var diye en basından vermişti, çünkü hamile kaldığım donem mantarım tekrarladi fitil yanısıra progestan da verdi o yüzden. Demek ki gerek görmedi, rahim buyumesinden kaynaklanmış basit bir lekelenmedir diye. Düşük tehlikesi görse bence verirdi. Benim içimden bi ses kalp sesini duymayacağım diyor. Bakalım hayırlısı sali gunu belli olur artık
Ben canim.polis esiyim Allah hepsinin yardimcisi olsun.Kizlar aranizda polis esi olan var mi? Stres sıkıntıdan bahsedince aklima geldicok zor gunler geciriyoruz rabbim yardim etsin
Amin canim benim esim de polis Allah korusun hepsini sevdiklerine bagislasinBen canim.polis esiyim Allah hepsinin yardimcisi olsun.
Ohh mis gibi hem de faydalı :) o zaman kafana hiç takacak bsy yok canım. Allah ımın izniyle hiçbir sorun olmaz.Hayda.... bu ne sabah sabah karalar bağlanmış topikte bu kadar negatif olmayın ben 9 ay kanaması olanlar biliyorum...
Hematolog da vermiyor bende söyleneni yapıyorum mecbur... Ama dediğin gibi limon , kivi manyağı olucam...
Anladım canım. Deneyimlerinden faydalanırım o halde inşallah :)Ben kullaniyorum canim hibor 5000 lik
Gecmis olsun.Oksurugu bilmiyorum da bitki caylari cok iyi degil diye biliyorum canim ne iciyorsunKızlar çok feci oksuruyorum ve basim çok agirio grip olacamoksururken karnım çok agirio öksürük zarar verir mi bebeğe ya bitki çayları içiyorum da ne fayda
Canım geçmişolsun hamilelikte bitki çayının maydonozun iyi olmadığını duydum. İstersen içme. Belki bal yiyebilirsin. Allah şifa versinKızlar çok feci oksuruyorum ve basim çok agirio grip olacamoksururken karnım çok agirio öksürük zarar verir mi bebeğe ya bitki çayları içiyorum da ne fayda